Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βόμβα στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία! Στην θέση του Τανιμανίδη ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Ο ΣΚΑΙ και ο Ατζούν παίζουν το δυνατό χαρτί τους!

Βόμβα στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία! Στην θέση του Τανιμανίδη ο Γιώργος Αγγελόπουλος;
VANDA’ S BLOG 15.02.2019 09:24

Τρομερό παρασκήνιο σας έχω σήμερα στο Vanda's blog του Youweekly.gr για το Survivor Ελλάδα - Τουρκία και τον ΣΚΑΙ!


Τα πράγματα είναι σκούρα έως... μαύρα για τον Τούρκο παραγωγό, αφού ο Ατζούν Ιλιτζαλί βλέπει τα χρυσά του προγράμματα (μαζί και το Power of Love) να καταποντίζονται στους πίνακες τηλεθέασης! Διαβάστε παρακάτω...


Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του! Μετά την απομάκρυνση της Μπάγιας από το Survivor Panorama, ο Ατζούν έκανε κρούση στην Σπυροπούλου! Η ίδια αρνήθηκε, όπως και αρνήθηκε να μπει στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία σαν guest παρά τα όσα γράφτηκαν!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Εκτός ΣΚΑΙ η παρουσιάστρια! Ο Ατζούν της παίρνει το Survivor Panorama!


Και εδώ ξεκινάει το απόλυτο ζουμί! Ο Ατζούν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες προσέγγισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Θα μου πείτε τώρα: «Ο Αγγελόπουλος δεν είναι στο Τατουάζ»; Φυσικά και είναι αλλά το γεγονός ότι η σειρά ρίχνει αυλαία βοηθάει κατά πολύ την κατάσταση!

Alpha: Γιατί σταμάτησε το τατουάζ; Ποιος τσακώθηκε με τον Γεωργίου; (παρασκήνιο)


Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος εξετάζει το σενάριο να ολοκληρώσει όλα τα γυρίσματα που απαιτούνται ώστε να πάει στον Άγιο Δομίνικο και να παρουσιάζει το Survivor Ελλάδα - Τουρκία! Όμως, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα ότι θα πάει στην θέση του Τανιμανίδη ή του Λιανού!

ΣΚΑΙ: Κηδεία για το Survivor! Δεν ανεβαίνει ούτε με τον ελληνοτουρκικό πόλεμο! (Ανάλυση)


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σύμφωνα με την πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί αν τελικά δεχτεί να μπει στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία στον ΣΚΑΙ, θα έχει ρόλο εμψυχωτή στα αγωνίσματα! Ο Ατζούν, ξέρει καλά τι κράξιμο έχει πέσει εδώ στην Ελλάδα για το ότι η τούρκικη ομάδα είναι πιο αθλητική και άρα πιο «δυνατή» και θέλει να σώσει την κατάσταση! Από την άλλη, η είσοδος του Ντάνου αν μη τι άλλο θα ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία είναι τουλάχιστον πολικά! Με έναν σμπάρο, δύο τριγώνια σα να λέμε και όπου σπάρος γράψτε... Ντάνος!

Share