Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που δουλεύει απλήρωτη για να μην χαλάσει την εικόνα της!

Την έδιωξαν και τους παρακάλεσε να μείνει αμισθί για να φαίνεται κάπου! Αποκλειστικό...

ΣΚΑΙ: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που δουλεύει απλήρωτη για να μην χαλάσει την εικόνα της!
Vanda's Blog 27.03.2019 11:52

Κι όμως, το Youweekly.gr και το Vanda's blog ανακάλυψε την ταυτότητα της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ που δουλεύει απλήρωτη μόνο και μόνο για να μην χαλάσει την εικόνα της!

Αμισθί εργάζεται εδώ και λίγο καιρό η γνωστή παρουσιάστρια! Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο πρόσωπο έπεσε στα πόδια των ιθυνόντων του καναλιού του Φαλήρου όταν της έδειξαν την πόρτα της εξόδου και τους παρακάλεσε να την κρατήσουν σε κάποιο project για να μην χαλάσει η εικόνα της... να φαίνεται κάπου... γιατί ξέρει πως έτσι και κλείσει η πόρτα του συγκεκριμένου σταθμού δεν θα βρει εύκολα θέση κάπου αλλού!

Δεν σας πάει κάπου το μυαλό; Το συγκεκριμένο πρόσωπο διατηρούσε εκπομπή και θέση κεντρικής παρουσιάστριας στο κανάλι για λίγο μόνο καιρό γιατί μετά λόγω χαμηλής τηλεθέασης κόπηκε...

Όλοι, στην αρχή, στοιχημάτιζαν στην επιτυχία αυτού του προσώπου και το θεωρούσαν μια δυνατή εισβολή στην μεσημεριανοαπογευματινή ζώνη όμως τα ποσοστά της AGB από την πρεμιέρα κιόλας του project έδειξαν πως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν ωραία.

Όσο κι αν έβαλε τα δυνατά της για να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό δεν τα κατάφερε, δυστυχώς. Κι αφού στην εκπομπή της έπεσαν άδοξα τίτλοι τέλους, το κανάλι της είπε "αντίο" αλλά εκείνη κατάφερε και τους έπεισε να την κρατήσουν - χωρίς βέβαια να την πληρώνουν - σε ρόλο ρεπόρτερ! Και τώρα την βλέπουμε στο δρόμο, να τρέχει να κυνηγάει θέματα για πρωινή εκπομπή!

Ακόμα, δεν καταλάβατε ποια είναι; Για να μην σας τρώει η περιέργεια θα σας αποκαλύψω εγώ μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Αποκλειστικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως η παρουσιάστρια αυτή είναι η Μπάγια Αντωνοπούλου!

Αυτή είναι η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ που δουλεύει απλήρωτη για να μην χαλάσει την εικόνα της

Όταν το Survivor Panorama, η εκπομπή που παρουσίαζε, κόπηκε το κανάλι της έσπασε το συμβόλαιο αλλά εκείνη τους πρότεινε να μείνει αμισθί! Τώρα βέβαια, όπως μου μετέφερε πρόσωπο από το κοντινό της περιβάλλον βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση...

Μπάγια Αντωνοπούλου: Σε ψυχολογική κατάρρευση η παρουσιάστρια μετά το κόψιμο του Survivor Πανόραμα!

ΣΚΑΙ: "Αποκαθήλωσε" την Μπάγια Αντωνοπούλου! Δείτε τις πρώτες εικόνες! (Βίντεο)

Ξανά από την αρχή ξεκινά η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά το "κόψιμο" του Survivor Πανόραμα, και το ΣΚΑΙ την... "αποκαθήλωσε".

Η εκπομπή πήγαινε όλο και χειρότερα στα νούμερα της τηλεθέασης με τους ιθύνοντες να παίρνουν την απόφαση να ρίξουν οριστικούς τίτλους τέλους.

Την προηγούμενη Παρασκευή η Μπάγια Αντωνοπούλου, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος και η Λάουρα Νάργες, αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές και αλά Survivor αποχώρησαν από το πλατό.

Μετά το κόψιμο της εκπομπής η παρουσιάστρια, ξεκίνησε από την αρχή, δηλαδή από το ρεπορτάζ στους δρόμους. Από σήμερα, θα την βλέπουμε καθημερινά στην ενημερωτική εκπομπή «Ακραία φαινόμενα» που παρουσιάζουν ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Χατζής.

Η Μπάγια, βρέθηκε στο Μοναστηράκι για να κάνει ρεπορτάζ για τη νηστεία των Ελλήνων ενώ βρέθηκε και σε αγαπημένα στέκια της περιοχής, θέλοντας να διαπιστώσει την κίνηση που έχουν τα ψητοπωλεία.

Δείτε τις πρώτες εικόνες:

Μπάγια Αντωνοπούλου: Με το ένα πόδι έξω από τον ΣΚΑΙ η παρουσιάστρια! Αποκλειστικό...

Πραγματικά η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι τόσο ράκος ψυχολογικά που βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από τον ΣΚΑΙ!

Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο! Πληροφορίες που έφτασαν στο γραφείο μου στο Youweekly.gr και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's αναφέρουν πως η παρουσιάστρια, μετά το κόψιμο του Survivor Πανόραμα δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την "αποκαθήλωση".

Όπως είναι γνωστό, η Μπάγια από παρουσιάστρια ολόκληρου project βρέθηκε ξαφνικά στα... πρώτα βήματά της:

Ρεπόρτερ, στην ενημερωτική εκπομπή "Ακραία Φαινόμενα"!

Άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον, μου αποκάλυψε πως είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με την παρουσιάστρια και την είχε ακούσει να ξεσπά σε κλάματα αποκαλύπτοντας πως δεν αντέχει άλλο στο δρόμο και πως είναι ένα βήμα λίγο πριν αποχωρήσει από το κανάλι του Φαλήρου, έτσι και δεν φτιάξουν τα πράγματα!

Συγκεκριμένα μου ανέφερε: "Δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά, έβαλε τα κλάματα και φώναζε από την πίεση που έχει στο τηλέφωνο, πως αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα στο κανάλι θα δηλώσει παραίτηση! Δεν αντέχει άλλο στο δρόμο! Θέλει να μπει σε στούντιο!"

Οι ίδιες πληροφορίες μου, αναφέρουν πως, η παρουσιάστρια δεν έχει κάνει κάποια συζήτηση ακόμα με το κανάλι.... Δεν τους έχει αναφέρει δηλαδή πως δεν αισθάνεται καλά στο δρόμο και πως θα ήθελε να περάσει σε κάποιο άλλο project ή να παραμείνει σε αυτό που ήδη είναι αλλά σε άλλη θέση γιατί δεν έχει καταλήξει ακόμα στο αν θέλει να συνεχίσει σε αυτό το κανάλι ή να ανοίξει τα φτερά της για κάτι καινούργιο!

Κάτι μου λέει, όμως, πως σύντομα θα μάθουμε... Κρατάτε μυστικό;

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Youweekly.gr

Share