Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ALPHA: Έγινε το σώσε στο κανάλι με την Ελένη Μενεγάκη! Παραλίγο να φύγει κινητό σε κεφάλι!

Αποκλειστικό! Συνέβη πριν λίγο και μόλις έφτασε στα χέρια μας όλο το σκηνικό!

ALPHA: Έγινε το σώσε στο κανάλι με την Ελένη Μενεγάκη! Παραλίγο να φύγει κινητό σε κεφάλι!
VANDA’ S BLOG 27.02.2019 10:01

Στον τηλεοπτικό σταθμό, ALPHA, εκεί που επικρατούσε μια ηρεμία ξαφνικά τα νερά ταράχτηκαν ξανά!

Από εκεί που η Ελένη Μενεγάκη είχε καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και να πάρει τους τηλεθεατές πάλι με το μέρος της κάτι έγινε και τσουπ, έχασε κάποιο μικρό ποσοστό! Διαβάστε παρακάτω...

Στον ALPHA, λοιπόν, ποιος είδε την Ελένη και δεν την φοβήθηκε! Όπως είναι γνωστό η Ελένη έχει ζητήσει να παίρνει τα νούμερα στο χέρια της το πρωί, με το που βγουν! ΄Έτσι έγινε και σήμερα και... έγινε έξαλλη η παρουσιάστρια, αφού με το που είδε τα νούμερα τηλεθέασης στα χέρια της άρχισε να φωνάζει πως δεν γίνεται να την περνάει ένα πρόγραμμα που παίζει σε επανάληψη! Μάλιστα το τραγικό στην όλη υπόθεση είναι πως, όπως μου μεταφέρθηκε, το πρώτο πράγμα που κάνει εδώ και καιρό όταν παίρνει κακά μαντάτα στα χέρια της είναι να πετάει ανεξέλεγκτα από τα νεύρα της το κινητό της! Κι όπου φύγει, φύγει.

Είναι γνωστό άλλωστε πως τα νεύρα της δεν ελέγχονται εύκολα και στο παρελθόν μάλιστα είχε γίνει καταγγελία εναντίον της πως πέταξε ντοσιέ σε κεφάλι ανθρώπου:

"Η Μενεγάκη είχε νεύρα και μου πέταξε ένα ντοσιέ στο κεφάλι": Απίστευτη καταγγελία για την παρουσιάστρια

Και για να καταλάβετε κι εσείς τι εννοώ η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης σημείωσε 17,5 στο δυναμικό κοινό, ενώ η αγαπημένη και διαχρονική σειρά που έπαιζε απέναντί της στον ANT1, και αναφερόμαστε στο Κωνσταντίνου και Ελένης, έκανε 17,6!

Απογοητευμένη, λοιπόν, η παρουσιάστρια που βλέπει πως πάλι χάνει έδαφος για κάποιο λόγο!

Πληροφορίες του Youweekly.gr που σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, αναφέρουν, μάλιστα, πως η Ελένη είναι αποφασισμένη να μην αφήσει αυτή την φορά πολλά περιθώρια! Δηλαδή δεν αγνοήσει καθόλου αυτό το ελάχιστο ποσοστό που της έφυγε και θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της!

Η παρουσιάστρια ζήτησε ήδη meeting με την ομάδα της, σήμερα, λίγο πριν βγουν στον αέρα! Είναι αποφασισμένη για όλα φέτος η Ελένη, δεν θα αφήσει τίποτα αυτή την φορά στα χέρια των άλλων!

Μετά την περσινή της κατρακύλα ταρακουνήθηκε αρκετά και... έχει αναλάβει να οδηγήσει αυτή το "καράβι" φέτος! Είτε στα βράχια, είτε στο ανοιχτό πέλαγος!

Και πριν φύγετε! Σε άλλα νέα κάποια νεύρα είχε και η Χριστίνα Μπόμπα σε πρόσφατη εμφάνισή της! Για ρίξτε εδώ μια ματιά:

Η "στημένη" Χριστίνα Μπόμπα! Ενώ είχε νεύρα, έκανε την καλή και γλυκιά για τα μάτια του κόσμου!

Share