Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος από την παρουσίαση του Survivor! Το νέο πρόγραμμα που αναλαμβάνει!

Είναι οριστικό! Αποκλειστικό - φωτιά!

Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος από την παρουσίαση του Survivor! Το νέο πρόγραμμα που αναλαμβάνει!
Vanda's Blog 21.04.2019 12:01

Αποκλειστικό - φωτιά ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr! Ο Σάκης Τανιμανίδης τελείωσε με την παρουσίαση του Survivor! Έχω όλες τις πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα που αναλαμβάνει και θα σας τα αποκαλύψω όλα στο Vanda's blog!

Μετά την φετινή ήττα στην μάχη της τηλεθέασης το Survivor μάλλον έληξε τόσο για το ΣΚΑΙ όσο και για τον Σάκη Τανιμανίδη που όπως φαίνεται θα ανοίξει τα φτερά του για άλλα μέρη! Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με φρέσκες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μου το κανάλι του Φαλήρου θα δώσει στον Σάκη την θέση του παρουσιαστή στο νέο παιχνίδι που ετοιμάζεται να φέρει στους δέκτες μας την νέα τηλεοπτική σεζόν, το BOOM!

Μάλιστα, όπως ήδη γνωρίζω, οι πρώτες συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ καναλιού και Τανιμανίδη έχουν γίνει και οι δυο πλευρές είναι θετικές!

Όπως μου αποκαλύφθηκε, μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Σάκης να μην είναι κριτής στο Ελλάδα έχεις ταλέντο φέτος! Για να δούμε...

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό σας είχα γράψει πρώτη αναλυτικά στο Youweekly.gr και το Vanda's blog τι ακριβώς είναι το παιχνίδι Boom που φέρνει ο ΣΚΑΙ!

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Τα δυο νέα προγράμματα που ετοιμάζει το κανάλι για να βαρέσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

"Καυτές" αποκλειστικές πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τα δυο προγράμματα που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ να φέρει για να βαρέσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

Όλες τις λεπτομέρειες για τα συγκεκριμένα projects θα σας τις αποκαλύψω πρώτη, μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με πηγή μου μέσα από το κανάλι, οι ιθύνοντες είναι δυσαρεστημένοι αρκετά με τα νούμερα που σημειώνει φέτος το κανάλι! Είχαν ποντάρει πολύ για ακόμα μια φορά στη δυναμική του Survivor αλλά... απογοητεύτηκαν πλήρως αφού πλέον μετά βίας φτάνει το 15%!

Γι αυτό αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια της και να κερδίσουν έδαφος την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά... και το καλοκαίρι!

Σύµφωνα, λοιπόν, µε αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, για το πρόγραµµα της νέας σεζόν ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώµατα του «Boom!», ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων στο οποίο µε κάθε σωστή απάντηση ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να κόψει τα καλώδια της «βόµβας» στο κέντρο του πλατό, µε στόχο να προλάβει να την απενεργοποιήσει πριν µηδενίσει ο χρόνος.

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Τα δυο νέα προγράμματα που ετοιμάζει το κανάλι για να βαρέσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

Αν δεν προλάβει, η βόµβα κάνει boom σκορπίζοντας σπίθες και κοµφετί, ενώ χάνονται και όσα χρήµατα έχει κερδίσει o παίκτης. Πρόκειται για φορµάτ της ισραηλινής εταιρείας Keshet, που µεταδόθηκε στην Αµερική στο Fox, στη Γαλλία, στην Ισπανία και στην Ουγγαρία.

Ο ίδιος άνθρωπος, όμως, που αποκάλυψε πως ο ΣΚΑΪ θέτει σε εφαρµογή σχέδιο εκτάκτου ανάγκης για τη «διάσωση» της απογευµατινής ζώνης από το καλοκαίρι. Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, τον Ιούνιο θα βγει στον αέρα ένα άλλο τηλεπαιχνίδι µε τίτλο «Guess my age», στο οποίο οι παίκτες καλούνται να µαντέψουν την ηλικία αγνώστων και να κερδίσουν ποσά.

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: Τα δυο νέα προγράμματα που ετοιμάζει το κανάλι για να βαρέσει κόκκινο σε τηλεθέαση!

Για να δούμε... θα καταφέρει να κάνει κάτι ή... θα πάνε άπατα κι αυτά;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΣΚΑΙ - αποκλειστικό: "Κλείδωσε" στο κανάλι για ακόμα μια χρονιά γνωστός παρουσιαστής!

Βίκτωρια Καρύδα - αποκλειστικό: Δίδυμα μωράκια για την σύζυγο του Γιάννη Μακρή!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Youweekly.gr

Share