Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Alpha: Κόβουν δυο προγράμματα άκρως πετυχημένα! Τι συμβαίνει;

Ποια είναι τα προγράμματα;

Alpha: Κόβουν δυο προγράμματα άκρως πετυχημένα! Τι συμβαίνει;
VANDA’ S BLOG 12.02.2019 09:29

Έχω μία πληροφορία για το κανάλι της Κάντζας, η οποία θα κάνει τεράστια εντύπωση σήμερα καθώς είναι από τα τηλεοπτικά πράγματα που σου φαίνονται σχεδόν απίστευτα.

Και είναι σχεδόν απίστευτο το γεγονός αυτό που θα σας περιγράψω και θα σας αναλύσω καθώς τα δύο προγράμματα που θα κοπούν από την τηλεόραση του Αlpha είναι από εκείνα που του δίνουνε την πρωτιά στην τηλεθέαση! Διαβάστε παρακάτω...


Προσέξτε το ένα πρόγραμμα που κόβεται είναι το τατουάζ! Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είναι απλά μια πληροφορία είναι είδηση που διέρρευσε από τους ίδιους τους συντελεστές του τατουάζ, την οποία ανακοίνωσαν, καθώς κλείνουν το δεύτερο κύκλο στα τέλη Ιουνίου! Την είδηση την γράψαμε φυσικά πρώτοι εμείς στο Youweekly.gr
Διαβάστε αναλυτικά το παρακάτω ρεπορτάζ με όλο το παρασκήνιο, αλλά και με τα ντοκουμέντα από τους ίδιους τους συντελεστές και πρωταγωνιστές του τατουάζ!

Κόβεται το Τατουάζ! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!

Το ερώτημα είναι τι συνέβη με την αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών, που κυριολεκτικά έχει δώσει τα ρέστα της στο prime time της τηλεόρασης του Alpha και όχι μόνο αυτό και έχει τσακίσει και τον ανταγωνισμό στα άλλα κανάλια! Μίλησα με ανθρώπους του alpha και μου μετέφεραν το εξής:


“Οι συντελεστές, όπως είδες, αναφέρουν ότι κλείνει ο δεύτερος κύκλος δεν αναφέρουν ότι ολοκληρώνεται η σειρά. Το κανάλι του Αlpha θα ανακοινώσει τι ακριβώς θα κάνει την επόμενη σεζόν, όταν είναι έτοιμο! Για δική σου πληροφόρηση το γεγονός ότι ένα σήριαλ δίνει την πρωτιά στην τηλεθέαση σε ένα κανάλι αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κερδοφόρο το συγκεκριμένο πρόγραμμα για το κανάλι. Ίσως θα πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία στο budget, προκειμένου να μην κερδίζουν μόνο οι συντελεστές μιας σειράς, αλλά να μένουν χρήματα τελικά και στο κανάλι. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή έτσι ώστε το Τατουάζ να μη λείψει από τους φίλους του Αlpha”
Αυτά μου είπε ο φίλος από το κανάλι για να με διαφωτίσει!!!
Για πάμε τώρα όμως και στο ζουμί! Πόσο λέτε ότι κοστίζει ένα επεισόδιο του τατουάζ στην τηλεόραση; Κρατιέστε από 50 έως 80.000 € , που να μείνουν λεφτά στο κανάλι οέο!


Και τώρα πάμε και στην είδηση! Ποιο άλλο πρόγραμμα θα έχει την τύχη του τατουάζ;


Η Μουρμούρα! Σύμφωνα με πληροφορίες μου το συγκεκριμένο σήριαλ αυτοτελών επεισοδίων δεν βγάζει τα λεφτά του και υπάρχει περίπτωση να μην το δούμε την επόμενη χρονιά. Αυτά δεν θα μου κάνει τρομερή εντύπωση εμένα εδώ στο blog Vandas στο Youweekly.gr, καθώς η “μουρμούρα”είναι μία σειρά που μπορεί να παιχτεί επανάληψη 100 φορές το κάθε επεισόδιο και πάντα να κάνει νούμερα! Πως γίνεται λοιπόν να μη βγάζει τα χρήματα του;

TAGS
Share