Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό; Όλη η αλήθεια!

Οι άσχημοι τσακωμοί και τα περιστατικά που έφεραν τη ρήξη! Αποκλειστικό...

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό; Όλη η αλήθεια!
Vanda's Blog 25.03.2019 15:02

Κι όμως έχω όλο το παρασκήνιο και το τι πραγματικά συμβαίνει στην σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού! Βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χωρισμό; Στο Youweekly.gr, θα γράψω όλη την αλήθεια για την σχέση τους...

Αποκλειστικές πληροφορίες έχω και θα σας τις μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, φυσικά, που λέει πάντα την αλήθεια! Διαβάστε παρακάτω...

Η Κατερίνα και ο Γιάννης, η αλήθεια είναι πως περνούν μια περίοδο πίεσης στην σχέση τους και προσπαθούν με νύχια και δόντια να κρατήσουν τα όρια!

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο δεν τους αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσουν ο ένας για τον άλλο!

Ένα βήμα πριν τον χωρισμό Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού; Όλη η αλήθεια

Προσπαθούν, σύμφωνα με πληροφορίες μου, όσο μπορούν να ξεκλέβουν κάποιες ώρες την ημέρα για να βρίσκονται αλλά σπάνια γίνεται αυτό! Συνήθως περνούν μαζί τα Σαββατοκύριακα κι όχι όλα...

Ακόμα και στο τηλέφωνο προσπαθούν να έχουν μια κάποια επαφή μέσα στην ημέρα αλλά κι αυτό μερικές φορές δεν είναι επιτρεπτό εφόσον έχουν διαφορετικά ωράρια, γεμισμένα με πρόβες και γυρίσματα...

Οι δυο τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, μάλιστα πριν από λίγες εβδομάδες είχαν τσακωθεί αρκετά με αφορμή ένα γύρισμα που είχε η Κατερίνα από το οποίο και άργησε να τελειώσει με αποτέλεσμα να μην συναντηθούν εκείνη την ημέρα με τον Γιάννη! Ο ηθοποιός ναι μεν εκνευρίστηκε και υπήρξε μια ένταση αλλά όταν τα πράγματα ηρέμησαν ζήτησε συγγνώμη και ξεκαθάρισε πως σέβεται την δουλειά της αλλά από την άλλη ώρες ώρες του είναι αδύνατον να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση!

Τώρα το ζευγάρι, σύμφωνα με την ίδια πηγή του Youweekly.gr, έχει αφήσει πίσω του αυτούς τους μικροκαυγάδες που οκ... υπάρχουν σε όλα τα ζευγάρια και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να αναθερμάνει την σχέση τους!

Και μάλλον βρήκαν έναν:

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η μεγάλη "θυσία" που έκανε για τα μάτια της Κατερίνας Γερονικολού!

Βάσω Λασκαράκη: Αυτός είναι ο λόγος του χώρισε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Η Βάσω Λασκαράκη, ωστόσο, έχει αλλάξει σελίδα στην προσωπική της ζωή, αφού είναι φουλ ερωτευμένη με τον διάσημο chef, Λευτέρη Σουλτάτο.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Νέα Σελίδα" και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Όταν κάτι είναι τόσο δύσκολο και προσωπικό όπως ένα διαζύγιο, θέλω να προφυλάξω και τον εαυτό μου και τη δουλειά μου. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας ιδιαίτερα κλειστός άνθρωπος. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να αλλάξω τα τελευταία χρόνια, δουλεύοντας με τον εαυτό μου. Αποφάσισα να κρατήσω αυτό το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής από τους πάντες. Ήξεραν ότι χωρίζω μόνο δύο πολύ δικοί μου άνθρωποι και κανένας άλλος, και αυτοί το έμαθαν όταν ήμουν σίγουρη ότι δεν υπάρχει επιστροφή.

Αν έλεγα κάτι σε οποιονδήποτε άλλον ή αν οι συνάδελφοί μου καταλάβαιναν κάτι από τη συμπεριφορά μου, ίσως να διέρρεε πιο γρήγορα απ’ όσο ο πρώην άντρας μου κι εγώ θέλαμε. Δεν σου κρύβω ότι το 2016 και το 2017 ήταν δύο πολύ δύσκολες χρονιές γιατί εκτός από το διαζύγιο, «έχασα» την κολλητή μου φίλη και κουμπάρα μου. Αν επικοινωνούσα αυτό που μου συνέβαινε προς τα έξω, θα ένιωθα πολύ πιο ευάλωτη και αυτό είναι κάτι που δεν ήθελα να μου συμβεί. Ήθελα να το παλέψω μόνη μου», είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Youweekly.gr

Share