Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό! Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό Ζέτας Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Αποκλειστικό! Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό Ζέτας Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη!
Vanda's Blog 18.02.2019 13:16

Σαν μικρή βόμβα έσκασε στον χώρο της ελληνικής showbiz ο χωρισμός της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Έπειτα από οχτώ χρόνια κοινής πορείας και συμβίωσης ο τραγουδιστής και η ηθοποιός φέρεται πως αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους, σύμφωνα με όσα ακούγονται το τελευταίο 24ωρο! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος που οδήγησε το ζευγάρι στο τέλος της σχέσης τους δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χωρισμός δεν είναι πρόσφατος απλά κατάφεραν και τον κράτησαν κρυφό όπως είχαν κάνει και με την σχέση τους όταν εκείνη είχε πρωτοξεκινήσει. Μάλιστα, η Ζέτα έχει μαζέψει ήδη τα πράγματά της κι έχει φύγει από το σπίτι που επί τόσα χρόνια έμενε μαζί με τον αγαπημένο της, Μιχάλη.

Το Youweekly.gr και το Vanda's blog είναι εδώ και θα σας αποκαλύψουν την αλήθεια!

Το Vanda's blog λοιπόν έκανε για μια ακόμα φορά ρεπορτάζ και θα σας αποκαλύψει όλη την αλήθεια! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το ζευγάρι ήταν και είναι τρελά ερωτευμένο και είχε επιλέξει - ορθός - να μην εκθέτει την σχέση του. Κοινώς, δεν έκαναν πολλές δημόσιες εμφανίσεις αλλά και στα προσωπικά τους προφίλ στα social media φρόντιζαν πάντα να είναι διακριτικοί.

Ήθελαν εξαρχής να προστατέψουν αυτή την σχέση για να κρατήσει! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες λοιπόν το ζευγάρι πέρασε μια κρίση στην σχέση του πριν από κάποιες εβδομάδες και ήταν κοινή απόφαση και των δυο να μείνουν για λίγες ημέρες χωριστά, δηλαδή σε διαφορετικά σπίτια χωρίς καμία επαφή, για να σκεφτούν τι πραγματικά θέλουν και ποιο το μέλλον της σχέσης τους.

Δυο, τρεις ημέρες ήταν αρκετές για να συνειδητοποιήσουν πως ο ένας δεν μπορεί χωρίς τον άλλο και η αγάπη τους είναι πιο μεγάλη από τις όποιες μικροδιαφορές.

Από την άλλη, η επανασύνδεση αυτή δεν ξέρουμε κατά πόσο τελικά θα είναι οριστική ή όχι! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το ζευγάρι βρίσκεται σε μια δοκιμαστική φάση, ωστόσο δεν έχουν χωρίσει οριστικά! Άλλωστε μια βόλτα να κάνει κανείς στο instagram της Ζέτας θα δει ότι ακόμα υπάρχουν κοινές φωτογραφίες τους!

Τα γεγονότα τρέχουν και το μόνο σίγουρο είναι πως το Youweekly.gr και το Vanda's blog θα έχει πρώτο όπως κάθε άλλη φορά όλες τις εξελίξεις!

Share