Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Άσχημα τα νέα για την παρουσιάστρια!

Στο πλευρό της ο Φίλιππος Βαρβέρης! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Άσχημα τα νέα για την παρουσιάστρια!
Vanda's Blog 21.03.2019 08:57

Τι το ήθελε να γυρίσει από Κούβα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Πολύ άσχημα νέα την περίμεναν!

Η παρουσιάστρια έχει πλέον φτιάξει την προσωπική της ζωή αφού στο πλευρό της πια βρίσκεται ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βαρβέρης, και τώρα σιγά σιγά είπε να κοιτάξει και λίγο τα επαγγελματικά της! Διαβάστε παρακάτω...

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog, η Κωνσταντίνα είναι πολύ αγχωμένη για την καριέρα της και χτύπησε από τώρα την πόρτα του Τούρκου παραγωγού, ο οποίος θα επαναφέρει στους δέκτες μας το My Style Rocks για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!;

Ένα πουλάκι μου αποκάλυψε, λοιπόν, και σας το μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, πως η Κωνσταντίνα μετά από κάποιες μέρες περισυλλογής και στήριξης από τον νέο της σύντροφο, αποφάσισε να χτυπήσει την πόρτα του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα το παράθυρο του Τούρκου Παραγωγού μήπως και επιστρέψει πάλι στην θέση της - στην παρουσίαση δηλαδή του παιχνιδιού μόδας!

Άσχημα τα νέα για την παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο Ατζούν, σύμφωνα με πηγή μου, δεν ήταν αρνητικός αλλά ούτε θετικός! Η μία και μοναδική συζήτηση που έχει γίνει μεταξύ τους μέχρι τώρα είχε αρκετά θετικά στοιχεία!

Βέβαια, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες μου, η Σπυροπούλου έχει... ανταγωνισμό! Και τι εννοώ με αυτό;

Μια καστανή, γυμνασμένη πολύ, αιθέρια παρουσία της showbiz έκανε την εμφάνισή της στον ΣΚΑΙ και γυρίζει γύρω από την καρέκλα της παρουσίας του My Style Rocks!

Άσχημα τα νέα για την παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, ωστόσο, ακόμα! Είναι πολύ νωρίς για να "κλείσουν" τις πόρτες οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ και απλά κάνουν συζητήσεις!

Μόνο και μόνο όμως, στην ιδέα πως υπάρχει και κάποια άλλη απέναντί της, η Σπυροπούλου δεν το πήρε πολύ ψύχραιμα, αλλά πάλι καλά που έχει στο πλευρό της πλέον τον Φίλιππο για να την συμβουλεύει και να την συγκρατεί...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το τεράστιο μονόπετρο που της χάρισε ο Φίλιππος Βαρβέρης! Πάνε για γάμο;

Σάλος έγινε με την αποκάλυψη ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Φίλιππος Βαρβέρης, είναι ζευγάρι!


Ο γοητευτικός επιχειρηματίας, βρέθηκε μαζί με την παρουσιάστρια στην Κούβα και στην συνέχεια πήγαν στο Μαιάμι!

Εκεί μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρωινού ο Φίλιππος Βαρβέρης έδωσε στην Κωνσταντίνα ένα εντυπωσιακό μονόπετρο! Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι το ζευγάρι φαίνεται πολύ ερωτευμένο και πολύ πιθανό είναι να της έκανε απλά ένα δώρο, αλλά επίσης πολύ πιθανό είναι και να καταλήξουν... παντρεμένοι σίγουρα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share