Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Master chef: Με το ζόρι να γίνει «σκουπίδι» στο Star

Master chef: Με το ζόρι να γίνει «σκουπίδι» στο Star
Vanda's Blog 22.02.2019 10:56

Ειλικρινά κάποια πράγματα δεν μπορώ να καταλάβω!

Έχουμε το MasterChef το κορυφαίο ελληνικό παιχνίδι ριάλιτι το κορυφαίο στους πίνακες τηλεθέασης το prime time ένα πρόγραμμα που στο star αληθινά σκίζει αγαπημένο των τηλεθεατών και θέλουμε ντε και σώνει αυτό το πρόγραμμα να το κάνουμε «σκουπίδι». Διαβάστε παρακάτω...

Εχθές το βράδυ εγώ όπως άλλωστε και ένα πολύ μεγάλο μέρος Ελλάδας έβλεπα MasterChef. Ξαφνικά με παίρνει μία φίλη μου τηλέφωνο έξαλλη.

«Έχω αφήσει το παιδί να βλέπει το MasterChef έχω πάει για λίγο στην κουζίνα να ετοιμάσω το βραδινό με το που γυρνάω στο σαλόνι βλέπω το Νικολάκη ένα παιδάκι μόλις 10 ετών να έχει σηκωθεί στον καναπέ να γελάει στην τηλεόραση και να μου λέει... «στα τέτοια μου μαμά και εμένα»

Τρελάθηκε η κοπέλα φυσικά και απασφάλισε!
Άρχισε λοιπόν η φίλη μου να παίρνει τηλέφωνο στο κανάλι και να τους μιλάει «γαλλικά»
Το τι τους είπε δεν μπορώ να σας τα μεταφέρω αλλά τους απείλησα ευθέως ότι θα κάνει επιστολή στο ΕΣΡ!

Και εγώ τώρα ρωτάω και ως τηλεθεατής και ως δημοσιογράφος σε ένα πρόγραμμα που είναι στο prime time επιτρέπεται να αφήνουν να βγαίνουν στον αέρα τέτοιου είδους κινήσεις και βωμολοχίες από παίκτες! Την περασμένη εβδομάδα είχαμε τις μπουνιές από την Άλκηστις. Σε κάθε επεισόδιο έχουμε ανθρώπους να μιλάνε λες και βρίσκονται στο καφενείο του χωριού τους λες και είναι οι χειρότεροι αλήτες!

Έβλεπα αυτή την κοπέλα την ξανθιά την «έλα μάνα μου» και τρελάθηκα. Είναι αληθινά τι βρωμόστομα είναι αυτό.


Καλά η κοπέλα αυτό είναι το επίπεδο της έτσι έχει μάθει από το σπίτι της αυτή την παιδεία έχει! Ρε παιδιά συγνώμη δεν το κατάλαβα μονταρισμένη δεν είναι η εκπομπή; Δηλαδή στο κανάλι του star, σε γνώση τους γίνονται όλα αυτά. Δηλαδή αφήνουμε να περνάνε αυτές οι βρισιές οι απαράδεκτες, οι τραγικές,ενώ μπορούμε στην πραγματικότητα να της κόψουν. Ρωτάω από το vandas blog στο youweekly.gr ,έχει ανάγκη το MasterChef αυτό το φοβερό πρόγραμμα με τους φοβερούς και τρομερούς κριτές του ανάγκη από τέτοιου είδους βρισιές τσαμπουκάδες σαχλαμάρες και αλήτικες εκφράσεις;

Εμείς γράψαμε αναλυτικά ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό φάουλ ηθικής και από τον κύριο Κοντιζά και το εξηγήσαμε ακριβώς.

Master chef: Σοβαρό φάουλ ηθικής από Star και Κοντιζά! (Βίντεο)

Έχουν την εντύπωση εκεί στο Star ότι αν γίνει το Master chef σκληρό ριάλιτι θα κάνει καλύτερα νούμερα;

Πάντως αν συνεχίσει αυτή ιστορία πολύ φοβούμαι ότι τα πρόστιμα που θα σκάσουν θα είναι τεράστια. Μετά θα κλαίνε στο star και θα λένε μα γιατί συμβαίνει αυτό μη γράφετε τέτοια πράγματα για εμάς κλπ, Εμείς φταίμε όταν εσείς δεν μπορείτε να προφυλάξετέ το format του απόλυτου προϊόντος. Εμείς φταίμε όταν το MasterChef από ένα ριάλιτι μαγειρικής το φτάνετε να είναι ένα ριάλιτι σκουπιδιών και αλητών. Εγώ ρωτάω ποιος άνθρωπος μιλάει έτσι όπως μιλάνε κάποιοι από τους παίκτες του MasterChef. Επίσης ξαναρωτάω, αυτή μιλάμε έτσι εσείς αντί να τους προστατέψετε προβάλλεται ακριβώς αυτές τις εκφράσεις πεζοδρομίου; Κακώς και θα σας γυρίσει μπούμερανγκ!

Share