Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σάκης Τανιμανίδης: Οι άγνωστες πλαστικές στο πρόσωπο και οι φωτογραφίες που τον καίνε!

Τι έχει κάνει ο Σάκης πριν γίνει γνωστός; Αποκλειστικό!

Σάκης Τανιμανίδης: Οι άγνωστες πλαστικές στο πρόσωπο και οι φωτογραφίες που τον καίνε!
Vanda's Blog 15.03.2019 09:47

Είναι νέος, πολύ ωραίος και επιτυχημένος παρουσιαστής! Αυτά, κανείς δεν μπορεί να τα αρνηθεί για τον Σάκη Τανιμανίδη!


Όμως, εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κάποιες παλιές φωτογραφίες που ενδεχομένως αποδεικνύουν ότι... έχει λάβει και την βοήθεια του πλαστικού, ώστε να ενισχύσει την φυσική του ομορφιά! Διαβάστε παρακάτω...


Ο παρουσιαστής του Survivor που έχει κάψει καρδιές και έχει τρελάνει το γυναικείο φύλο με το κορμί του ήταν πραγματικά αγνώριστος στα νιάτα του και εμείς στο Vanda's blog του Υοuweekly.gr δεν θα μπορούσαμε να μην μοιραστούμε μαζί σας τις σχετικές φωτογραφίες!


Ο μελαχρινός παρουσιαστής έκανε το πρώτο του τηλεοπτικό βήμα το 2004, όταν παρουσίαζε μία εκπομπή στο κανάλι της Θεσσαλονίκης, TV100.


Στις επίμαχες φωτογραφίες λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται με τελείως διαφορετική μύτη για άγνωστους λόγους! Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει πλαστικές, ενώ άλλοι ότι απλά ο Σάκης με τα χρόνια, όπως και πολλοί άντρες άλλωστε, έχουν αλλάξει και έχουν ομορφύνει!

Εμείς, κοιτάζοντας τες παρατηρήσαμε μία εμφανή διαφορά στο πρόσωπο του, που μας έκανε εντύπωση, ωστόσο είμαστε ακόμα σε έρευνα για το τι μπορεί να έχει συμβεί! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Ο Σάκης Τανιμανίδης από το Survivor πριν τις πλαστικές
Ο Σάκης Τανιμανίδης από το Survivor πριν τις πλαστικές

Εκτός Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης! Η νέα εκπομπή και όλες οι λεπτομέρειες!

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης δεν έφεραν πονοκέφαλο μόνο στον ΣΚΑΙ και τον Ατζούν Ιλίτζαλι, αλλά και στον Σάκη Τανιμανίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής θέλει να σταματήσει από τα reality επιβίωσης και τα talent shows και να γυρίσει ξανά σε αυτό που γνωρίζει καλά, τα ταξίδια.

Μπορεί να θέλει να αποχωρήσει από τα συγκεκριμένα projects όχι ωστόσο, από τον ΣΚΑΙ με τον οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις. Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει δει μεγάλη επιτυχία από τέτοιου είδους εκπομπές, δηλαδή τις ταξιδιώτικές και γνωρίζει καλά πως δεν "ξεφουσκώνουν" αργά ή γρήγορα στην τηλεθέαση.

Σάκη Τανιμανίδης Survivor

Το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πλευρό του!

Ο Σάκης έχει βρει το ιδανικό τηλεοπτικό ταίρι, σύμφωνα με την espresso, που δεν είναι άλλο από τη σύντροφο του και στη ζωή Χριστίνα Μπόμπα, με την οποία έτσι κι αλλιώς ταξιδεύουν σε όλον το κόσμο και στην προσωπική ζωή τους! Ο Τανιμανίδης και η σύζυγος του πρόκειται να ζήσουν το δικό τους «World party», πιθανότατα από τη νέα σεζόν, οπότε θα έχει ολοκληρωθεί το «survivor», και, εκτός απρόοπτου, στην τηλεοπτική στέγη που φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια τον Πόντιο παρουσιαστή. Μαζί με τη Χριστίνα του, που επίσης λατρεύει τα ταξίδια, λοιπόν, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μπροστά στην κάμερα, παρουσιάζοντας έναν νέο κύκλο της ταξιδιωτικής εκπομπής που αγαπήθηκε από το κοινό και προβαλλόταν για τέσσερα χρόνια, αρχικά στην ΕΡΤ3 και έπειτα στον Alpha. Ο πανέξυπνος παρουσιαστής κατάφερε τελικά να ανοίξει την πόρτα του θε­άματος στην αγαπημένη του, που η αλήθεια είναι ότι ο φακός την αγαπά! Της βρή­κε δουλειά, και μάλιστα την καλύτερη: Μα­ζί του παντού! Στο σπίτι, στη δουλειά, μα­ζί και στο «world party» της ζωής τους!

Share