Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βάσω Λασκαράκη: Η πικρή εκδίκηση στον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Το περιστατικό που δεν έμαθε κανείς....

Το απίστευτο σκηνικό για πρώτη φορά στην δημοσιότητα!

Βάσω Λασκαράκη: Η πικρή εκδίκηση στον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Το περιστατικό που δεν έμαθε κανείς....
Vanda's Blog 31.03.2019 11:05

Είναι γεγονός πως όταν έσκασε σαν είδηση το διαζύγιο του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη, κανείς δεν το περίμενε!


Το ζευγάρι διατηρούσε πάντα χαμηλό προφίλ και έδινε απόλυτη προτεραιότητα στην κόρη του, Εύα! Διαβάστε παρακάτω...


Για το καλό της, λοιπόν, όταν είδε ότι δεν πήγαινε άλλο χώρισαν σαν ζευγάρι αλλά παρέμειναν ενωμένοι σαν γονείς! Λίγο μετά την είδηση του διαζυγίου,ο Γιάννης είχε κάνει μια απαράδεκτη κίνηση που εμείς στο Youweekly.gr είχαμε αναδείξει!


Σας παραθέτω αυτούσιο το κείμενο:

Ναι είναι αλήθεια τον Γιάννη Τσιμιτσέλη όχι απλά τον συμπαθώ αλλά είμαι και φανατική θαυμάστρια του.

Τόσα χρόνια που τον παρακολουθώ, σε συνεντεύξεις,σε δηλώσεις, στο θέατρο και στην τηλεόραση δε μου έχει δώσει καμία απολύτως αφορμή.

Τον θεωρούσα πάντα έναν εξαιρετικό επαγγελματία και καλλιτέχνη. Επίσης συμφωνούσα απολύτως με τη στάση του ηθοποιού και της συζύγου του Βάσως Λασκαράκη όσον αφορά στο παιδί τους.


Είχανε στείλει ένα δελτίο τύπου όπου απαγόρευαν την έκθεση του παιδιού στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Βέβαια πότε δεν μπορούσα να καταλάβω πως στέλνεις ένα τέτοιο δελτίο τύπου όταν εσύ που έχεις χιλιάδες ακόλουθους στα social media φωτογραφίζεσαι με το παιδί σου η φωτογραφίζεις μόνο του το παιδί σου και το βλέπει όλος ο κόσμος. Αλλά προσέξτε μικρό το κακό. Δεν έδωσα σημασία έτσι ήθελαν οι άνθρωποι καλά έκαναν.

Αήθης συμπεριφορά απέναντι στην Βάσω Λασκαράκη. Πώς προέκυψε!

Θα έρθω όμως στην ουσία για σημερινό μου ρεπορτάζ. Βλέπω στο Youweekly.gr το ρεπορτάζ για την συνέντευξη του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εφημερίδα real news.


Αποφάσισε λοιπόν ο ηθοποιός να μιλήσει για όλους και για όλα και να δώσει μια συνέντευξη και να μιλήσει ανοιχτά και για την Κατερίνα Γερονικολού,ότι της στέλνει δηλαδή «ερωτικά» τρυφερά γλυκά μηνύματα και όχι τυπικά, οκ σωστό γιατί όχι...(Διαβάστε αναλυτικά...)


Αυτό εγώ το βρήκα εξαιρετικά νορμάλ. Ο άνθρωπος είναι ερωτευμένος και το μοιράζεται με τους φανατικούς φίλους του τους θαυμαστές του όπως γίνεται και στο εξωτερικό. Το άλλο κομμάτι όμως της συνέντευξης Γιάννη Τσιμιτσέλη μου δεν το κατάλαβα....Αυτά τα πράγματα που σου ξεφύγανε επειδή, ήσουν χαλαρός να φανταστώ,δεν τα λες ούτε στον εαυτό σου!


Είναι από τα πράγματα εκείνα που παίρνεις τον τάφο σου εάν έχεις τον ελάχιστο σεβασμό στους ανθρώπους που κάποτε ένωσες τη ζωή σου μαζί τους.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε στο Βασίλη Μπουζιώτη το εξής απαράδεκτο ,τουλάχιστον κατά την γνώμη μου,και με όλο τον σεβασμό για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.


Του κάνει την εξής απλή ερώτηση ο Βασίλης Μπουζιώτης. Είναι στα σχέδιά σου ο δεύτερος γάμος; Προσέξτε δεν το ρωτάει κάτι για την Βάσω Λασκαράκη,τον ρωτάει ο άνθρωπος για την Κατερίνα Γερονικολού. Και απαντάει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.


