Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιάννης Τσιμιτσέλης - αποκλειστικό: Πολύ ευχάριστα νέα για τον ηθοποιό!

Συγχαρητήρια!

Γιάννης Τσιμιτσέλης - αποκλειστικό: Πολύ ευχάριστα νέα για τον ηθοποιό!
VANDA’ S BLOG 21.04.2019 13:10

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα που έμαθα και θα σας μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Ο ηθοποιός έχει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του πλέον! Τι συνέβη; Διαβάστε παρακάτω..

Εκτός από το ότι η προσωπική του ζωή και η σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού συνεχίζει και πάει από το καλό στο καλύτερο σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός στον ALPHA, "Έλα στη Θέση μου" πήρε το πράσινο φως να συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι!

Γιάννης Τσιμιτσέλης - αποκλειστικό: Πολύ ευχάριστα νέα για τον ηθοποιό!

Όπως σας έχω γράψει ξανά οι σταθμοί αυτή την περίοδο βρίσκονται σε φάση αναπροσαρμογής και προσπαθούν να δουν ποια προγράμματα αλλά και ποια πρόσωπα θα κρατήσουν για την επόμενη σεζόν.

Ένα από αυτά, λοιπόν, είναι η σειρά "Έλα στη θέση μου", η οποία με βάση τα νούμερα τηλεθέασης έχει μεγάλη αποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό και αποφέρει υψηλά έσοδα!

Έτσι, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, πλέον έχει το κεφάλι του ήσυχο και δεν αγχώνεται για την επαγγελματική του πορεία!

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό; Όλη η αλήθεια!

Κι όμως έχω όλο το παρασκήνιο και το τι πραγματικά συμβαίνει στην σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού! Βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χωρισμό; Στο Youweekly.gr, θα γράψω όλη την αλήθεια για την σχέση τους...

Αποκλειστικές πληροφορίες έχω και θα σας τις μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog, φυσικά, που λέει πάντα την αλήθεια!

Η Κατερίνα και ο Γιάννης, η αλήθεια είναι πως περνούν μια περίοδο πίεσης στην σχέση τους και προσπαθούν με νύχια και δόντια να κρατήσουν τα όρια!

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο δεν τους αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσουν ο ένας για τον άλλο!

Ένα βήμα πριν τον χωρισμό Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού; Όλη η αλήθεια

Προσπαθούν, σύμφωνα με πληροφορίες μου, όσο μπορούν να ξεκλέβουν κάποιες ώρες την ημέρα για να βρίσκονται αλλά σπάνια γίνεται αυτό! Συνήθως περνούν μαζί τα Σαββατοκύριακα κι όχι όλα...

Ακόμα και στο τηλέφωνο προσπαθούν να έχουν μια κάποια επαφή μέσα στην ημέρα αλλά κι αυτό μερικές φορές δεν είναι επιτρεπτό εφόσον έχουν διαφορετικά ωράρια, γεμισμένα με πρόβες και γυρίσματα...

Οι δυο τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, μάλιστα πριν από λίγες εβδομάδες είχαν τσακωθεί αρκετά με αφορμή ένα γύρισμα που είχε η Κατερίνα από το οποίο και άργησε να τελειώσει με αποτέλεσμα να μην συναντηθούν εκείνη την ημέρα με τον Γιάννη! Ο ηθοποιός ναι μεν εκνευρίστηκε και υπήρξε μια ένταση αλλά όταν τα πράγματα ηρέμησαν ζήτησε συγγνώμη και ξεκαθάρισε πως σέβεται την δουλειά της αλλά από την άλλη ώρες ώρες του είναι αδύνατον να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση!

Τώρα το ζευγάρι, σύμφωνα με την ίδια πηγή του Youweekly.gr, έχει αφήσει πίσω του αυτούς τους μικροκαυγάδες που οκ... υπάρχουν σε όλα τα ζευγάρια και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να αναθερμάνει την σχέση τους!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θέατρο!

Κατερίνα Γερονικολού: Σε τρελό κέφι στο πλευρό του Τσιμιτσέλη! Τα λικνίσματα με το ανοιχτό ντεκολτέ...

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Youweekly.gr

Share