Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Master Chef - spoiler: Αποχώρηση - βόμβα που δεν έχει γραφτεί πουθενά!

Αυτός ο παίκτης βρίσκεται ήδη εκτός τελικής 10αδας!

Master Chef - spoiler: Αποχώρηση - βόμβα που δεν έχει γραφτεί πουθενά!
Vanda's Blog 22.04.2019 11:04

Προσοχή ακολουθεί Master Chef spoiler! Έχει γίνει αποχώρηση βόμβα από το παιχνίδι που δεν έχει γραφτεί πουθενά!

Τονίζω πως το Youweekly.gr έχει το όνομα του παίκτη που έχει ήδη φύγει από το σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής του STAR και δεν το ξέρει ακόμα κανείς! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μη διαβάσει παρακάτω!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που θα σας μεταφέρω στο Vanda's blog, ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του ριάλιτι βρίσκεται εκτός! Όλοι πίστευαν πως θα είναι τελικό, όμως, τελικά, δεν...

Ποιος είναι;

Master Chef - spoiler: Αποχώρηση - βόμβα που δεν έχει γραφτεί πουθενά!

Έγκυρη πηγή μου μου επιβεβαίωσε πως ο παίκτης που βρίσκεται εκτός παιχνιδιού και δεν θα φτάσει τελικό αλλά εμείς ακόμα τον βλέπουμε στις οθόνες μας είναι ο Παντελής!

Master Chef - spoiler: Αποχώρηση - βόμβα που δεν έχει γραφτεί πουθενά!

Master Chef - spoiler: Αποχώρηση - βόμβα που δεν έχει γραφτεί πουθενά!

Μπορεί στα τελευταία επεισόδια να τον βλέπουμε να διανύει την πιο καλή περίοδο του στο Master Chef, όμως δυστυχώς δεν θα καταφέρει να μπει στους παίκτες που θα διεκδικήσουν την πρωτιά!

Master Chef - αποκλειστικό: Διακόπτουν το παιχνίδι μαγειρικής!

Ραγδαίες οι εξελίξεις με το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, Master Chef! Αποφάσισαν να το διακόψουν...

Τι συνέβη;

Παρά το γεγονός πως το παιχνίδι κάνει συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης και είναι ένα από τα top project του σταθμού, μόλις έφτασε μια πληροφορία στα γραφεία του Youweekly.gr την οποία και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, το κανάλι αποφάσισε να ρίξει "μαύρο" στο παιχνίδι εν όψει... Πάσχα!

Αυτό σημαίνει, όπως μου μεταφέρθηκε χαρακτηριστικά, πως το ριάλιτι μαγειρικής θα είναι στον αέρα μόνο δυο μέρες την Μεγάλη Εβδομάδα, την Δευτέρα και την Τρίτη!

Ακόμα, όπως μου ανέφεραν οι έγκυρες πηγές μου μέσα από το κανάλι... άρα μιλάμε για σίγουρα πράγματα, το προγραμματισμένο Master Class της Κυριακής του Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθεί!

Με λίγα λόγια, μετά την Μεγάλη Δευτέρα και μεγάλη Τρίτη που θα προβληθεί κανονικά επεισόδιο μέσα από την συχνότητα του STAR, το παιχνίδι θα επιστρέψει στις οθόνες μας την Δευτέρα του Πάσχα.

Ανάλογη διακοπή στο παιχνίδι θα προχωρήσει ο σταθμός και την εκλογική περίοδο, όπως σας έχω γράψει άλλωστε πρώτη στο Vanda's blog, εδώ και αρκετό καιρό...

Master Chef: Ποιο φοβερό ριάλιτι παίρνει την θέση του;

Αδιανόητο! Ποιο φοβερό ριάλιτι παίρνει την θέση του Master Chef!

Πανικός στο κανάλι του STAR! Έρχονται τρομερές αλλαγές! Είστε έτοιμοι να μάθετε τα πάντα;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life το STAR εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναφέρει στις οθόνες μας τη Φάρμα, που προβλήθηκε στο Mega το 2002 για να εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης στα ύψη!

Ο σταθμός φέρεται να βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για τα δικαιώματα του παιχνιδιού, αλλά οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στα τέλη Μαΐου. Και εδώ έρχεται η δεύτερη ανατροπή.

Master Chef: Ποιο φοβερό ριάλιτι παίρνει την θέση του;

Παρά τη μεγάλη επιτυχία του MasterChef, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σκέψεις στο Star να μην το επαναφέρουν στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, αλλά να το «ξεκουράσουν» έως τον Οκτώβριο του 2020, για να αποφύγουν τον κίνδυνο να κουράσει το κοινό. Στην περίπτωση αυτή, η Φάρμα θα ενεργοποιηθεί ώστε να πάρει τη θέση του MasterChef στις αρχές του 2020.

Το τοπίο αναμένεται να ξεδιαλύνει καθώς οδεύουμε στο τέλος του τρέχοντος κύκλου του μαγειρικού ριάλιτι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

YFSF - spoiler: Η νικήτρια του σημερινού ημιτελικού και οι 4 που πάνε τελικό!

Master Chef: Πρώην παίκτες του παιχνιδιού «χώρισαν» τα τσανάκια τους!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Youweekly.gr

Share