Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη: Το ταξίδι αστραπή στην Θεσσαλονίκη και η στήριξη σε αγαπημένο της πρόσωπο!

Το μυστικό που αποκαλύφθηκε μόνο στο Vanda's blog!

Ελένη Μενεγάκη: Το ταξίδι αστραπή στην Θεσσαλονίκη και η στήριξη σε αγαπημένο της πρόσωπο!
VANDA’ S BLOG 12.02.2019 11:56

Μπορεί στο Vanda's τις τελευταίες μέρες να έχουμε επικεντρωθεί στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ αφού το παρασκήνιο και οι ειδήσεις είναι αρκετές, όμως όταν σου σκάει πληροφορία για την Ελένη Μενεγάκη δεν μπορείς να την αγνοήσεις!


Η Ελένη, βρέθηκε χτες στην Θεσσαλονίκη σε ένα ταξίδι αστραπή για πολύ δικό της άτομο! Διαβάστε παρακάτω...


Η παρουσιάστρια, έκανε μια τεράστια εξαίρεση και πήρε αυθημερόν το αεροπλάνο ώστε να βρεθεί πλάι στον στενό της φίλο που της ζήτησε να την στήριξη! Αν και η Ελένη Μενεγάκη δεν βγαίνει σχεδόν ποτέ από το πρόγραμμα της χτες όλοι ξαφνιάστηκαν όταν είδαν φωτογραφία της από το αεροδρόμιο!


Ο λόγος; Ιερός και σημαντικός! Όμως όχι, μην πάει το μυαλό σας στο κακό αφού εγώ έψαξα, βρήκα και διασταύρωσα όλες τις πληροφορίες! Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τι συνέβη στο Vanda's και στο Youweekly.gr!


Η Ελένη Μενεγάκη εθεάθη χτες στο αεροδρόμιο με απλό casual look! Ευδιάθετη, χαμογελαστή, ευγενική με όλους επιβιβάστηκε στην πτήση για Θεσσαλονική και μισώ ώρα μετά βρέθηκε δίπλα στον Τάκη Ζαχαράτο!


«Ο Τάκης, της είχε ζητήσει να πάει να τον δει στο θέατρο που εμφανίζεται, άλλωστε το να πάει η Ελένη σε μια παράσταση είναι διαφήμιση από μόνο του και έτσι η ίδια δεν το αρνήθηκε! Παρακολούθησε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο το σόου του Τακη και μετά πήρε ξανά την πρώτη πτήση για Αθήνα» μου είπε έμπιστη πηγή! Και επειδή φυσικά έψαξα.... βρήκα και τις αποδεικτικές φωτογραφίες στο Instagram της Ελένης!

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Μάκης Παντζόπουλος δεν ήταν μαζί της στο ταξίδι, αφού προτίμησε να παραμείνει στην Αθήνα για να είναι μαζί με την Μαρινούλα της! Ιδού λοιπόν τα στοιχεία ντοκουμέντο:

Share