Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό! Γιώργος Μαυρίδης - Πωλίνα Τριγωνίδου: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους!

Για να μάθετε όλη την αλήθεια μόνο εδώ!

Αποκλειστικό! Γιώργος Μαυρίδης - Πωλίνα Τριγωνίδου: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση τους!
VANDA’ S BLOG 12.03.2019 11:21

Επειδή η δημοσιογραφία είναι ένα λεπτό ζήτημα που γίνεται μόνο από ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ και όχι από ανθρώπους "εφετζίδες", εμείς εδώ στο Vanda's. blog, σας έχουμε ακόμα ένα αποκλειστικό!

Δεν θα μπορούσα να μην το ψάξω λίγο παραπάνω και να μην αναφερθώ στο καυτό, νέο ζευγάρι, όπως φαίνεται, της πόλης! Διαβάστε παρακάτω...

Αυτό, δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Μαυρίδη και την Πωλίνα Τριγωνίδου που πρώτοι εδώ σας το είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες... Για να θυμηθούμε...

Γιώργος Μαυρίδης: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Έχουμε το όνομα της και... την ξέρετε!

Είδηση βόμβα έσκασε στο γραφείο του Youweekly.gr πριν από λίγα λεπτά! Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι και πάλι ερωτευμένος!

Μέσα από το Vanda's blog, όπως πάντα, θα σας αποκαλύψω πρώτη την γυναίκα που κοιτάει στα μάτια ο παρουσιαστής, μετά τον χωρισμό του από την Νικολέττα Ράλλη, και... λιώνει! Διαβάστε παρακάτω...

Αποκλειστικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Μαυρίδης βρήκε ξανά τον έρωτα, δυο μήνες μετά τον χωρισμό του με την εντυπωσιακή παρουσιάστρια, στα μάτια γνωστής - πρώην - παίκτριας ριάλιτι!

Όχι, δεν θα σας κρατήσω σε αγωνία! Ο λόγος φυσικά για την Πωλίνα Τριγωνίδου που συμμετείχε στο Survival Secret, αλλά και στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου!

Φωτογραφίες της Πωλίνας Τριγωνίδου

Οι δυο τους, όπως αναφέρουν οι πηγές μου, διατηρούν δεσμό εδώ και λίγες εβδομάδες και μέχρι στιγμής ήταν πολύ προσεκτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους, γιατί ο Μαυρίδης δεν ήθελε να πληγωθεί η Ράλλη αλλά και επειδή και η ίδια η Πωλίνα, είχε βγει πρόσφατα από μια σχέση με γοητευτικό νεαρό που δραστηριοποιείται στον χώρο της νύχτας! Πλέον όμως, δεν έχουν λόγο να κρατούν κρυφά τα συναισθήματά τους και πριν από λίγες... νύχτες έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση!

Άτομο που βρέθηκε στο μαγαζί μου μετέφερε πως δεν τους ένοιαζε καθόλου για το τι θα πει ο κόσμος και υπήρχαν αγγίγματα και αρκετά τρυφερές στιγμές!

Και πάμε τώρα στο ζουμί και σε λίγες ακόμα πληροφορίες! Αφού πρώτοι εδώ σας αποκαλύψαμε τον "πρώην" σύντροφό της και γοητευτικό νεαρό, που σχετίζεται με το χώρο της νύχτας και μάλιστα σε γνωστό μαγαζί των Αθηνών, θέλουμε να σας αποκαλύψουμε επίσης πως... πληροφορίες από το κοντινό περιβάλλον του παρουσιαστή αναφέρουν πως τόσο ο ίδιος όσο και η Πωλίνα Τριγωνίδου, δεν θέλουν να μαθευτεί ακόμα η σχέση τους και δεν μιλούν πολύ γι αυτό! Για να καταλάβετε πόσο κρυφό θέλουν να το κρατήσουν, είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι από το περιβάλλον τους που γνωρίζουν πως είναι μαζί.

Πηγή από το περιβάλλον του Μαυρίδη, μας ανέφερε ότι οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια και πως όλο αυτό έχει ξεκινήσει από μια πολύ όμορφη φιλική σχέση, με τα συναισθήματα να αλλάζουν σε πιο... δυνατά και έντονα!

Όσον αφορά την πλευρά της Πωλίνας, είναι μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, που δεν δίνει δικαιώματα και δεν μιλάει για τη ζωή της, ενώ την απασχολεί μόνο η δουλειά της και ο αθλητισμός! Ο Γιώργος, είναι ο άνθρωπος που είναι δίπλα της και ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες είναι το στήριγμά της σε όλα!

Είναι νέοι, ωραίοι και ταιριαστοί!

Share