Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φαίη Σκορδά: Η αλήθεια για την «πόρτα» από τον Κουτσόπουλο και η αγένεια του «ξέρεις ποια είμαι εγώ»

Φαίη συγγνώμη αλλά... ώρα να κατέβεις από τον θρόνο σου!

Φαίη Σκορδά: Η αλήθεια για την «πόρτα» από τον Κουτσόπουλο και η αγένεια του «ξέρεις ποια είμαι εγώ»
Vanda's Blog 25.03.2019 12:12

Ας πούμε μερικές αλήθειες! Το youweekly.gr αγαπάει Φαίη Σκορδά! Παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς μας τα “χώνει” η παρουσιάστρια εμείς στηρίζουμε και την αγαπάμε!

Για να καταλάβετε δηλαδή πόσο μεγαλόψυχοι είμαστε εδώ στο site, στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά, στο «Το Πρωινό», πήρε το περιοδικό μας στα χέρια της και επειδή δεν είχανε βάλει μία ωραία φωτογραφία απαξίωσε το περιοδικό το πέταξε στην άκρη και είπε χαρακτηριστικά «δεν θέλω να διαβάσω Youweekly». Διαβάστε παρακάτω..

Προσέξτε. Η Φαίη Σκορδά και η κάθε Φαίη επειδή βγαίνει στη τηλεόραση θεωρεί ότι έχει την δύναμη να ακυρώνει περιοδικά, ανθρώπους, δουλειές!

Η παρουσιάστρια έχει την εντύπωση, ότι μπορεί αλήθεια, να επηρεάσει τον κόσμο ,αρνητικά σε ένα μέσο! Να την ενημερώσουμε ότι ακριβώς εκείνη την εβδομάδα το περιοδικό ανέβηκε 300 φύλλα!!!

Είναι γνωστό άλλωστε σε όλους ότι το περιοδικό, Υouweekly, είναι πρώτο και με τεράστια διαφορά από τους ανταγωνιστές του ΟΚ και HELLO! Από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του! Τώρα προσέξτε κάτι άλλο πολύ σημαντικό που θα σας πω εδώ, από το Vandas blog!

Η Φαίη Σκορδά έχει στο πάνελ της εκπομπής της το πολύ καλό δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. Το παιδί αυτό είναι διευθυντικό στέλεχος στο περιοδικό HELLO! Πόσες φορές έχετε δει την Φαίη Σκορδά εξώφυλλο στο HELLO;

Επίσης, η Φαίη Σκορδά δουλεύει στον όμιλο ΑΝΤ1 που το καναλι έχει στην κατοχή του το περιοδικό ΟΚ!

Πόσες φορές η Φαίη Σκορδά έχει δει τον εαυτό της εξώφυλλο στο περιοδικό OK;

Κρατηθείτε...

Θα σας φανεί απίστευτο αλλά η ρουφιάνα κάθισα και μέτρησα τα εξώφυλλα του περιοδικού Υouweekly τα τελευταία 3 χρόνια!

Λοιπόν, η παρουσιάστρια Φαιη Σκορδά γίνεται εξώφυλλο στο περιοδικό μας αναλογικά 5 προς 1 με το περιοδικό ΟΚ και 12 προς 1 με το περιοδικό HELLO! Με λίγα λόγια, το μόνο περιοδικό που κάνει εξώφυλλο την Φαίη Σκορδά σε τόσο τακτική βάση είναι το Youweekly που είναι πρώτο σε κυκλοφορία!

Αυτο το περιοδικό και την δουλειά των ανθρώπων του προσπάθησε πλήξει η παρουσιάστρια! Γιατί;

Για μια φωτογραφία που δεν της άρεσε! Λες και το περιοδικό είναι ιδιοκτησία της παρουσιάστριας! Λες και πληρωνόμαστε από την Φαίη Σκορδά! Προσέξτε, που τα χιλιάδες δημοσιεύματα στο Youweekly έχουν φοβερές φωτογραφίες, κείμενα και... και... και...

Φαίη Σκορδά όλη η αλήθεια για την πόρτα στον Κουτσόπουλο

Δεν έχει πάρει ποτέ ένα τηλέφωνο να πει ευχαριστώ παιδιά!

Με το συγκεκριμένο γεγονός δεν είχαμε ασχοληθεί! Δεν είχαμε ασχοληθεί, διότι θεωρήσαμε ότι απλά ήταν μια κακιά στιγμή της παρουσιάστριας! Και γιατί όλοι, δικαιούμαστε να έχουμε μια κακιά στιγμή!

Η Φαίη Σκορδά σε ανύποπτη στιγμή έχει δείξει τι άνθρωπος είναι! Συγχωρήσαμε αυτή την συμπεριφορά γιατί στην δουλειά μας αυτά συμβαίνουν!

Όταν όμως την Παρασκευή είδα με ποιο τρόπο ακριβώς, εξέθεσε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και το εστιατόριο "Feedel" που δουλεύει ο συγκεκριμένος άνθρωπος κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τη Φαίη Σκορδά.

