Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor: Θα πιάσει το κόλπο του ΣΚΑΙ με την Δαλάκα και τον Τανιμανίδη για να σώσουν το παιχνίδι; (Παρασκήνιο)

Είναι αυτό που λέμε... ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται!

Survivor: Θα πιάσει το κόλπο του ΣΚΑΙ με την Δαλάκα και τον Τανιμανίδη για να σώσουν το παιχνίδι; (Παρασκήνιο)
VANDA’ S BLOG 17.02.2019 08:47

Έχετε ακούσει μήπως την έκφραση ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται; Το Survivor είναι ένα ριάλιτι επιβίωσης, κανονικό βαρόμετρο για το κανάλι του ΣΚΑΙ.


Θα σας το πω απλά και λαϊκά για να το καταλάβετε. Αν το Survivor που είναι ένα καθημερινό πρόγραμμα δεν πιάσει τα νούμερα που πρέπει στο prime time κλάφτα Χαράλαμπε! Διαβάστε παρακάτω...

Όταν λέμε κλάφτα Χαράλαμπε δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Μιλάμε για χάσιμο εκατομμυρίων ευρώ. Αν δηλαδή το Survivor κάνει σε νούμερα στις πέντε ημέρες εβδομάδας 15,0 και στο δυναμικό κοινό 14,0 είναι μαθηματικά βέβαιο ότι ο ΣΚΑΙ θα χάσει σίγουρα την δεύτερη θέση στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και ίσως την τρίτη!


Αυτό θα σημαίνει αληθινά οικονομική καταστροφή. Γι’αυτό λοιπόν το λόγο σκέφτηκαν οι άνθρωποι του καναλιού στην γενική διεύθυνση να κάνουν μερικές ενέσεις τόνωσης του ριάλιτι μήπως και ο κόσμος ευαισθητοποιηθεί και το παρακολουθήσει.


Η Κατερίνα Δαλάκα λοιπόν η παίκτρια του Survivor 2 είναι μία από τις ενέσεις που ευελπιστούν ότι θα δώσει νούμερα στο ριάλιτι. Η δεύτερη ένεση είναι ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος πλέον δεν έχει το ρόλο μόνο του παρουσιαστή στο Survivor αλλά κι έναν άτυπο ρόλο του coach της ελληνικής ομάδας.


Δεν ξέρω πως τα κατάφεραν αλλά έψησαν τον Σάκη Τανιμανίδη να έχει ένα ρόλο μπροστά από τις κάμερες όχι ως παρουσιαστής αλλά ως μέρος του ριάλιτι. Όταν δηλαδή βλέπεις το Σάκη στις κάμερες μπροστά να δίνει συμβουλές ουσιαστικά είναι μέρος του παιχνιδιού μέρος του ριάλιτι δηλαδή και όχι απλός παρουσιαστής!


Θα πρέπει να πούμε βέβαιος ότι είχαμε αποκαλύψει εμείς στο Vanda's blog στο youweekly.gr ότι ο Σάκης Τανιμανίδης είχε τον ρόλο του κοουτς στην ελληνική ομάδα και τους συμβούλευε στα παιχνίδια για να τους ξεκολλήσει και να ξεκινήσουν τις νίκες (Σάκης Τανιμανίδης: Δεν είναι καλά ο παρουσιαστής - Συναγερμός στον ΣΚΑΙ!)

Θα καταφέρουν αυτές οι τονωτικές ενέσεις να ανεβάσουν τα νούμερα στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor που έχει φέτος ως κύριο θέμα του την ελληνοτουρκική διαμάχη; Άγνωστο! Και στο Nomads που προσπάθησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο τελικά δεν τους βγήκε. Δηλαδή μπορεί να έβαλαν παλιούς παίκτες μέσα για να ανεβάσουν τα νούμερα αλλά η συνταγή δεν πέτυχε πάρα το μπάτζετ που ξοδεύτηκε.


Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι πολύ απλά όταν ένα ριάλιτι ο κόσμος δεν ξεκινά να το βλέπει από την αρχή είναι δύσκολο να το κάνει στην συνέχεια.


Είχαμε γράψει σε μια ανάλυση στο Vanda's γιατί δεν μπορεί να ανεβεί το ριάλιτι ότι και αν κάνουν (ΣΚΑΙ: Κηδεία για το Survivor! Δεν ανεβαίνει ούτε με τον ελληνοτουρκικό πόλεμο! (Ανάλυση)

Για να δούμε τελικά τι θα γίνει όμως. Η επόμενη εβδομάδα που θα παρακολουθήσουμε το Survivor με αυτές αλλαγές θα δείξει πολλά...

Share