Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor: Προσφέρουν ταξίδια στις γυναίκες αλλά τους έχουν όλους απλήρωτους!

Αποκάλυψη! Όσα δεν γράφει κανείς άλλος για τον Τούρκο παραγωγό!

Survivor: Προσφέρουν ταξίδια στις γυναίκες αλλά τους έχουν όλους απλήρωτους!
VANDA’ S BLOG 07.03.2019 08:04

Πολύ large την έχει δει ο Τούρκος παραγωγός και πληρώνει ταξιδάκια για τους παίκτες του Survivor και συγκεκριμένα τις γυναίκες ενώ έχει αφήσει απλήρωτους πολλούς!

Συγκεκριμένα, το Youweekly.gr και το Vanda's θα σας κάνει μια αποκάλυψη για τον Ατζούν που δεν γνωρίζει και δεν έχει γράψει κανείς ως τώρα! Οι πληροφορίες είναι αποκλειστικές και θα τις βρείτε μόνο εδώ, αλλά... ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Διαβάστε παρακάτω...

tanimanidis-tourkos-paragwgos-survivor-lefta

Ο Τούρκος παραγωγός και ο Σάκης Τανιμανίδης στο επεισόδιο της Τετάρτης ανακοίνωσαν στους παίκτες και συγκεκριμένα στις γυναίκες παίκτριες πως την Παρασκευή, 8 Μαρτίου, που είναι η γιορτή της γυναίκας, θα μεταφερθούν στο Μαϊάμι για μια αξέχαστη ημέρα!

Αυτό σημαίνει βέβαια, πως όλα τα έξοδα θα είναι πληρωμένα από την παραγωγή... και τα λεφτά είναι πολλά, όπως καταλαβαίνουμε όλοι αλλά ο Ιλιτζαλί τα δίνει... αεράτος!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, όμως, τις οποίες και θα μάθετε μέσα από το Vanda's blog, αναφέρουν ότι ο Τούρκος παραγωγός, έχει αφήσει ανοιχτές εκκρεμότητες με τους παίκτες του Survivor 2. Δηλαδή, το ποσό που θα έπρεπε να τους έχει κατατεθεί στους λογαριασμούς τους - καιρό τώρα - γιατί συμμετείχαν στο παιχνίδι, και όπως ξέρουμε όλοι πληρώνονται για να πάρουν μέρος - δεν έχει μπει ακόμα, οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί είναι άδειοι!

Και σα να μην έφτανε αυτό, στα αυτιά μας ήρθε μια πληροφορία πως και κάποια από τα άτομα της παραγωγής έχουν μείνει με άδειες τις τσέπες καθώς οι πληρωμές αργούν να γίνουν...

Μήπως τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έχουν διώξει σιγά σιγά τους χορηγούς και ο Τούρκος παραγωγός νιώθει να... ζορίζεται;

TAGS
Share