Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η μυστική συνάντηση με κανάλι και το νέο του επαγγελματικό βήμα!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Με τέτοια πρόταση θα αδειάσει σίγουρα Ανδρέου και ALPHA!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η μυστική συνάντηση με κανάλι και το νέο του επαγγελματικό βήμα!
VANDA’ S BLOG 12.03.2019 10:02

Μια καυτή πληροφορία έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Γιώργο Αγγελόπουλο που είχε μυστική συνάντηση με κανάλι που του έκανε πρόταση βόμβα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's, ο Ντάνος βρίσκεται σε ένα τεράστιο δίλημμα καθώς του έχει γίνει μια πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε άλλη σειρά και να κάνει συμβόλαιο με άλλο κανάλι! Διαβάστε παρακάτω...

Ο ΑΝΤ1, όπως μου μετέφερε αξιόπιστη πηγή, έχει πλησιάσει εδώ και λίγο καιρό τον νικητή του Survivor 1 και του έχει τάξει γη και ουρανό για να πει το μεγάλο ναι!

Οι ιθύνοντες του καναλιού, προσπαθούν να ψήσουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να υπογράψει συμβόλαιο για να πρωταγωνιστήσει όχι μόνο σε πολύ πετυχημένη σειρά - βασικά δυο σειρές έχουν πέσει στο τραπέζι - του ΑΝΤ1 αλλά και για αναλάβει με τη νέα χρονιά δική του εκπομπή!

giorgos-aggelopoulos-i-mistiki-sinadisi-me-to-kanali-kai-to-neo-tou-epaggelmatiko-vima

Πληροφορίες μου αναφέρουν πως το ποσό που έχει πέσει στο τραπέζι και ακόμα παζαρεύεται είναι ήδη αρκετά μεγάλο και πως ο Αγγελόπουλος προορίζεται για συμπαρουσιαστής σε νέα εκπομπή που θα ξεκινήσει στη θέση μιας άλλη που ήδη υπάρχει αλλά... θα κοπεί! (Κρατάτε μυστικό;)

Ωστόσο, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί και οι δυο πλευρές βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις με το επαγγελματικό μέλλον του Ντάνου να είναι, μέχρι στιγμής, μετέωρο!

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, φυσικά, θα σας ενημερώσω πρώτη εγώ στο Youweekly.gr και το Vanda's, όπως πάντα άλλωστε...

Share