Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Power of love - βόμβα! Κόβεται από τον ΣΚΑΙ το ριάλιτι της αγάπης!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ με τις ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι!

Power of love - βόμβα! Κόβεται από τον ΣΚΑΙ το ριάλιτι της αγάπης!
VANDA’ S BLOG 09.04.2019 13:59

Πληροφορίες βόμβα έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τo Power of love και την Μαρία Μπακοδήμου και θα σας μεταφέρω όλο το αποκλειστικό παρασκήνιο για τα πολύ άσχημα νέα που την περιμένουν, μέσα από το Vandas blog!

Το σπίτι της αγάπης μόλις έμεινε χωρίς παρουσιάστρια αλλά και όχι μόνο! Διαβάστε παρακάτω...

Αποκλειστικό: Παίκτης του Power of Love μέθυσε και τα έκανε γυαλιά καρφιά σε γνωστό μαγαζί!

Για την ακρίβεια, έγκυρες πληροφορίες μου αναφέρουν πως η Μαρία Μπακοδήμου τελείωσε οριστικά με την παρουσίαση του Power of love κι από ότι φαίνεται και το ίδιο το ΣΚΑΙ καθώς είναι αμφιταλαντευόμενο το αν θα προβληθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ριάλιτι λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης!

Η Μαρία, όμως, δεν θα απομακρυνθεί από το κανάλι και το συμβόλαιό της θα συνεχίσει να είναι σε ισχύ! Θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή του "Ελλάδα έχεις ταλέντο", αν βέβαια παίξει κι αυτό, γιατί στο κανάλι του Φαλήρου επικρατεί ένα κομφούζιο μετά την κατρακύλα του Survivor και δεν είναι σίγουροι αν θέλουν να επενδύσουν πάλι στα ίδια project του Ατζούν! Την πάτησαν με το ριάλιτι επιβίωσης, δεν θέλουν να την πατήσουν ξανά και να χάσουν για ακόμα μια τηλεοπτική χρονιά!

Αν και εφόσον, λοιπόν, πάρουν την απόφαση να γίνει ξανά το Ελλάδα έχεις ταλέντο, η Μπακοδήμου έχει κατοχυρώσει ήδη την θέση της στην κριτική επιτροπή!

Και το ρεπορτάζ μου δεν τελειώνει εδώ... Το κανάλι επειδή βρίσκεται στον αέρα με τα project που ανέφερα παραπάνω αλλά ταυτόχρονα θέλει να κρατήσει την Μαρία για να μην πάει πουθενά αλλού, είναι σε συζητήσεις για να παρουσιάσει μια δική της βραδινή εκπομπή, τύπου late night show!

Για να την δούμε και σε αυτό... Θα τα καταφέρει λέτε εσείς;

Power of love - αποκλειστικό βόμβα: Έγινε όργιο με παίκτες μέσα στο σπίτι! Σκάνδαλο στο ΣΚΑΙ!

Κι όμως είναι αλήθεια κι έχω στο Vanda's blog όλες τις αποκλειστικές λεπτομέρειες για το όργιο που έγινε μέσα στο σπίτι του Power of love με παίκτες! Και δεν ήταν μόνο δυο...

Μπορεί μπροστά στις κάμερες οι παίκτες να είναι μαζεμένοι και μετά βίας να ακουμπάνε ο ένας το δαχτυλάκι του άλλου αλλά... όταν πατιέται το off γίνονται τα... σόδομα και τα γόμορρα!

Πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr αναφέρουν πως στο σπίτι της αγάπης του ΣΚΑΙ κάποιοι παίκτες ξεπέρασαν τα όρια και πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας ανέπτυξαν πιο... ιδιαίτερες σχέσεις, θα το χαρακτήριζα κόσμια!

Μάλιστα, οι πηγές μου, μου ανέφεραν πως δεν πρόκειται για δυο μόνο άτομο... Ναι, ναι καλά ακούσατε.. Σε όλο αυτό το ερωτικό σκηνικό μπλέχτηκαν ένα αγόρι και δυο κοπέλες...

Προφανώς, δεν μπορώ να δώσω ονόματα για το μόνο λόγο ότι το ξέρει ήδη η παραγωγή και απαγόρεψε δια ροπάλου να διαρρεύσουν πληροφορίες... Θα σεβαστώ, επίσης, και τις οικογένειες αυτών των ατόμων και δεν θα αποκαλύψω πρόσωπα και καταστάσεις...

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά στο Youweekly.gr

Share