Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor: Το τρελό ποσό που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα για να μπει στο παιχνίδι! (Παρασκήνιο)

Το ιλιγγιώδες ποσό που προκαλεί ταραχές! Αντέχετε να το μάθετε;

Survivor: Το τρελό ποσό που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα για να μπει στο παιχνίδι! (Παρασκήνιο)
VANDA’ S BLOG 17.02.2019 10:15

Σας υποσχέθηκα το θέμα από το πρωί, και φυσικά κρατάω πάντα τις υποσχέσεις μου! Μετά το παρασκήνιο με το πώς μπήκε η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία που ήδη σας έδωσα (Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Όλο το παρασκήνιο για το πώς μπήκε η Δαλάκα στο παιχνίδι!) ήρθε η ώρα για το δεύτερο καυτό θέμα της ημέρας!


Πόσα λεφτά πήρε η Κατερίνα; Πόσα παζάρια έκανε με τον ΣΚΑΙ και τελικά με τι ποσό... έκλεισε; Μόνο στο Vanda's έχω το πλήρες ποσό που προκαλεί ίλιγγο! Διαβάστε παρακάτω...


Η Κατερίνα Δαλάκα, θεωρείται από τους υπεύθυνους του Survivor Ελλάδα - Τουρκία το δυνατό χαρτί του παιχνιδιού! Ο άσσος στο μανίκι σαν να λέμε, που έπρεπε να χρησιμοποιήσουν με τα νούμερα που είχαν πάρει την κατιούσα!

katerina-dalaka


Της έταξαν λοιπόν γη και ύδωρ! Αν και η αθλήτρια αντιστάθηκε σθεναρά, μιας και τα χρήματα δεν ήταν το πρόβλημά της, τελικά ενέδωσε και είπε το ναι!


Είπε το ναι βέβαια, γιατί ο Τανιμανίδης την έπιασε στο φιλότιμο και στο ελληνικό της πνεύμα αλλά και τα λεφτά, ήταν πολλά Άρα, που λέει και η αθάνατη ατάκα! Πάμε λοιπόν να σας αποκαλύψω το ποσό γιατί ξέρω πως δεν κρατιέστε! Αρχικά να ξεκινήσω λέγοντάς σας ότι το ποσό είναι πενταψήφιο και έχει μπροστά τον αριθμό εφτά! Ναι, ναι καλά διαβάζετε!


Οι υπεύθυνοι ξεκίνησαν με 50.000 € ανέβηκαν στα 60.0000 και έκλεισαν σε ένα ποσό πάνω από 70.000 €! Επιπλέον, έχουν ενεργοποιήσει ειδική ρήτρα!


Τι ρήτρα; Ρήτρα bonus τηλεθέασης! Δηλαδή, για κάθε μονάδα που θα ανεβεί το Survivor μετά την είσοδο της της έχουν υποσχεθεί στην Δαλάκα 10.000 ευρώ επιπλέον από την αμοιβή της! Ε, μετά από αυτό πως να μην συγκινηθεί το κορίτσι λίγο παραπάνω! Φαντάζεστε ωστόσο, να μην πιάσει το ΄κόλπο; Ε, ρε γλέντια! (Survivor: Θα πιάσει το κόλπο του ΣΚΑΙ με την Δαλάκα και τον Τανιμανίδη για να σώσουν το παιχνίδι; (Παρασκήνιο)

Share