Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βικτώρια Καρύδα: Δεν έφυγε ποτέ από Ελλάδα! Ο φόβος και η μεγάλη απόφαση!

Εσώκλειστη με μπράβους μετά τον θάνατο του συζύγου της!

Βικτώρια Καρύδα: Δεν έφυγε ποτέ από Ελλάδα! Ο φόβος και η μεγάλη απόφαση!
VANDA’ S BLOG 07.03.2019 11:08

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Βικτώρια Καρύδα, δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα, μετά την δολοφονία του επιχειρηματία συζύγου της, όπως είχε ακουστεί ότι θα γίνει!

Το Youweekly.gr και το Vanda's blog έχουν όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις δύσκολες ώρες που πέρασε τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της, τους φόβους που βίωσε αλλά και την απόφασή της να επιστρέψει στα social media! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Διαβάστε παρακάτω...

viktoria-karida-dolofonia-adra

Η Βικτώρια, όταν ο άντρας της, Γιάννης Μακρής, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι τους, αποφάσισε να πάρει την οικογένειά της και να φύγει από την χώρα, φοβούμενη τόσο για την ζωή της όσο και για των παιδιών της! Έτσι, τουλάχιστον, άφησε να γίνει γνωστό!

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog, το μοντέλο και η πρώην παίκτρια του My Style Rocks πήρε τα παιδιά της και υπό άκρα μυστικότητα μαζί με μπράβους και ανθρώπους που εμπιστευόταν μετακόμισε σε ένα απομονωμένο σημείο, 4 ώρες μακριά από την Αθήνα...

viktoria-karida-giannis-makris

Η Βικτώρια ήθελε να χαθούν εντελώς τα ίχνη της και για τον λόγο αυτό διέγραψε τα προσωπικά της προφίλ στα social media.

Η πηγή μου, μάλιστα, αναφέρει πως επί μήνες το μοντέλο και η οικογένεια της δεν έβγαιναν από το σπίτι και ήταν συνεχώς υπό επιτήρηση. Ο φόβος ήταν τεράστιος και το θέμα λεπτό.

Τέσσερις μήνες μετά από την δολοφονία του συζύγου της, λοιπόν, κι αφού βεβαιώθηκε πως είναι ασφαλής εκείνη και τα παιδιά της, αποφάσισε να ανοίξει ξανά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βικτώρια Καρύδα: Επέστρεψε στο Instagram μετά την δολοφονία του συζύγου της!

Σχεδόν τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Δολοφόνοι τον περίμεναν έξω από το σπίτι του, όπου μόλις έφτασε με το αυτοκίνητο του, τον σκότωσαν λίγα βήματα μακριά από την εξώπορτα.

Η Βικτώρια Καρύδα - την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο My style rocks 1 - μετά τον θάνατο του συζύγου της έχει απομακρυνθεί από όλους και από όλα και ζει βουβά τον πόνο της. Μάλιστα, είχε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της στο Instagram γιατί κανείς δεν ήθελε να την ενοχλήσει.

Τέσσερις μήνες αργότερα, το μοντέλο επιστρέφει σιγά - σιγά στην καθημερινότητα της. Άνοιξε και πάλι τον λογαριασμό της, χωρίς ωστόσο, να κάνει κάποια ανάρτηση.

Βικτώρια Καρύδα λογαριασμός στο Instagram

Share