Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη: Ψυχολογικό ράκος για την ιστορία με τον Κοντομηνά!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ελένη Μενεγάκη: Ψυχολογικό ράκος για την ιστορία με τον Κοντομηνά!
VANDA’ S BLOG 07.03.2019 12:23

Κυριολεκτικά ράκος είναι τις τελευταίες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια, βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογία και δυστυχώς δεν μπορεί να το κρύψει ούτε στον αέρα της εκπομπής της!


Μοιάζει χαμένη, δεν γελάει τόσο και όλοι στους διαδρόμους του Alpha λένε πόσο το γέλιο της όχι μόνο δεν ακούγεται αλλά συχνά έρχεται σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες της εξαιτίας του εκνευρισμού της! Διαβάστε παρακάτω...


Ο λόγος; Όχι μόνο ότι η Ελένη έχει κάνει τραγικά νούμερα τηλεθέασης (Ελένη Μενεγάκη: «Φαρμακώθηκε» στον Alpha!) αλλά και ότι για πρώτη φορά στην καριέρα της έχει έρθει σε ρήξη με τον καναλάρχη του σταθμού στον οποίο εργάζεται, τον Δημήτρη Κοντομηνά! Η Ελένη, έκανε ένα μοιραίο λάθος και στεναχώρησε πολύ τον Δημήτρη.

menegaki-kodominas-rakos


Όπως πρώτοι στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog γράψαμε, δεν πήγε στην κοπή πίτας του Alpha! Ο Δήμος Βερύκιος είχε μάλιστα, θίξει το θέμα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή το οποίο και πήρε μεγάλες διαστάσεις!

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το θέμα όπως το είχαμε παρουσιάσει:

Τα πήρε πολύ άσχημα ο Δημήτρης Κοντομηνάς! Τα πήρε πολύ άσχημα με τους σταρ που έχει βάλει στο κανάλι του Alpha!

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς κυριολεκτικά τρελάθηκε στην κοπή πίτας του καναλιού που οργάνωσε ο ίδιος και που δεν του έκαναν την τιμή να παρευρεθούν σχεδόν ΟΛΟΙ οι μεγάλοι αστέρες του καναλιού εκτός από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελεονώρα Μελέτη.

Μιλάμε για την απόλυτη αγνωμοσύνη στον άνθρωπο εκείνον που τον στήριξε και κάποιους τους έκανε κυριολεκτικά πλούσιους!

Μάλιστα όλους τους ξεφτίλισε κυριολεκτικά ο Δήμος Βερύκιος ο οποίος βγήκε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και ανέδειξε το θέμα. Είπε δηλαδή συγκεκριμένα για ανθρώπους που δεν τίμησαν τον πρόεδρο στην Μαρινέλλα όπου και διοργανώθηκε στο Studio Διογένης η κοπή πίτας του Alpha!

Ποιο είναι το παρασκήνιο όμως! Το παρασκήνιο είναι ότι η μεγάλη star του Αlpha δεν πήγαν στην κοπή πίτας του Δημήτρη Κοντομηνά επειδή ο ίδιος πλέον δεν είναι ο ιδιοκτήτης και κύριος μέτοχος του καναλιού ως γνωστόν ο Alpha έχει πουληθεί πριν από μερικούς μήνες στην motor oil!

undefined

Σύμφωνα επίσης με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο πρόεδρος Δημήτρης Κοντομηνάς στεναχωρήθηκε πάρα πολύ με αυτή την εξέλιξη και το έδειξε σε όλους τους τόνους!!!

Πάντως να σημειώσουμε εδώ ότι αυτό που έκαναν οι μεγάλοι σταρ του καναλιού του Alpha στο Δημήτρη Κοντομηνά ήταν εξαιρετικά ντροπιαστικό! Ήταν ντροπιαστικό όχι για τον πρόεδρο του καναλιού η εάν θέλετε τον πρώην πρόεδρο του καναλιού αλλά για τους ίδιους.

Θέλουμε να πούμε ότι σε κάποιες τέτοιες περιπτώσεις δείχνει ο καθένας τι κουβαλάει μέσα στην ψυχή του. Αυτά όμως πρόεδρε έπρεπε να τα έβλεπες ο ίδιος ότι δηλαδή... τι φίδια έτρεφες στον κόρφο σου! Το μόνο σίγουρο είναι ότι το θέμα δεν θα μείνει έτσι και θα έχουμε σίγουρα συνέχεια μέσα στην ημέρα! Επίσης, στο Youweekly.gr θα έχουμε εντός ολίγου και όλο το παρασκήνιο για την κοπή πίτας! Οι μεγάλες απουσίες και εκείνοι που έκλεψαν την παράσταση!

Η επόμενη κίνηση της Ελένης

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, συνειδητοποίησε το λάθος της και μετάνιωσε πικρά! Άλλωστε, χειρίζεται άψογα το κομμάτι της επικοινωνίας και αυτό όπως και να το κάνουμε ήταν φάουλ! Δεν μπορεί το πρώτο όνομα του σταθμού να μην πηγαίνει στην κοπή της πίτας και να δηλώνει ότι ήταν στην Άνδρο!

Είναι ανεπίτρεπτο και πλήρως κατακριτέο!

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, η ίδια ψάχνει τρόπο να επανορθώσει! Να γεφυρώσει όπως μπορεί το μεταξύ τους χάσμα... και τα κακόβουλα σχόλια! Δεν θέλει να έρθει σε οριστική ρήξη με τον άνθρωπο που την στήριξε όλα τα χρόνια τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά, ειδικά στο διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Share