Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor αποκλειστικό: "Φωτιά" στον Άγιο Δομίνικο με τον νέο παίκτη που μπαίνει στην Ελληνική ομάδα!

Ποιος Αγόρου; Αυτή είναι η προσθήκη του ΣΚΑΙ για να ταράξει τα νερά!

Survivor αποκλειστικό:
VANDA’ S BLOG 05.03.2019 10:30

Ποια Δαλάκα και ποιος Αγόρου; Άλλο είναι το πρόσωπο που ετοιμάζεται να στείλει ο ΣΚΑΙ στον Άγιο Δομίνικο μήπως και δει άσπρη μέρα...

Γνωρίζω τα πάντα και ξέρετε πως σας τα αποκαλύπτω όλα μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog! Αυτή τη φορά, λοιπόν, θα σας μεταφέρω καυτή πληροφορία που έφτασε πριν από λίγα λεπτά στο γραφεί μου. Διαβάστε παρακάτω...

undefined

Πληροφορίες μου - αποκλειστικές - αναφέρουν πως οι ιθύνοντες του καναλιού είδαν και απόειδαν με τα ποσοστά τηλεθέασης, που είναι χαμηλά, αλλά και με την απόδοση της ελληνικής ομάδας, που είναι, επίσης, μέτρια κι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να προσθέσουν την Κατερίνα Δαλάκα στο δυναμικό της εθνικής ομάδας. Μια παίκτρια που την γνώριζε το κοινό από την συμμετοχή της στο Survivor 2 και ήταν και αγαπητή αλλά και αρκετά ικανή στον στίβο μάχης!

Λίγο μετά, ακούστηκε πως το κανάλι βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Αγόρου, παίκτη που επίσης υπήρξε στο Survivor 2, αλλά θα σας αποκαλύψω τώρα στο Vanda's blog πως τα πάντα έχουν παγώσει!

undefined

Αποκλειστικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως όντως υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ του καναλιού του Φαλήρου και του Αγόρου για να ταξιδέψει πάλι στον Άγιο Δομίνικο και ο τελευταίος, μάλιστα, ήταν πολύ θετικός στο να κλείσει αυτή η συμφωνία.

Τα πράγματα, όμως πάγωσαν, καθώς η παραγωγή και ο Σάκης Τανιμανίδης είδαν πως τα νούμερα της τηλεθέασης δεν αυξήθηκαν με την προσθήκη της Δαλάκα, που ήταν παλιά παίκτρια, και αποφάσισαν να μην προσθέσουν άλλον "παλιό" παίκτη!

Κι εδώ, λοιπόν, θα σας αποκαλύψω πως το κανάλι έχει κάνει ήδη δυο ραντεβού με γνωστό ποδοσφαιριστή!

Το πρόσωπο αυτό, είχε πέσει στο τραπέζι για την συμμετοχή του και σε προηγούμενα Survivor αλλά τα χέρια τελικά δεν είχαν δοθεί!

Αναφέρομαι, φυσικά, στον Μεξικανό, πρώην ποδοσφαιριστή, Νέρι Καστίγιο!

undefined

Ο ίδιος, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's έχει έρθει και σε επαφή με τον Τανιμανίδη - που ξέρουμε πως φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο στη συλλογή προσώπων για την ελληνική ομάδα - αλλά και με το κανάλι του ΣΚΑΙ.

Τίποτα, τονίζω, δεν είναι σίγουρο ακόμα! Τα πάντα βρίσκονται σε συζητήσεις αλλά για ότι νεότερο σίγουρα ξέρετε πως εδώ θα μάθετε τα πάντα!

Share