Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ξεχάστε ότι βλέπετε - Αποκαλύπτουμε το σχέδιο του ΣΚΑΙ για να σωθεί το παιχνίδι!

Τι αλλάζει;

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ξεχάστε ότι βλέπετε - Αποκαλύπτουμε το σχέδιο του ΣΚΑΙ για να σωθεί το παιχνίδι!
Vanda's Blog 08.02.2019 09:00

Είναι δεδομένο ότι αν το Survivor παραμείνει ως έχει δεν έχει καμία τύχη!

Δεν έχει καμία τύχη το survivor μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων παικτών, διότι πολύ απλά στο τέλος δεν θα το βλέπει κανείς. Διαβάστε παρακάτω...

Ήδη στην πρώτη εβδομάδα που το παιχνίδι ξεκίνησε τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν απλώς απογοητευτικά, ήταν καταστροφικά! Ξεκίνησε με ένα 28,0 στην πρεμιέρα και στη συνέχεια το ριάλιτι επιβίωσης το survivor έκανε νούμερα απίθανα.

Ο μέσος όρος του στο δυναμικό κοινό αλλά και στο γενικό σύνολο ήταν από 13,7 μέχρι και 14,5! Για ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι με τεράστια έξοδα αυτό είναι καταστροφή!

Πάμε τώρα στο ζουμί του ρεπορτάζ, τι έχουνε σκεφτεί οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ σε συνεργασία με τον Σάκη Τανιμανίδη, τον Τούρκο παράγωγο, αλλά και τα έμπειρα στελέχη του Αντζούν, για να σωθεί το παιχνίδι.

Δώστε προσοχή το ελληνοτουρκικό Survivor σταματάει!!!

Ο σχεδιασμός είναι να γίνουν δύο διαφορετικά Survivor ένα με Έλληνες και ένα με Τούρκους. Στην ελληνική ομάδα και αντίστοιχα στην τουρκική θα προστεθούν τόσοι παίκτες, για να φτιαχτούν δυο ομάδες. Το ερώτημα είναι αν η δεύτερη ομάδα στους Έλληνες που θα δημιουργηθεί θα αποτελείται και από επώνυμους! Ο σχεδιασμός λοιπόν είναι να σταματήσουμε να βλέπουμε στην Ελλάδα πως παίζει τούρκικη και πλάνα από την ομάδα των Τούρκων και στην Τουρκία πως παίζει η ελληνική.

Θα σταματήσουμε δηλαδή με λίγα λόγια να παρακολουθούμε ένα Ελληνο-τουρκικό Survivor και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα με ένα Survivor από τα παλιά. Απλά για να μην ξεφτιλιστεί το όλο θέμα θα γίνει το εξής. Κάθε βδομάδα ή κάθε 15 ημέρες θα υπάρχει ένας ελληνοτουρκικός αγώνας, ο οποίος θα δικαιολογεί την φετινή μπαρούφα. Αυτό είναι τουλάχιστον το σχέδιο που έχουν επεξεργαστεί στελέχη από την Ελλάδα σε συνεργασία με τους Τούρκους.

Αν τελικά αυτό το σχέδιο περάσει και θα δούμε αυτές τις αλλαγές πολύ σύντομα αν και αυτό δεν το γνωρίζουμε ακόμα, εδώ στο Vandas blog, στο Youweekly.gr.


Πάντως εγώ ένα έχω να πω, αυτές οι αλλαγές μου φαίνονται και σοβαρές και ουσιαστικές και όπως μου τις μετέφεραν αληθινά ενθουσιάστηκα. Ενθουσιάστηκα, διότι αυτό το παιχνίδι με την σημερινή του μορφή το survivor δεν βλέπεται. Θεωρώ ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να καταφέρουν έστω και στο παραπέντε να σώσουν το παιχνίδι. Και όταν λέω να σώσουν το παιχνίδι εννοώ ουσιαστικά να σωθεί το κανάλι από την κατρακύλα στην οποία έχει βρεθεί. Διότι κατρακύλα είναι όταν το κανάλι του ΣΚΑΙ από πρώτο κανάλι έχει γίνει τρίτο και τέταρτο!

TAGS
Share