Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σάκης Τανιμανίδης: Η κίνηση απελπισίας και το plan B του παρουσιαστή!

Τι θα γίνει με το κανάλι και τον Ατζούν;

Σάκης Τανιμανίδης: Η κίνηση απελπισίας και το plan B του παρουσιαστή!
VANDA’ S BLOG 22.02.2019 13:03

Ο Σάκης Τανιμανίδης, είναι ένας εξαιρετικός παρουσιαστής!

Αυτό το έχουμε πει και δεν αλλάζει! Ένας παρουσιαστής, που κάνει ότι μπορεί για να σώσει το Σκάι και το Survivor από την κατρακύλα, αφού τα νούμερα τηλεθέασης είναι απελπιστικά για ένα τέτοιο πρόγραμμα! Διαβάστε παρακάτω...

Ωστόσο, τα πράγματα εκεί στον Άγ. Δομίνικο δεν πάνε και πολύ καλά! Από τη μια τα πολύ χαμηλά νούμερα και από την άλλη η κακή ψυχολογία του παρουσιαστή, που με εξαιρετική δεξιοτεχνία, κρύβει καλά! Άλλωστε σας έχουμε αναφέρει, εδώ στο Vanda's blog, πολλές φορές την διάθεσή του εκεί στα εξωτικά μέρη!

ΣΚΑΙ: Σε κακή ψυχολογία ο Τανιμανίδης! Η μεγάλη έκπληξη για τον παρουσιαστή!

Βεβαίως, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον λόγο που πρώτοι εδώ σε αποκλειστικότητα σας αναφέραμε, ότι δηλαδή, η αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα, δεν έχει ήδη πάει εκεί, μαζί του, όπως άλλες χρονιές, αλλά το έχει... καθυστερήσει!

Αποκλειστικό! Ο Σάκης Τανιμανίδης κρατάει μακριά από τον Άγιο Δομίνικο την Μπόμπα! Τι συμβαίνει;

Πάμε όμως τώρα στο θέμα μας και στην κύρια είδηση! Πολλά ακούγονται και λέγονται για τον παρουσιαστή και τις επόμενες κινήσεις του, τις εναλλακτικές κινήσεις, αν θέλετε, τα λεγόμενα... plan b! Τι θα κάνει με το Survivor και που θα πάει μετά από αυτό και ποια θα είναι η επόμενη επαγγελματική του κίνηση! Πρόσφατα, μάλιστα, πληροφορίες, τον ήθελαν να οργανώνει μια ταξιδιωτική εκπομπή με την σύζυγό του, κάτι σαν αντίστοιχο "World party", που παρουσιάζε αν θυμάστε με τον πρώην πια κολλητό του... Γιώργο Μαυρίδη!

Ωστόσο, πρέπει να σας πω το εξής για να ξέρετε και εσείς τι συμβαίνει! Ο Σάκης Τανιμανίδης, δεν έχει συμβόλαιο με το Σκάι, αλλά με την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν! Το θέμα είναι, αν θα θέλει το κανάλι τον Σάκη, αν θα φύγει δηλαδή από το "πλευρό" του Ατζούν, για να ενταχθεί στο δυναμικό του! Και αναρωτιέμαι εγώ, γιατί να μην τον θέλει; Στην παρουσίαση είναι από τους καλύτερους που έχουμε στην Ελλάδα!

Επίσης, ένα ακόμα πρόβλημα, μια δεύτερη σκέψη είναι ο φόβος του παρουσιαστή, μήπως διαταραχθεί η σχέση του με την Χριστίνα, αφού αν δουλέψουν και μαζί θα υπάρχει η λεγόμενη "καθημερινή φθορά"! Ξέρετε, άλλωστε, αυτά πως είναι... όταν τα ζευγάρια δουλεύουν μαζί... συμβαίνουν διάφορα από εντάσεις μέχρι και.... ας μην το πω, εσείς μπορείτε απλά να σκεφτείτε από την ελληνική showbiz τι έχουν δει τα μάτια σας!

Για να δούμε... τι θα γίνει τελικά; Που θα πάει ο Σάκης; Ετοιμάζει το plan b και αν ναι... ο Σκάι θα είναι το κανάλι που θα τον φιλοξενήσει;

Share