Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor: Εκτός εαυτού ο Σάκης Τανιμανίδης!

Σε κατάσταση συναγερμού ολόκληρο το παιχνίδι!

Survivor: Εκτός εαυτού ο Σάκης Τανιμανίδης!
Vanda's Blog 07.03.2019 12:00

Ο Σάκης Τανιμανίδης, κάνει ότι μπορεί για να σώσει την κατάσταση!

Στην πραγματικότητα, είναι και παρουσιαστής, και διαιτητής και ψυχολόγος των παικτών της ελληνικής ομάδας του Survivor. Διαβάστε παρακάτω...

Πολλές φορές, έχουμε δει τον Σάκη, να συμβουλεύει τα παιδιά, να στέκεται δίπλα τους και να τους κατευθύνει! Δεν είναι ένας άνθρωπος που κάνει μόνη τη δουλειά του και όταν κλείνουν οι κάμερες αδιαφορεί! Είναι εκείνος που θα στηρίξει το παιχνίδι επιβίωσης με νύχια και με δόντια!

Το γεγονός, όμως ότι το Survivor δεν πάει καθόλου καλά σε νούμερα τηλεθέασης, είναι ένα μεγάλο πλήγμα για το Σκάι, αλλά και για ολόκληρη την παραγωγή.

Σάκης Τανιμανίδης: Τα «μπινελίκια»στο Survivor και τα «ειρωνικά» σχόλια που συζητήθηκαν!

Έχουμε όμως, αναφέρει πολλές φορές, εδώ στο Vanda's blog, τον λόγο που δεν πάει καλά το συγκεκριμένο ριάλιτι και κατά πόσο ευθύνεται ο ίδιος ο παρουσιαστής! Για να σας το θυμίσω...

Σάκης Τανιμανίδης: Ευθύνεται που ο κόσμος δε βλέπει Survivor; Τι λέει ο Σκάι;

Σάκης Τανιμανίδης

Καμία ευθύνη, λοιπόν, δεν έχει ο Σάκης Τανιμανίδης για το συγκεκριμένο format, όπως καταλάβατε. H βασική ιδέα του συγκεκριμένου Survivor έχει να κάνει με τον ελληνοτουρκικό πόλεμο. Έχει να κάνει με το διαγωνισμό δύο αντίπαλων εθνών και όχι παικτών! Αυτό είναι το μεγάλο λάθος. Αυτό είναι το μεγάλο λάθος ανθρώπων που συμφώνησαν να παιχτεί το παιχνίδι στην τηλεόραση. Και αυτό το λάθος ανήκει μόνο στον άνθρωπο που βάζει την τελική υπογραφή. Δηλαδή η ευθύνη ανήκει απόλυτα για την άδεια να παίξει αυτό το έκτρωμα στην Ελλάδα, στην γενική διεύθυνση της τηλεόρασης του Σκάι. Καμία ευθύνη δεν έχει κανένας παρουσιαστής για την απόφαση του καναλιού.

Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις φορές που ο Σάκης, τα βρήκε... "σκούρα" και η ψυχολογία του ήταν πεσμένη....

Σάκης Τανιμανίδης: Δεν είναι καλά ο παρουσιαστής - Συναγερμός στον ΣΚΑΙ!

Και πάμε στα χθεσινά τραγικά και απαράδεκτα γεγονότα που συνέβησαν στην ελληνική ομάδα και που προβλήθηκαν στις οθόνες μας!

Η μάχη που δίνει ο Σάκης, όπως αναλύσαμε και παραπάνω, είναι μεγάλη, φέτος, αλλά πλέον έχει απασφαλίσει με όσα βλέπει να διαδραματίζονται!

Δείτε τον χαμό που έγινε χτες...

Survivor Ελλάδα Τουρκία: Βασιλικός και Τόνι πιάστηκαν στα χέρια! Τι συνέβη; (βίντεο)

Συγκεκριμένα, Βασίλης Βασιλικός και Τόνι ξεκίνησαν να τσακώνονται, διότι ο Βασιλικός τον κατηγόρησε πώς κάνει συνωμοσίες για να φαίνεται καλός στο κοινό, σε περίπτωση που πάει στο συμβούλιο του νησιού. Στη συνέχεια ο Βασιλικός είπε πώς τον έβαλε να μιλήσει στο συμβούλιο για την Δήμητρα, με τον Τόνι να λέει "Φοράς φουστανέλα και στριγκάκι..." ενώ στη συνέχεια ζήτησε από τη Δαλάκα να... δώσει το στριγκάκι της για να του βάλει.

Όμως ο τσακωμός δεν έμεινε εκεί, αφού στη συνέχεια οι δυο τους πήγαν να πιαστούν και στα χέρια, με τον Νίκο να προσπαθεί να τους χωρίσει. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:Ωστόσο, ο Τόνι δεν τσακώθηκε μόνο με τον Βασιλικό αλλά και με τον Βασίλη Σίμο. Ο Σίμος του είπε πώς έχει αλλάξει αρκετά και πώς πλευρίζει τους πάντες, ακόμα και αυτούς που δεν έχει ιδιαίτερα σχέση, όπως τη Δήμητρα. Ακούστηκαν και χαρακτηρισμοί μεταξύ τους όπως "είσαι κωλοτούμπας, δεν είσαι αρσενικός, το παίζεις θύμα"!

Ο Τανιμανίδης, λοιπόν, βλέποντας αυτήν την κατάντια, μεσολάβησε εκτός κάμερας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, λέγοντας ότι αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα και πως δεν δίνουν καλή εικόνα προς τα έξω στο ελληνικό κοινό!

Τι να κάνει και αυτός: Παλεύει να σώσει ότι μπορεί...

Share