Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτή είναι η αλήθεια για την είσοδό της στο Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Τι ισχύει τελικά;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτή είναι η αλήθεια για την είσοδό της στο Survivor Ελλάδα Τουρκία!
Vanda's Blog 08.02.2019 10:33

Οι τελευταίες ειδήσεις στην επικαιρότητα, θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να μπαίνει στον τρίτο κύκλο του Survivor ,ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία.

Εμείς όμως, εδώ στο Vandas blog σας έχουμε όλη την αλήθεια για την είσοδο της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Διαβάστε παρακάτω...

Επικοινωνήσαμε με τους υπεύθυνους του σταθμού, οι οποίοι διαψεύδουν την είδηση που "έσκασε" σήμερα το πρωί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και έχει κάνει το γύρω του διαδικτύου! Είναι κάθετοι! Η παρουσιάστρια, δεν θέλουν να ταξιδέψει μέχρι εκεί για να μπει στο παιχνίδι!

Μπορεί, τόσο ο σταθμός, όσο και ο Τούρκος παραγωγός να θέλουν να βάλουν διάσημους μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης, για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης, όπως σας είχαμε ενημερώσει και εμείς εδώ στο Vandas, ωστόσο η είσοδο της Σπυροπούλου στο Survivor δεν ισχύει!

Οι σχέσεις της παρουσιάστριας με τον Ατζούν Ιλίτζαλι δεν είναι και τόσο καλές, ή μάλλον δεν υπάρχουν σχέσεις πια, καθώς η Σπυροπούλου ήθελε από την αρχή να παρουσιάσει το Survivor Πανόραμα - σαν κιόλας πρώην παίκτρια - ωστόσο, ο Τούρκος παραγωγός επέλεξε την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Σίγουρα, τόσο στον ΣΚΑΙ, όσο και στην Acun Medya μπορεί να θέλουν να ανεβάσουν τα νούμερα της τηλεθέασης, τα οποία είναι στον πάτο, ωστόσο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είναι ανάμεσα στους διάσημους που θα πετάξουν για Άγιο Δομίνικο!

Share