Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Alpha: Συναγερμός για την Τσολάκη! Η ρήτρα στο συμβόλαιο που αλλάζει τα πάντα!

Έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας η Τσολάκη! Χαμός στον Alpha!

Alpha: Συναγερμός για την Τσολάκη! Η ρήτρα στο συμβόλαιο που αλλάζει τα πάντα!
Vanda's Blog 19.02.2019 10:22

Παρασκήνιο καυτό και ζουμερό σας έχω και σήμερα στο Vanda's blog του Youweekly.gr!


Πρώτη είχα βγάλει την είδηση ότι κόβεται η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, Τι λέει στον Alpha και μάλιστα πρώτη σας είχα γράψει ότι η παρουσιάστρια δεν είχε ενημερωθεί μέχρι την τελευταία στιγμή!(Αποκλειστικό: Βόμβα στον Alpha! Πετάνε εκτός καναλιού ξαφνικά πασίγνωστη παρουσιάστρια!) Διαβάστε παρακάτω...


Σήμερα λοιπόν, οι πηγές μου, μου «σφύριξαν» μια ρήτρα κλειδί στο συμβόλαιό της που έχει σημάνει συναγερμό στον Alpha! «Η Ελένη, έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, και δεν μπορούν να της το σπάσουν! Έχει ρήτρα η σοφή... Ελένη και θα τους κοστίσει πολλά! Έτσι λοιπόν, θέλουν να την αξιοποιήσουν κάπως αλλά εκεί έγκειται το πρόβλημα» μου είπε πηγή μέσα από το κανάλι!


Παρόμοια τακτική είχε ακολουθήσει και ο ΑΝΤ1, θυμίζω, με την Δούκισσα Νομικού! Η Δούκισσα, πληρωνόταν κανονικά από τον ΑΝΤ1, χωρίς να έχει κάποια εκπομπή, αφού με την εγκυμοσύνη της, οι συζητήσεις για πρωινό Σαββατοκύριακου πάγωσαν!


Οι αποκλειστικές μου πληροφορίες, θέλουν τους υπεύθυνους του Alpha να έχουν προτείνει στην Ελένη να μπει ξανά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day αλλά η Ελένη δεν καλοβλέπει αυτό το σενάριο!
Από κεντρικιά δεν μπορείς να ξαναγίνεις πανελίστρια, σου λέει και έχει ένα point μεταξύ μας! Επομένως, αυτές τις μέρες θα οριστικοποιηθεί αν η Ελένη Τσολάκη τελικά αξιοποιηθεί κάπου άλλου, ενδεχομένως στο δεύτερο μισό της σεζόν, η αν θα είναι στο δυναμικό του Alpha, αλλά όχι εν ενεργεία!


Πάντως, αν θέλετε την άποψή μου, το «κουτσό άλογο» του σταθμού, όσο και το πιέσεις, μαύρη καλλονή δεν γίνεται βρε παιδιά! Σας το είχα γράψει άλλωστε εξαρχής.... (Πανικός και απογοήτευση στον ALPHA! Ποιο είναι το κουτσό άλογο που δεν... λέει με τίποτα!)

Share