Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φαίη Σκορδά: Στα κάγκελα από την απρέπεια και την προσβολή του Μουτσινά!

Η κίνηση του Νίκου που έκανε έξω φρενών την Φαίη!

Φαίη Σκορδά: Στα κάγκελα από την απρέπεια και την προσβολή του Μουτσινά!
Vanda's Blog 16.02.2019 08:24

Η Φαίη Σκορδά είναι μια γυναίκα που κρατά την προσωπική της ζωή επτασφράγιστο μυστικό!


Είναι μια γυναίκα που με τον μοναδικό άντρα που την έχουμε δει να φωτογραφίζεται είναι με τον άντρα που παντρεύτηκε και μετά χώρισε, τον Γιώργο Λιάγκα. Διαβάστε παρακάτω...


Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο άντρας των παιδιών της Φαίης Σκορδά και μέχρι σήμερα που έχουν περάσει χρόνια από το διαζύγιο είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει φωτογραφηθεί με την Φαίη και φυσικά πάντα μαζί με τα παιδιά τους.


Δηλαδή με αλλά λόγια και η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας λόγω των παιδιών τους κρατάνε χαμηλό προφίλ στην οποία δημόσια εμφάνιση τους. Ο Λιάγκας είναι αλήθεια έχει πιαστεί από φωτογράφους κατά περιόδους με αιθέριες υπάρξεις.


Πάντα όμως είναι διακριτικός και προσεκτικός. Από την άλλη η Φαίη Σκορδά ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν την έχει «συλλάβει» ο φακός με άλλον σύντροφο! Όχι διότι ξέρει να κρύβεται καλά η παρουσιάστρια αλλά επειδή δεν έχει σύντροφο από επιλογή της. Καλώς ή κακώς η Σκορδά έχει αποφασίσει για δικούς της λόγους να θυσιάσει την προσωπική της ζωή για τα παιδιά της.


Δικαίωμα της είναι νομίζω και λόγος δεν πέφτει σε κανέναν! Όμως εχθές ο Νίκος Μουτσινάς δεν σεβάστηκε αυτά τα δεδομένα. Προχώρησε σε μια απρέπεια που εγώ εδώ από το Vanda's blog στο youweekly.gr δεν την καταλαβαίνω !


Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο παρουσιαστής του Open έκανε ένα καυστικό σχόλιο όταν υπέπεσε στην αντίληψή του η έντονη χημεία των δύο στον αέρα του ΑΝΤ1.

«Αυτό που σηκώθηκε και αυτή αντέδρασε έτσι, τι είναι; Ήθελε να μιλήσει ο Γεωργούλης ή να ...-ήσει; Κάτι άλλο σε -ήσει... Το δεύτερο κι εγώ πιστεύω! [...] Τα έχουν; Αυτή είναι η ερώτηση. Ωραίο ζευγάρι δεν θα ήταν;» είπε για το «παιχνίδι» μεταξύ τους μπροστά στην κάμερα. και πρόσθεσε με νόημα: «Να μας κάνει αύριο κουίζ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!».

Συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης και κάπου ανάμεσα στα βλέμματα και τον τρόπο ομιλίας τους, ο Νίκος Μουτσινάς έβγαλε αυτό το συμπέρασμα;

Δηλαδή Νίκο μου δεν σκέφτηκες ότι αυτή η γυναίκα είναι μάνα δυο αγοριών; Δεν σκέφτηκες ότι την εκθέτεις άδικα στα μάτια φίλων της γνωστών της και συγγενών; Δηλαδή η Φαίη Σκορδά «σαλιαρίζει» στον αέρα;

Αυτό κατάλαβες; Δεν νομίζω... Θεωρώ ότι το χιούμορ έχει ένα όριο και μοναδικό. Σταματάει εκεί που ξεκινά η οικογένεια και τα παιδιά! Δεν έχεις Νίκο Μουτσινά κανένα δικαίωμα να προσβάλεις έναν άνθρωπο και μάλιστα με τέτοιο τρόπο! Φυσικά όπως θα σας αποκαλύψω σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς έχει επιτεθεί ξανά στην Φαίη Σκορδά για το ντύσιμο της (μπούστο) και την εμφάνιση της σε εκδήλωση (Ο κομπλεξισμός του Μουτσινά και το «κράξιμο» για την εμφάνιση της Σκορδά! Όλα για την τηλεθέαση…)

Άρα να υποθέσουμε ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει μανία με την Φαίη; Ποιος ξέρει... Το σίγουρο είναι ότι η παρουσιάστρια και στεναχωρήθηκε με την ιστορία αυτή και πληγώθηκε από την συμπεριφορά του Μουτσινά.

Share