Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Star: «Συναγερμός» για το Master chef! Αλλαγές στο παιχνίδι!

Επικρατεί πανικός! Όλη η αλήθεια!

Star: «Συναγερμός» για το Master chef! Αλλαγές στο παιχνίδι!
VANDA’ S BLOG 23.02.2019 09:25

Αναμφισβήτητα φέτος το Master Chef στο κανάλι του Star είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του δεύτερου εξαμήνου της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Το Master Chef είναι ο μεγάλος νικητής στο prime time πέντε ημέρες την εβδομάδα. Τα νούμερα που κάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τα καλύτερα των τελευταίων 3 ετών! Διαβάστε παρακάτω...

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει προηγούμενο ένα format τηλεοπτικού παιχνιδιού και μάλιστα ριάλιτι να πηγαίνει καλύτερα από χρόνια σε χρόνια!

Αυτό συμβαίνει διότι, πολύ απλά οι αλλαγές που έχουν γίνει στο παιχνίδι το έχουν κάνει καλύτερο. Αυτή η ιστορία όμως της μεγάλης επιτυχίας κινδυνεύει να αμαυρωθεί από διάφορα «γαλλικά» που ακούγονται! Ακούγονται αληθινά εκφράσεις πεζοδρομίου στο Μaster Chef και ήμασταν οι πρώτοι που το επισημάναμε. Γράψαμε και αναλύσαμε ότι δεν μπορεί ένα τέτοιο φοβερό format να γίνει «σκουπίδι»!

Master chef: Με το ζόρι να γίνει «σκουπίδι» στο Star

Θεωρούσαμε και θεωρούμε ότι σε ένα παιχνίδι ριάλιτι που υπάρχουν τέτοιου είδους βωμολοχίες δεν μπορεί να παίζει σε ώρες που βλέπουν παιδιά! Θεωρούσαμε και θεωρούμε ότι η τηλεόραση είναι και ένα εκπαιδευτικό μέσο! Δεν μπορεί να υπάρχει πρόγραμμα που προβάλλει την βία με οποιονδήποτε τρόπο! Κατά τη γνώμη μας, το Master Chef κινδυνεύει να πέσει σε αυτή την παγίδα!
Σήμερα μαθαίνουμε ότι έχει δοθεί εντολή στην παραγωγή του παιχνιδιού να περιοριστούν στο μοντάζ οι εκφράσεις που προσβάλλουν την φιλοσοφία του παιχνιδιού και κατ'επέκταση προσβάλλουν οι συγκεκριμένες χυδαίες εκφράσεις και τους κριτές και τους σοβαρούς παίχτες και τους τηλεθεατές!
Δηλαδή έχει δοθεί εντολή επειδή το Master Chef παίζει στο prime time στο μοντάζ να κόβονται οι εκφράσεις πεζοδρόμιου και καφενείου...
Αυτή η αλλαγή που θα γίνει στο Master Chef, εκτιμούμε ότι θα το κάνει το παιχνίδι πολύ καλύτερο. Σε καμία περίπτωση δεν έχει ανάγκη το συγκεκριμένο παιχνίδι τέτοιου είδους συμπεριφορές!

Share