Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νίκος Μουτσινάς: Η κότα του Open με τα χρυσά αυγά!

Του φιλούν τα πόδια στο κανάλι γιατί...

Νίκος Μουτσινάς: Η κότα του Open με τα χρυσά αυγά!
VANDA’ S BLOG 21.02.2019 09:17

Η κότα με τα χρυσά είναι ο Νίκος Μουτσινάς για το Open κι αν πει κάποιος πως δεν είναι αλήθεια αυτό θα πει σίγουρα ψέμματα!

Ο Νίκος από εκεί που δεν στέριωνε σε κανάλι και ο ALPHA τον είχε κόψει κακήν κακώς, τότε με το "Ξαναδέστε τους" , λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης τώρα έχει γίνει το δυνατό χαρτί του Open, του ανοίγουν τις πόρτες να περάσει και του φιλούν τα πόδια μη και φύγει και τον χάσουν! Διαβάστε παρακάτω...

Και πολύ καλά κάνουν δηλαδή, αν με ρωτάτε. Ο Νίκος Μουτσινάς που στην αρχή τον είχαν για ένα "οκ εντάξει καλώς θα είναι" κατάφερε και τους απέδειξε πως όχι μόνο είναι καλός αλλά είναι ο καλύτερος όλων.

Από τα προγράμματα που παίζουν στο Open είναι ο μόνος που έχει καταφέρει να ακουμπήσει το 17% και πάνω τηλεθέαση και κάθε μέρα δείχνει πως μπορεί και καλύτερα. Στην μεσημεριανή ζώνη, δε, κοντεύει να πετάξει τα ανταγωνιστικά προγράμματα όχι απλά έξω από τον χάρτη, κοντεύει να τα κάνει να μην φαίνονται καν με τα κιάλα! Και λέω κοντεύει γιατί στην συγκεκριμένη ζώνη με την μόνη που κονταροχτυπιέται είναι η Καγιά και το Shopping Star που κατάφερε να τον περάσει κατά 2 βαθμούς, δηλαδή έκανε 20,7% εκείνη και ο Νίκος 20,5%.

Και θα συνεχίσω να μιλάω με αποδείξεις στο Vanda's blog. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το μεσημέρι της Τετάρτης 20/02 που ο Μουτσινάς με την χρυσή τηλεόραση, το χιούμορ του και την - με το γάντι - ειρωνεία του κατάφερε να πιάσει το 20,5 ενώ έκανε τον ΣΚΑΙ να κλαίει που είχε απέναντι το Power Of Love και έπιασε μόνο 15,9.

Τον Μουτσινά, λοιπόν, δεν τον κουνάει κανείς όπως φαίνεται... έχει μέλλον στο κανάλι που, μάλιστα, έχει αρχίσει και σκέφτεται να τον εντάξει και σε δεύτερη εκπομπή του καναλιού! Σιγά μην τον άφηναν να γλιτώσει...

Νίκος Μουτσινάς: Με διπλή εκπομπή στο Open; Η πρόταση που δέχτηκε και η απάντησή του! (Βίντεο)

Μια αποκάλυψη βόμβα έγινε το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή Happy Day!

Συγκεκριμένα, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε την πρόταση που δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς από την παραγωγή του X-Factor, προκειμένου να είναι ο τέταρτος κριτής στο ριάλιτι μουσικής του Open! Διαβάστε παρακάτω...

“Στην κριτική επιτροπή θα είναι η Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Μάστορας και ο Γιώργος Θεοφάνους και ψάχνουν το τέταρτο άτομο.

Είχαν προσεγγίσει τον Νίκο Μουτσινά, του έκαναν πρόταση να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του X-Factor. Είναι ένα πρόσωπο που οφείλει πολλά το Open στον Νίκο Μουτσινά, φέτος κάνει τεράστια επιτυχία.

Ο Νίκος Μουτσινάς μία που δέχτηκε την πρόταση, μία που είπε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ δεν θα πάρω, εγώ θέλω να μείνω σε αυτό που έχω… έχω και την παράσταση!» τόνισε η Τίνα! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share