Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Άγριος καυγάς για Αθηνά Χρυσαντίδου και Δώρο Παναγίδη! Τον έσπρωχνε και του φώναζε σε νυχτερινό κέντρο!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Άγριος καυγάς για Αθηνά Χρυσαντίδου και Δώρο Παναγίδη! Τον έσπρωχνε και του φώναζε σε νυχτερινό κέντρο!
Vanda's Blog 18.02.2019 08:35

Αιτία και αφορμή; Ένα βλέμμα στην λουλουδού!

Έγινε το έλα να δεις και εννοείται πως το Youweekly.gr έχει όλο το παρασκήνιο για το πρώην ζευγάρι του Power of love που πλακώθηκε σε νυχτερινό μαγαζί και θα σας το μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog. Οι φωνές τους ακούστηκαν μέχρι ένα τετράγωνο μακριά και η αιτία που έβαλε φωτιά στο ζευγάρι ήταν... η λουλουδού! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Διαβάστε παρακάτω...

Αρχικά αναφερόμαστε στην Αθηνά Χρυσαντίδου και τον Δώρο Παναγίδη, το ζευγάρι του Power of Love 2018 που μονοπώλησε κι ακόμα μονοπωλεί το ενδιαφέρον για διάφορους λόγους.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου, μαζί με τις φίλες της, λοιπόν, την Στέλλα Μιζεράκη και την Κυριακή Χρυσαντίδη πήραν τα αγόρια τους, τον Δώρο Παναγίδης, τον Σωκράτη και τον Παύλο Τερζόπουλο (Στέλλα έχεις κάτι να μας πεις;) και αποφάσισαν να το ρίξουν έξω το βράδυ της Παρασκευής καταλήγοντας στο Κέντρο Αθηνών.Η παρέα άνοιξε αρκετά μπουκάλια και χόρεψε και διασκέδασε με την ψυχή της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όμως ένας καυγάς αρκετά έντονος χάλασε για λίγο την βραδιά.

Πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog αναφέρουν πως η Αθηνά έγινε έξαλλη όταν νόμιζε πως ο Δώρος κοίταξε λίγο έντονα την.... λουλουδού! Εκεί που χόρευαν λοιπόν αγκαλιά τον έσπρωξε και άρχισε να του φωνάζει για αρκετά λεπτά! Ο Δώρος διατήρησε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να της εξηγήσει πως ήταν απλά μια παραξήγηση και πως δεν είδε καλα... Αρκετά λεπτά μετά κατάφερε να την πείσει και να την ρίξει πάλι στην αγκαλιά του!

Όλοι γνωρίζουμε τον χαρακτήρα των παιδιών αυτών μέσα από το ριάλιτι του STΑR και γνωρίζουμε πολύ καλά πως μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν!

Οι πληροφορίες του Vanda's επίσης επιβεβαιώνουν πως ήταν όντως παρεξήγηση και ο Δώρος δεν κοίταξε καμία γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως έχει μάτια μόνο για την Αθηνά... Love you guys!

Share