Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Παίκτης του Power of Love μέθυσε και τα έκανε γυαλιά καρφιά σε γνωστό μαγαζί!

Παραλίγο να τον μαζέψει η αστυνομία!

Αποκλειστικό: Παίκτης του Power of Love μέθυσε και τα έκανε γυαλιά καρφιά σε γνωστό μαγαζί!
Vanda's Blog 15.02.2019 11:14

Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά, όταν παίκτης του Power of love,ήπιε λίγο παραπάνω, μέθυσε και τα έκανε όλα λίμπα στο μαγαζί!

Η πληροφορία αυτή έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr μόλις πριν λίγα λεπτά και δεν γινόταν να μην σας την μεταφέρουμε μέσα από το Vanda's blog! Διαβάστε παρακάτω...

Για την ακρίβεια, ο συγκεκριμένος παίκτης βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο πολύ αυτό γνωστό μαγαζί της Τρούμπας, με φίλους του - μάλιστα ένας από αυτούς είχε απασχολήσει στο παρελθόν όταν εμφανίστηκε στο My Style Rocks σε ρόλο μνηστήρας παίκτριας - και άνοιγε το ένα μπουκάλι μετά το άλλο!

Στην αρχή, μπαινοέβγαινε στο μαγαζί με το τηλέφωνο στο χέρι και κάθε λίγα λεπτά σταματούσε σε κάποιον που τον αναγνώριζε και έβγαζαν σέφλι και φωτογραφίες με το κινητό! Μετά από κάποια ώρα, όταν τα μπουκάλια είχαν γίνει αρκετά πάνω στο τραπέζι του άρχισε να βρίσκεται σε ένα πιο ευχάριστο κλίμα!

Τραγουδούσε, χόρευε και φώναζε ενώ οι φίλοι του του έλεγαν να ηρεμήσει λίγο! Εννοείται πως δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη μαζί του! Σε κάποια στιγμή, όπως μας μεταφέρθηκε στα γραφεία του Youweekly.gr και σας αποκαλύπτουμε μέσα από το Vanda's blog, έριξε το ποτήρι του με δύναμη στο πάτωμα κάνοντάς το γυαλιά καρφιά!

Τότε οι φίλοι του προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν και ένας υπεύθυνος από το μαγαζί τους πλησίασε και τους ζήτησε με όμορφο τρόπο να ηρεμήσουν γιατί στο μαγαζί αυτό δεν επιτρέπονται τέτοια σκηνικά.

Δυστυχώς για εκείνους, ο πολυσυζητημένος αυτός μελαχρινός παίκτης του ριάλιτι του STAR δεν μπορούσε με τίποτα να συνέλθει και ξανά πέταξε ένα ποτήρι κάτω γελώντας! Εκείνη την στιγμή οι φίλοι του ζήτησαν αμέσως τον λογαριασμό και τον έβγαλαν έξω από το μαγαζί σχεδόν σηκωτό γιατί αρνιόταν να φύγει...

Σας πάει σε κάποιον το μυαλό; Αποκλείεται να μην καταλάβατε ότι μιλάμε για τον... Κρατάτε μυστικό;

Share