Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Στα πόδια του Δήμου Βερύκιου ο ALPHA! Εξελίξεις...

Αποκλειστικό: Στα πόδια του Δήμου Βερύκιου ο ALPHA! Εξελίξεις...
Vanda's Blog 08.03.2019 11:57

Κόκκινος συναγερμός έχει χτυπήσει στον ALPHA μετά την αποκάλυψη του Δήμου Βερύκιου πως η εμφάνισή του στην εκπομπή θα περιοριστεί μόνο σε ένα τέταρτο.

Οι ιθύνοντες του καναλιού, μαθαίνω και σας αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, προσπαθούν να τον μεταπείσουν κι εγώ ξέρω τον λόγο! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Δήμος είναι η "κότα" με τα χρυσά αυγά για τον ALPHA αφού αρχικά έχει πολύ ωραίο λόγο και είναι ένα ντόμπρο άτομο που τα λέει όλα έξω από τα δόντια και κατά δεύτερον και πιο σημαντικό, η εμφάνισή του βαράει κόκκινο στα ποσοστά τηλεθέασης!

verikios-alpha

Μάλιστα, για του λόγου το αληθές στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, 07/03, τα δυο τέταρτα που εμφανίστηκε σημείωσε το πρώτο 25,3% και το δεύτερο 25,9%! Νούμερα που προφανώς ανεβάζουν το γενικό της παρουσιάστριας και κάνουν τους συνεργάτες του και τον σταθμό να τρίβουν τα μάτια τους!

Πληροφορίες μου, λοιπόν, αποκαλύπτουν πως όλοι στο κανάλι ακόμα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έχουν πέσει πάνω στον Βερύκιου και προσπαθούν με επιχειρήματα να τον μεταπείσουν στην απόφασή του αυτή! Συντονιστείτε για οποιαδήποτε εξέλιξη στο Youweekly.gr και το Vanda's blog.

ALPHA: Άγριος τσακωμός Κοντομηνά - Βερύκιου!

Με αφορμή την είδηση του "κοψίματος" της εκπομπής του Δήμου Βερύκιου βρήκαμε ένα απίστευτο περιστατικό που είχε συμβεί στο παρελθόν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή!

Για πρώτη φορά στα χρονικά της ιδιωτικής τηλεόρασης ο πρόεδρος καναλιού βγαίνει δημόσια στον αέρα εκπομπής για να καταξεφτιλίσει το πάνελ που δουλεύει για το κανάλι του. Τους ζήτησε, όπως σας ενημερώνει το Youweekly.gr να ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη για αυτά που είπαν αλλά και να τους πει ότι "αισθάνομαι ντροπή για όσα ακούστηκαν σήμερα στον αέρα του καναλιού".

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο πρόεδρος του Alpha, παρενέβη τηλεφωνικά στον αέρα του "Happy Day" και κατσιάδασε τους πανελίστες γι΄αυτά που είπαν. Η συζήτηση ξεκίνησε λίγα λεπτά νωρίτερα , όταν ο Δήμος Βερύκιος παρουσίασε την ιδιωτική πρωτοβουλία επιχειρηματιών να προσφέρουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλα τα παιδιά στους Φούρνους Ικαρίας. Εκεί, όπως σας ενημερώνει το Youweekly.gr,διαφώνησε με τον Δημήτρη Παπανώτα που μίλησε υποτιμητικά για την πρωτοβουλία. Τότε ο Δήμος πέταξε την καρέκλα του και αποχώρησε από το στούντιο. Δείτε στο βίντεο τι συνέβη:

Στη συνέχεια το Happy Day" έκανε διάλειμμα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και όταν ξαναγύρισαν στο studio, είχαν ηρεμήσει μέχρι τη στιγμή που παρενέβη τηλεφωνικά μετά από πέντε λεπτά, ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Φανερά εκνευρισμένος ο πρόεδρος του Alpha, μίλησε για κλέφτες πολιτικούς για άχρηστους πολιτικούς. Στοχοποίησε τον Φίλη, τον Υπουργό Υγείας καταξευτίλισε τους πανελίστες για τα όσα είπαν για την πώληση του Ελληνικού και γενικά ήταν ασυγκράτητος χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς για την ομάδα του "Happy Day". Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπάθησε να ορθώσει ανάστημα άλλα κάθε προσπάθεια προκαλούσε την οργή του προέδρου. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που εξασφάλισε του Youweekly.gr:

Share