Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Master Chef - Σούπερ Spoiler! Αποκλειστικό ρεπορτάζ με το τι θα δούμε στον τελικό!

Όλο το παρασκήνιο! Βήμα βήμα πως θα βγει ο νικητής!

Master Chef - Σούπερ Spoiler! Αποκλειστικό ρεπορτάζ με το τι θα δούμε στον τελικό!
VANDA’ S BLOG 15.03.2019 08:35

Moυ το ζητάτε πολλοί και.... πολύ και δεν μπορούσα να σας το αρνηθώ! Έβαλα λυτούς και δεμένους και σήμερα, στο Vanda's blog του Youweekly.gr σας έχω αποκλειστικό ρεπορτάζ με την διαρροή και το spoiler για το Master Chef του Star!


Πώς θα γίνει ο τελικός; Βήμα βήμα όσα θα δούμε αλλά και όσα θα αλλάξουν συγκριτικά με τους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι μαγειρικής! Διαβάστε παρακάτω....


Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι το Master Chef θα συνεχιστεί ως τα µέσα Μαΐου», αφού έχει ανοδική πορεία καταγράφοντας, καθηµερινά, ποσοστά άνω του 30%.

undefined

Το ριάλιτι μαγειρικής με τους αγαπημένους κριτές του Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη αλλά και τους παίκτες που έχουν απομείνει και διαθέτουν όλοι τους δυνατές προσωπικότητες και μαγειρική δεινότητα, έχουν καταφέρει να μονοπωλούν κάθε βράδυ το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και όπως δείχνουν τα πράγματα, όλοι μας θα "ξεχειμωνιάσουμε" με τη συγκεκριμένη παρέα.

Όπως και πέρυσι, εκτός από το έπαθλο των 50.000 ευρώ για τον νικητή, θα υπάρξουν επιπλέον δοκιµασίες για να δοθεί «Silver award» σε όποιον κατακτήσει τη δεύτερη θέση, άρα θα έχουμε όχι έναν αλλά δύο νικητές!

Υπενθυμίζω ενδεικτικά ότι πέρυσι εκτός από τον Τιμολέοντα Διαμαντή ανακηρύχθηκε νικητής και ο Χρήστος Γλωσσίδης, με μόλις έναν πόντο διαφορά!

Έτσι, ο πρώτος θα λάβει επάξια τη μερίδα του λέοντος και τα 50.000 ευρώ, όμως ο δεύτερος δεν θα φύγει καθόλου παραπονεμένος καθώς θα κερδίσει το... αργυρό με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

undefined
Η διαδικασία που θα βγάλει το νικητή θα είναι φυσικά διαγωνισμός μαγειρικής και όχι ψηφοφορία του κοινού και οι κριτές θα βαθμολογήσουν την προσπάθεια των τριών τελευταίων σεφ που θα έχουν μείνει ώστε να αναδείξουν τον πρώτο αλλά και τον δεύτερο νικητή!

undefined
Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες οι παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό θα πρέπει να αντιγράψουν πολύ πιστά ένα πιάτο επιπέδου εστιατορίου Michelin!

Share