« Ούτε ο πρώτος ήταν....Ήρθε το παιδί μας και το αποφασίσαμε με τη Βάσω Λασκαράκη» (Διαβάστε όλη την απάντηση του)

Εμένα να με συγχωρέσετε εγώ από αυτή την απάντηση καταλαβαίνω ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν θα παντρευότανε ποτέ την Βάσω Λασκαράκη αν δεν είχε μείνει έγκυος. Φυσικά μπορεί και η Βάσω Λασκαράκη να μην τον παντρευότανε ποτέ εάν επίσης δεν είχε μείνει έγκυος. Το θέμα είναι,αυτό το τόσο λεπτό ζήτημα,που αφορά στο παιδί και τον πρώτο σου γάμο το λες δημόσια;

Αυτά Γιάννη Τσιμιτσέλη μου για έναν προσεκτικό καλλιτέχνη ηθοποιό και πατέρα είναι λάθη που δεν πρέπει να γίνονται. Δεν είσαι ένας άνθρωπος που ότι του κατέβει στο κεφάλι το λέει. Υποθετικά μετράς την κάθε σου κουβέντα εκτός και αν αυτή τη συνέντευξη σου την έδωσες απλά επειδή ήθελες αληθινά να πληγώσεις άλλους ανθρώπους.

Διότι από ότι ξέρω , εδώ στο Vanda's blog ,ιδιαιτέρως με δημοσιογράφους που γνωρίζεις είσαι πολύ προσεκτικός και ζητάς να σου στείλουν πίσω τις συνεντεύξεις που έχεις δώσει για να τις ελέγξεις και να της ξανά διαβάσεις. Αυτό πως σου ξέφυγε; Το θεωρώ το συγκεκριμένο που έκανες Γιάννη το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου.

Φανερώνει η συγκεκριμένη συμπεριφορά έναν άνθρωπο με αήθη χαρακτηριστικά απέναντι σε ανθρώπους που κάποτε τους ένωσε η ζωή. Μα τέτοιος εσύ δεν είσαι! Αντίθετα...Είσαι ένα εξαιρετικά σοβαρό παιδί που δεν έχεις δώσει δικαίωμα ποτέ και σε κανέναν. Γιατί τώρα να πεις κάτι τέτοιο τη στιγμή που η Βάσω Λασκαράκη δε σε έχει εκθέσει ποτέ και σε κανέναν. Τώρα το φαντάζεσαι να το διαβάσεις εσύ αυτό. Ναι ,δηλαδή η Λασκαράκη να έλεγε σε συνέντευξη τον Τσιμιτσέλη δεν θα τον παντρευόμουνα ποτέ αλλά έτυχε να μείνω έγκυος και είπαμε να παντρευτούμε, θα σου άρεσε; Αν πεις ναι αλήθεια πάω πάσο.

Γιάννη μου δεν παντρεύεσαι με έναν άνθρωπο επειδή απλά έμεινε έγκυος. Αυτά γινόντουσαν πριν από 30 χρόνια δεν μπορείς να λες λοιπόν ότι δεν το είχαμε προγραμματισμένο να ενώσουμε την ζωή μας αλλά μας ένωσε η εγκυμοσύνη. Δεν υπήρχε αγόρι μου έρωτας,δεν υπήρχε πάθος ,δεν υπήρχε αγάπη...

Παντρεύεσαι και ενώνεις την ζωή σου με έναν άνθρωπο όταν υπάρχουν όλα αυτά τα παραπάνω ,όχι επειδή ο άλλος μένει έγκυος,αυτά και να τα νιώθεις έτσι δεν τα λες ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ . Με το συμπάθειο έτσι πιστεύω.

Σήμερα όμως, η Βάσω Λασκαράκη με μια της συνέντευξη κυριολεκτικά απασφάλισε και πήρε το αίμα της πίσω! Η ίδια, μίλησε για το διαζύγιο της τόσο κομψά που πραγματικά φάνηκε πόσο κυρία και με ήθος είναι.....

Η ίδια μεταξύ άλλων ανέφερε...

Φανταζόσουν ότι θα βίωνες ξανά τόσα έντονα συναισθήματα μετά το διαζύγιο;

Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο ούτε αντιμετωπίζεται με γέλια και χαρές. Φέρνει κλάματα, δυστυχία, αγωνία, όμως τίποτα στη ζωή δεν είναι άσπρο-μαύρο. Αν υπάρχει καλή θέληση και από τους δύο και κοινός σκοπός, που στη δική μας περίπτωση είναι το παιδί, μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω και να αντιμετωπίσεις ό,τι φέρει η ζωή.

Σωστά, όταν υπάρχει «παιδεία διαζυγίων», όπως δήλωσες και σε πρόσφατη συνέντευξή σου στην Ελεονώρα Μελέτη.


Ακριβώς!

Παρακάτω το σχετικό λινκ με την συνέντευξη:

Βάσω Λασκαράκη: Νέα αποκάλυψη για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη! «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν...»

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, μην μου πείτε ότι δεν έκλεισε στόματα και δεν πήρε εκδίκηση για τα όσα είχε αναφέρει ο Γιάννης! Άλλωστε όταν της είχε μεταφερθεί η συνέντευξη του Τσιμιτσέλη είχε πει σε δικά της άτομα ότι θα πάρει την εκδίκησή της όταν έρθει η ώρα και αυτό έκανε με την συνέντευξή της! Προσωπικά, της βγάζω το καπέλο....

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Youweekly.gr

*Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αναδημοσίευση του άρθρου, χωρίς την έγγραφη άδεια του εκδότη

Share