Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη: Ο ρόλος του Κοντομηνά στο διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο και η άγνωστη σχέση τους!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Όσα δεν έχει γράψει ποτέ κανείς!

Ελένη Μενεγάκη: Ο ρόλος του Κοντομηνά στο διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο και η άγνωστη σχέση τους!
VANDA’ S BLOG 10.03.2019 12:38

Η σχέση της παρουσιάστριας με τον Αlpha είναι πια σχέση ζωής.

Όταν το 2005 έφευγε από τον ΑΝΤ1, μια τηλεοπτική μεταγραφή που συζητήθηκε όσο καμιά άλλη, είχε ακόμη κι εκείνη αμφιβολίες για το αποτέλεσμα. Το πρώτο διάστημα ήταν καθοριστικό. Τα επόμενα χρόνια βρέθηκε στο πλευρό της ο ισχυρός άντρας του καναλιού, ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Δεν ήταν απλά ο ιδιοκτήτης. Ήταν ο εμπνευστής της. Διαβάστε παρακάτω...

eleni-menegaki-o-agnwstos-rolos-tou-kodomina-sto-diazigio-me-ton-gianni-latsio

Ανέπτυξαν μια επαγγελματική και φιλική σχέση που όλα έδειχναν ότι άντεχε στον χρόνο. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες. Η καθιερωμένη ετήσια κοπή της πίτας του καναλιού στο «Diogenis Studio» πριν από λίγες ημέρες έκρυβε μια έκπληξη από εκείνη. Ήταν απούσα από τη μεγάλη βραδιά, όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι στο Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Όπως και αρκετά άλλα μεγάλα ονόματα, παρουσιαστές του Alpha. Κάποιοι είχαν εκ των προτέρων ειδοποιήσει για την απουσία τους. Αλλά οι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του προέδρου, την ώρα που εκείνος χαιρετούσε τους απλούς εργαζομένους που έδωσαν με χαρά το «παρών», διέκριναν τη στενοχώρια του. Δεν μπορούσε να λείπει η κορωνίδα του καναλιού, εκείνη για την οποία έκανε τα περισσότερα όλα αυτά τα χρόνια. Η απουσία της, με δεδομένο πως ό,τι και να γινόταν βρισκόταν πάντα στο πλευρό του, δημιούργησε σενάρια για παγωμένες σχέσεις μεταξύ τους. Κανείς δεν γνωρίζει την αιτία αλλά ούτε και την αφορμή.

Σχέσεις εξ αποστάσεως υπήρξαν επίσης και πριν από δύο χρόνια, αλλά τότε υπήρχε λόγος. Σε μια ξαφνική επίσκεψη του προέδρου μαζί με τον Δήμο Βερύκιο, εν ώρα εκπομπής, εκείνη είχε πει στον αέρα ότι επειδή ήταν η περίοδος που κρίνονταν οι τηλεοπτικές άδειες, δεν μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο. «Εγώ, πραγματικά, έναν μήνα τώρα δεν έχω μιλήσει μαζί του. Καθόλου! Ήθελα να μείνω μακριά, να κάνει ο άνθρωπος ό,τι θέλει και όταν θέλει κάτι να πει, με χαρά να το ακούσουμε». Εκείνο το διάστημα, όπως αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος, ο Δημήτρης Κοντομηνάς έπαιρνε τηλέφωνο τον Μάκη Παντζόπουλο στέλνοντας μηνύματα προς την Ελένη για να μην ανησυχεί.

Ευεργέτης στη ζωή και στη δουλειά

Πολλοί δεν γνωρίζουν πως στο διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν μάρτυρας στην υπόθεσή της. Ενώ οι σύμβουλοί του έλεγαν πως δεν γίνεται ο επικεφαλής μιας τόσο μεγάλης επιχείρησης να εμπλακεί δικαστικά σε ένα θέμα προσωπικό, εκείνος είχε αντίθετη γνώμη.

eleni-menegaki-o-agnwstos-rolos-tou-kodomina-sto-diazigio-me-ton-gianni-latsio

Ο πρόεδρος, ως επιχειρηματικό δαιμόνιο, γνωρίζει την εμπορική αξία του καθενός συνεργάτη του. Υπήρξε ακριβοδίκαιος με όλους τους παρουσιαστές που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από τον Alpha, αλλά στην Ελένη έκανε πάντα ένα βήμα πίσω ή πολλά βήματα μπροστά, όταν χρειαζόταν. Μαζί της υπήρξε γαλαντόμος από την πρώτη χρονιά, κάνοντάς την ακόμη και μέχρι σήμερα την πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια. Ακόμη και όταν χρειάστηκε να μειωθούν οι απολαβές της, μαζί με τις ποσοστιαίες παροχές μέσω των διαφημιστικών πακέτων, ήταν μικρότερης έκτασης από τους υπόλοιπους και έγιναν με χειρουργική ακρίβεια.

Η παρουσιάστρια είχε πάντα τους συνεργάτες που επιθυμούσε και την ποιότητα της παραγωγής που επιζητούσε. Στις αλλαγές της προσωπικής της ζωής, ο πρόεδρος, όπως κάνει με όλους τους στενούς συνεργάτες του, ήταν δίπλα της. Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον Μάκη την κάλεσε στο ρεβεγιόν στο σπίτι του στη Βαρυμπόμπη με τους λιγότερους δυνατόν καλεσμένους, για να μην αισθανθεί εκείνη άβολα με όλη τη δημοσιότητα που είχε πάρει ο νέος της δεσμός. Χαρές, γλέντια, ταξίδια, επιτυχίες, όλα τα περνούσαν μαζί.

Το σκάφος του, «Quintessa» είχε γίνει προσωπικό της καταφύγιο. Η πόρτα του γραφείου του ήταν πάντα ανοικτή για εκείνη. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει για να ανταποδώσει την καλή της πορεία στο κανάλι και την πίστη της προς εκείνον. Ο παλιάς κοπής επιχειρηματίας είχε πάντα ως στάση ζωής να δημιουργούνται δυνατές σχέσεις με εκείνους που επαγγελματικά ήταν δίπλα του. Ενδιαφερόταν για την εξέλιξή τους, ανησυχούσε με τις αποτυχίες τους, σχεδίαζε μαζί τους την επόμενή κίνησή τους. Ακόμη και την πρόσφατη εξαγορά μέρους του καναλιού από τη Motor Oil, με μια ιστορική συνεργασία για την τηλεοπτική αγορά, φρόντισε να τη γνωστοποιήσει στα μεγάλα ονόματα του Alpha για να συνεχίζουν να αισθάνονται ασφαλείς.

Η απουσία της από τη βραδιά συζητήθηκε αρκετά στα πηγαδάκια εντός του σταθμού, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog, εκείνη είχε ήδη ειδοποιήσει πως δεν θα παραστεί. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι μία από τις φορές που η Ελένη θα έκανε τα πάντα για να μη λείψει. Μπορεί ο λόγος να είναι ακόμη αδιευκρίνιστος, οι συνέπειες όμως είναι σοβαρές.

Share