Προσέξτε την ιστορία. Βγαίνει η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της, μπροστά στον ελληνικό λαό και σε όσους βλέπουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα και λέει ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι έφαγε πόρτα από το Λεωνίδα Κουτσόπουλο και το μαγαζί του το "Feedel"!

Δείτε το βίντεο αναλυτικά:

Έμαθα ακριβώς το παρασκήνιο! Η Φαίη Σκορδά πήγε στο συγκεκριμένο μαγαζί χωρίς να έχει κάνει κράτηση. Το "Feedel", όπου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν είναι επιχειρηματίας αλλά ένας απλός εργαζόμενος είναι συνήθως γεμάτο, σας το επιβεβαιώνω και εγώ που έχω πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί και δεν έχει τύχει ποτέ να πάω χωρίς κράτηση!

Καλώς η κακώς στη Γλυφάδα ,όχι μόνο στο συγκεκριμένο μαγαζί - εστιατόριο, αλλά και σε άλλα πολλά θέλουν κράτηση να κάνεις γιατί είναι γεμάτα!

Πάει λοιπόν, η Φαίη Σκορδά χωρίς κρατήση και έχει την απίστευτη απαίτηση να καθίσει σε τραπέζι!

Με λίγα λόγια, δηλαδή, η παρουσιάστρια είχε την απαίτηση να κάτσει στο τραπέζι ανθρώπων που είχανε κάνει κράτηση! Το μαγαζί έπρεπε να διώξει τους πελάτες του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να καθίσει η αυτής εξοχότης, Φαίη Σκορδά!

Προφανώς στο εστιατόριο βρέθηκε ένας άνθρωπος σοβαρός ο οποίος εξήγησε ότι και ο παππάς της Ρώμης να είσαι αν δεν έχεις κάνει κράτηση δεν μπορείς να καθίσεις σήμερα.

Και προσέξτε δεν έμεινε το μαγαζί μόνο εκεί! Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης την πήρε τηλέφωνο και της είπε... "Ελάτε όποια άλλη μέρα θέλετε ως καλεσμένοι μας να απολαύσετε το φαγητό σας» και λοιπά. Δηλαδή οι άνθρωποι της συμπεριφέρθηκαν άψογα.

Ακριβώς δηλαδή επειδή είναι η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά!

Φαίη Σκορδά: Εκτός αέρα ANT1!

Της συμπεριφέρθηκαν με απίστευτη ευγένεια, με σεβασμό για την θέση της και το όνομα της! Τι να κάνουμε μερικές φορές οποίος και αν είσαι δεν μπορείς να εξυπηρετηθείς!

Κι όμως, η συγκεκριμένη παρουσιάστρια, θεώρησε καλό να τους εκθέσει δημοσίως!

Συγνώμη Φαίη μου σκέφτηκες τι θα γινόταν αν πραγματικά ο λόγος σου είχε κάποια απήχηση στο κοινό;

Μην το παρεξηγήσεις, έχεις απήχηση στο κοινό αλλά δε νομίζω ότι ο καθένας μας, όποιος κι αν είναι, μπορεί να επηρεάσει τον κόσμο θετικά ή αρνητικά. Όπως δηλαδή δεν μπόρεσες να επηρεάσεις για το περιοδικό μας έτσι δεν μπορείς να επηρεάσεις την για το "Feedel" και τον Κουτσόπουλο!

Για σκέψου δηλαδή ο κόσμος να μην πήγαινε στο μαγαζί του Λεωνίδα Κουτσόπουλο επειδή εσύ δε βρήκες... τραπέζι!

Επειδή έκανε το λάθος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να μη σε πάρει τηλέφωνο ο ίδιος προσωπικά να σου ζητήσει συγνώμη, που εσύ δεν φρόντισες να κάνεις κράτηση, θεωρείς ότι πρέπει να τον πλήξεις με την δουλειά του.

Μα δεν καταλαβαίνω, συγνώμη τι δουλειά είχε ο Κουτσόπουλος να σε πάρει εσένα τηλέφωνο; Ο άνθρωπος σεφ είναι δεν είναι υπεύθυνος κρατήσεων ούτε είναι ιδιοκτήτης!

Να μας συγχωρείς Φαίη μου αλλά αυτή η συμπεριφορά δεν είναι σωστή με αγάπη στο λέω κακό στον εαυτό σου κανείς! Ούτε στον Κουτσόπουλο κάνεις κακό ούτε στο "Feedel" ούτε στο Youweekly.

Η εποχή του «ξέρεις ποια είμαι εγώ» έχει τελειώσει. Κι έχει τελειώσει διότι πολύ απλά ο κάθε άνθρωπος θεωρεί τον εαυτό του ξεχωριστό.

Το «ξέρεις ποια είμαι εγώ» δεν περνάει στον κόσμο, γιατί απλά ο καθένας μας, έχει την ιστορία του και την προσωπική του διαδρομή!

Φαίη Σκορδά: Είχες καρδιά και ψυχή διαμάντι! Ποτέ δεν εξέθεσες ανθρώπους και τις δουλειές τους από την εκπομπή σου. Τι σου έχει συμβεί; Δεν είσαι αυτό το παιδί!

Φέρε πίσω την Φαίη που αγαπάμε και αγαπήσαμε!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Youweekly.gr

Share