Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Νίκος Οικονομόπουλος - Ευαγγελία Αραβανή: Στα μαχαίρια το ζευγάρι; Όλη η αλήθεια για τον άσχημο καυγά!

Το τηλεφώνημα και η μεγάλη τρύπα στην σχέση τους! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Νίκος Οικονομόπουλος - Ευαγγελία Αραβανή: Στα μαχαίρια το ζευγάρι; Όλη η αλήθεια για τον άσχημο καυγά!
Vanda's Blog 27.03.2019 10:47

Πικάντικο ρεπορτάζ ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr για την σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου και της Ευαγγελίας Αραβανή, αλλά και για τον άσχημο καυγά που συνέβη πριν από λίγες ημέρες!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω τα ενδότερα της σχέσης τους... Και το τι συνέβη πίσω από τις χαμογελαστές φωτογραφίες που δημοσίευσαν πριν από 24 ώρες στα προσωπικά τους προφίλ στο instagram! Διαβάστε παρακάτω...

Το ζευγάρι την 25η Μαρτίου αποφάσισε να αναθερμάνει λίγο την σχέση του, καθώς οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχουν καθημερινά και οι δυο δεν τους αφήνουν ελεύθερο χρόνο κι έτσι οι συναντήσεις τους είναι λίγες έως μηδαμινές μέσα στην εβδομάδα...

Την Δευτέρα, λοιπόν, ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια πέρασαν όλη την ημέρα μαζί, στην Βουλιαγμένη συγκεκριμένα, αλλά επειδή το Vanda's έχει μάτια και αυτιά παντού έμαθε πώς δεν ήταν όλα ρόδινα και... θα σας μεταφέρω αμέσως το ρεπορτάζ...

Αρχικά, όλα ήταν πιο τέλεια από ποτέ... μέχρι αργά το μεσημέρι που το ζευγάρι έκατσε σε ένα μικρό ταβερνάκι να φάει... Το ταβερνάκι ήταν απομονωμένο και είχε ελάχιστο κόσμο στα τραπέζια. Ενώ περνούσε η ώρα, και πριν το φαγητό που είχαν παραγγείλει φτάσει στο τραπέζι, η Ευαγγελία Αραβανή έκανε μια ξαφνική "έκρηξη".

"Είχαν κάτσει αρκετή ώρα και μιλούσαν πολύ χαλαρά! Αφού έδωσαν παραγγελία και ήταν πολύ ευγενικοί και χαμογελαστοί και οι δυο στον σερβιτόρο μιλούσαν και σε κάποια φάση μάλιστα σταμάτησαν και απλά κοιτούσαν την θέα! Τότε ήταν που έγινε η έκρηξη! Η παρουσιάστρια άκουσε το κινητό του Νίκου να χτυπάει κι όταν ο τραγουδιστής απάντησε και κατάλαβε πως το τηλεφώνημα ήταν επαγγελματικό κατέβασε μούτρα μέχρι το πάτωμα! Αφού το έκλεισε κάτι του είπε και πήγε στην τουαλέτα! Μετά γύρισε κι ενώ το κλίμα ήταν λίγο βαρύ, το καταλάβαινε κανείς από τα πρόσωπά τους, οι δυο τους έφαγαν κανονικά και μετά από δυο ώρες ακριβώς αποχώρησαν." αυτά μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αποτελούν για πολλά ζευγάρια της showbiz, δυστυχώς, αιτία καυγά ή ακόμα και αιτία χωρισμού! Κάτι τέτοιο συνέβη άλλωστε και με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού, όπως σας αποκάλυψα μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ:

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό; Όλη η αλήθεια!

Ευαγγελία Αραβανή: Το πάρτι γενεθλίων και το δώρο που της πήρε ο Οικονομόπουλος! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος!


Η παρουσιάστρια είχε μάλιστα τα γενέθλια της την περασμένη εβδομάδα και τα γιόρτασε με ένα δείπνο!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους εντόπισε καθώς έβγαιναν από εστιατόριο της Γλυφάδας μες στα χαμόγελα! Μάλιστα οι πολλοί παρατηρητικοί θα δείτε και το δώρο που της πήρε ο Νίκος! Ιδού λοιπόν:

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Youweekly.gr

Share