Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η οργή της στον ALPHA! Ο άγριος τσακωμός και τα απίστευτα νεύρα της παρουσιάστριας!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Οι πόρτες που κοπανούσαν και οι απίστευτοι διάλογοι!

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η οργή της στον ALPHA! Ο άγριος τσακωμός και τα απίστευτα νεύρα της παρουσιάστριας!
VANDA’ S BLOG 11.03.2019 10:56

Οργισμένη φαίνεται να είναι αρκετά, σύμφωνα με πληροφορίες που μόλις έφτασαν στο γραφείο μου, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τον σταθμό ALPHA!

Όπως μου μετέφεραν πηγές μου η παρουσιάστρια τσαντίστηκε αρκετά με την απόφαση του καναλιού να μειώσει τις ώρες και μέρες προβολής της εκπομπής της. Διαβάστε παρακάτω...

Σας είχα αποκαλύψει πρώτη, στο Vanda's blog και το Youweekly.gr, πως το κανάλι αποφάσισε αντί για Παρασκευή με Κυριακή που προβαλλόταν το παιχνίδι μαγειρικής, Bake of Greece, τώρα θα το βλέπουμε στους δέκτες μας μόνο κάθε Κυριακή στις 20:00.

Η απόφαση αυτή ήρθε γιατί τα νούμερα που συγκεντρώνει η παρουσιάστρια είναι αρκετά χαμηλά και το κανάλι, όπως αναφέρουν οι πηγές μου έχει κουραστεί με την κατάσταση αυτή!

iwanna-triadafilidou-i-orgi-tis-ston-alpha-o-agrios-tsakwmos-kai-ta-apisteuta-neura-tis-parousiastrias

Αρχικά, γνώριζα και σας είχα πει μέσα από το Vanda's πως το κανάλι σε περίπτωση που κοπεί εντελώς το ριάλιτι μαγειρικής, δεν έχει σκοπό να λήξει το συμβόλαιο του με την παρουσιάστρια γιατί έχουν πολύ καλές σχέσεις! Κάτι τέτοιο βέβαια, μάλλον, πλέον, δεν ισχύει αφού η Ιωάννα λίγες ημέρες πριν τσακώθηκε άσχημα στον σταθμό!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες μου η παρουσιάστρια επισκέφθηκε το κανάλι για ένα μίτινγκ που ήταν κανονισμένο με τους συνεργάτες της! Εξαρχής δεν είχε πάει με καθόλου καλό κέφι και φαινόταν πολύ στο ύφος της γιατί δεν μιλούσε, ούτε χαμογελούσε ιδιαίτερα.

"Όταν τελείωσαν το μιτινγκ βγήκε έξω από το κανάλι και μιλούσε στο τηλέφωνο. Είχε νεύρα, φαινόταν κι από τις κινήσεις της, κουνούσε τα χέρια πάνω κάτω και φώναζε! Δεν ξέρω, δεν πρέπει να μιλούσε με τον Πάνο αλλά με όποιον κι αν μιλούσε του είπε σε κάποια φάση "Δεν αντέχω, να φύγω να τελειώνουμε!" και μετά από λίγο έκλεισε σκεπτική! Την ώρα που έμπαινε μέσα στο κανάλι ότι πόρτα περνούσε την κοπανούσε σχεδόν. Κάπου έπρεπε να ξεσπάσει τα νεύρα της, δεν ήταν καθόλου καλά σου λέω."

Αυτά ακριβώς μου μετέφερε η πηγή μου και σας τα αποκαλύπτω αποκλειστικά μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's!

Η παρουσιάστρια περνάει μια αρκετά δύσκολη φάση γιατί μάλλον νιώθει μετέωρη! Εμείς γνωρίζουμε πόσο χαμογελαστή είναι πάντα και είμαστε με το μέρος της! Άλλωστε, όταν μια πόρτα κλείνει... μια άλλη πάντα ανοίγει!

TAGS
Share