Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζέτα Μακρυπούλια: Σε κατάσταση "νευρικού κλονισμού" η παρουσιάστρια!

Η απόφαση που έφερε την ψυχολογική κατάρρευση!

Ζέτα Μακρυπούλια: Σε κατάσταση
VANDA’ S BLOG 22.03.2019 11:12

Τα νεύρα της Ζέτας Μακρυπούλια δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και οι πληροφορίες που έχω μαρτυρούν πως τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα!

Το μέλλον της παρουσιάστριας είναι αβέβαιο και το Youweekly.gr και το Vanda's blog, έχουν όλο το ρεπορτάζ. Διαβάστε παρακάτω...

H Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται σε κατάσταση νευρικού κλονισμού

Ο ANT1 δεν είναι σίγουρος κατά πόσο θέλει να υπάρχει και την επόμενη χρονιά το Ρουκ Ζουκ αλλά και η παρουσιάστρια στον σταθμό και η ίδια, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου, είναι αρκετά ταραγμένη για το πως θα εξελιχθεί η επαγγελματική της καριέρα!

Σε δυο μήνες η φετινή τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και την έχει πιάσει από τώρα πονοκέφαλος για το τι θα γίνει με την "στέγη" της.

Επίσης, πηγή μου, μου ανέφερε πως η ίδια έχει κάνει κινήσεις για να πλησιάσει τους ιθύνοντες και να μάθει τι συμβαίνει ή τι θα συμβεί με το όνομά της, όμως οι πόρτες - δυστυχώς - έχουν μισοκλείσει και η Ζέτα είναι μετέωρη...

Κι όταν λέω έχουν μισοκλείσει δεν εννοώ πως την έχουν αφήσει απέξω! Το κανάλι είναι πολύ ευχαριστημένο με την παρουσία και τα νούμερα που φέρνει και δεν θέλουν να την αποδεσμεύσουν, απλά δεν ξέρουν αν θα χρησιμοποιηθεί ξανά στο ίδιο project!

Ένα πουλάκι μου... κελάηδησε πως κάποια σημαντικά πρόσωπα του ΑΝΤ1, που ο λόγος τους παίζει μεγάλο ρόλο στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, συζητούσαν για μια νέα ψυχαγωγική εκπομπή!

Λέτε να την δούμε σε κάτι άλλο; Όταν μάθω θα σας πω... στο Vandas, πρώτη, κλασικά...

Πριν λίγο καιρό μάλιστα είχε καταρρεύσει:

Αποκλειστικό! Σε ψυχολογική κατάρρευση η Ζέτα Μακρυπούλια! Τα κλάματα πίσω από τις κάμερες του ΑΝΤ1 και οι φωνές!

Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η άγνωστη εγκυμοσύνη και η διαφωνία του ζευγαριού!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βίωσαν ένα περιστατικό που κανείς έως τώρα δεν γνώριζε!

Το Youweekly.gr και το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψουν κάτι για την σχέση του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας που δεν έχει γραφτεί πουθενά! Θα μιλήσουμε για την άγνωστη εγκυμοσύνη και τον καυγά που τους οδήγησε σε ρήξη!

Όχι, πριν βιαστείτε να σας πω, πως η Ζέτα δεν ήταν ποτέ έγκυος, αν εκεί πήγε το μυαλό σας! Κι αυτός ήταν, μάλιστα, ο λόγος που οι καυγάδες και η ένταση άρχισαν να υπάρχουν στο σπίτι.

Αποκλειστικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ζητούσε τον τελευταίο καιρό επίμονα από την παρουσιάστρια να φέρουν στον κόσμο ένα παιδάκι! Το στεφάνι μπορεί να μην είχε "περαστεί" καθώς κανείς από τους δυο δεν είναι τόσο θετικός στην όλη διαδικασία του γάμου, αλλά η θέληση για την δημιουργία οικογένειας υπήρχε από την πλευρά του τραγουδιστή που στα μάτια της Ζέτας έβλεπε την μητέρα των παιδιών του!

Η παρουσιάστρια όμως, σύμφωνα πάλι με έγκυρες πηγές, ήταν αντίθετη σε όλο αυτό ή μάλλον δεν ήταν έτοιμη ακόμα για κάτι τέτοιο! Η Ζέτα έχει δείξει πως είναι μια πολύ δυνατή προσωπικότητα, πως πορώνεται με την δουλειά της και πως έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την δημιουργία της οικογένειας.

Μετά από σχέση 9 χρόνων, λοιπόν, ο Μιχάλης της είπε πως ή θα το προχωρήσουν ή θα το παρατήσουν! Ε, η παρουσιάστρια δεν ήθελε και πολύ, μιας και δεν της αρέσει καθόλου να την "κλείνουν" και... να της βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό, και μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε από το σπίτι!

Ωστόσο, δεν έχουν χωρίσει ακόμα τελειωτικά! Μπορεί να μένουν σε ξεχωριστά σπίτια, όμως υπάρχει ακόμα επικοινωνία και μια θετική - κι από τις δυο πλευρές - στάση στο να επανεξετάσουν το ενδεχόμενο της σχέσης τους!

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα ενημερωθείτε πρώτοι, προφανώς μόνο από το Youweekly.gr και το Vanda's blog μέσα από τα αποκλειστικά ρεπορτάζ!

Δείτε περισσότερα αποκλειστικά θέματα με ένα μόνο κλικ

Share