Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό - Λάκης Λαζόπουλος: Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος στο "Αλ Τσαντίρι Νιούζ"!

Το πρόσωπο που επενδύει το OPEN για τρελά νούμερα στην πρεμιέρα!

Αποκλειστικό - Λάκης Λαζόπουλος: Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος στο
VANDA’ S BLOG 07.03.2019 13:38

Μόλις έφτασε στο γραφείο μου το όνομα του πρώτου καλεσμένου του Λάκη Λαζόπουλου στην πρεμιέρα της εκπομπής του και εννοείται πως θα το μοιραστώ μαζί σας!

Όπως γνωρίζουμε το OPEN έχει αρχίσει να ανεβαίνει στους πίνακες τηλεθέασης, αρκετά υψηλά, τουλάχιστον όσο αφορά την μεσημεριανή ζώνη! Γι αυτό, λοιπόν, οι ιθύνοντες θέλουν να αναβαθμίσουν και τις υπόλοιπες ενότητές τους και πιστεύουν πως ο Λάκης με την εκπομπή του θα το καταφέρει αυτό!. Διαβάστε παρακάτω...

Γι αυτό τον λόγο άλλωστε, όπως σας είχα αποκαλύψει πριν λίγες μέρες αποκλειστικά στο Vanda's blog, του δίνουν και δεύτερη εκπομπή καπάκι μετά την πρώτη, δηλαδή στις 23:00 το βράδυ, με όνομα "Αλ Σιχτίρ".

Η πρεμιέρα και των δυο εκπομπών του Λάκη έχει καθοριστεί για τις 12 Μαρτίου στις 21:00 το βράδυ και, όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες, οι ιθύνοντες και ο παρουσιαστής κουράστηκαν πολύ για να βρουν τον πρώτο καλεσμένο!

Ο πρώτος καλεσμένος σε μια εκπομπή παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο και μάλιστα είναι πολλά εκείνα τα πρόσωπα που αποκαλούνται "γουρλίδες" και "γκαντέμιδες" γι αυτό και οι ιθύνοντες του OPEN πέρασαν σε μια, λογική και έξυπνη επιλογή!

Για να μην σας κουράζω άλλο λοιπόν, ο πρώτο καλεσμένος του Λάκη στην πρεμιέρα της εκπομπής του θα είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, ο Παύλος Χαϊκάλης!petros-xaikalis

Η συνταγή είναι δοκιμασμένη γιατί ο ηθοποιός με τον παρουσιαστή είναι γνωστό πως έχουν καλή χημεία από την συνεργασία τους στους "Δέκα Μικρούς Μήτσους"!

deka-mikroi-mitsi

Για να δούμε, θα τους κάνει καλό στα νούμερα αυτή η... επανασύνδεση;

Share