Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

My Style Rocks - αποκλειστικό: Επανεμφάνιση βόμβα στο παιχνίδι! Έδωσε τα χέρια για την κριτική επιτροπή!

Έχουμε το πρώτο όνομα που συμφώνησε με τον ΣΚΑΙ! Αντέχετε;

My Style Rocks - αποκλειστικό: Επανεμφάνιση βόμβα στο παιχνίδι! Έδωσε τα χέρια για την κριτική επιτροπή!
Vanda's Blog 02.05.2019 08:26

Αποκλειστικό ρεπορτάζ έκπληξη έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για το My Style Rocks! Αυτό είναι το πρώτο όνομα που έδωσε τα χέρια για την κριτική επιτροπή! Επανεμφάνιση βόμβα στο παιχνίδι...

Αντέχετε να μάθετε; Γιατί θα σας τα αποκαλύψω όλα μέσα από το Vanda's blog, όπως πάντα φυσικά! Διαβάστε παρακάτω...

Μπορεί η θέση της παρουσιάστριας του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΙ να είναι ακόμα κενή γιατί όπως αναφέρουν πληροφορίες μου πολλά τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι αλλά κανένα δεν έχει δώσει τα χέρια, ωστόσο, μόλις πριν από λίγα 24ωρα είπε το μεγάλο ναι πρόσωπο φωτιά και έκλεισε την πρώτη θέση στην κριτική επιτροπή!

Είστε έτοιμοι να μάθετε;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog ο Στέλιος Κουδουνάρης θα είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην θέση του, στην κριτική επιτροπή!

Πληροφορίες μου, όπως σας είχα μεταφέρει, ανέφεραν πως στην αρχή, όταν του είχαν κάνει πρόταση οι ιθύνοντες του καναλιού είχε ζητήσει λίγες ημέρες προθεσμία για να απαντήσει καθώς δεν ήταν καθόλου σίγουρος αν θέλει την ίδια προβολή για τρίτη χρονιά...

My Style Rocks - αποκλειστικό: Επανεμφάνιση βόμβα στο παιχνίδι! Έδωσε τα χέρια για την κριτική επιτροπή!

Όμως, όπως αναφέρουν τα τελευταία νέα που πήρα μέσα από το κανάλι τελικά είπε το μεγάλο ναι... και το ποσό μάλιστα που του έταξαν στο ΣΚΑΙ είναι μεγαλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές...

ΣΚΑΙ - βόμβα: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που "παρακαλάνε" να αναλάβει την θέση της Σπυροπούλου My Style Rocks!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr το ΣΚΑΙ παρακαλάει παρουσιάστρια να αναλάβει την θέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο My Style Rocks!

Θα σας μεταφέρω όλο το ρεπορτάζ αλλά και το όνομα της μέσα από το Vanda's blog! Είστε έτοιμοι; Αυτό το πρόσωπο σίγουρα αποτελεί μια μικρή έκπληξη...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's μετά το άδειασμα του καναλιού αλλά και του Τούρκου παραγωγού στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι ιθύνοντες του καναλιού ψάχνουν απεγνωσμένα ένα πρόσωπο που θα ταιριάζει απόλυτα για την παρουσίαση και τον χαρακτήρα του My Style Rocks!

Και... το βρήκαν!

ΣΚΑΙ - βόμβα: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που

Άνθρωπος από το κανάλι μου μετέφερε πως ο Ατζούν έχει τρελαθεί με την Μαρία Ηλιάκη! Ναι, ναι καλά ακούσατε! Ο Τούρκος παραγωγός φαίνεται πως "ξεσκονίζοντας" Ελληνίδες παρουσιάστριες έπεσε πάνω σε ένα βίντεο της Ηλιάκη από τότε που έκανε το "Δέστε τους" με τον Νίκο Μουτσινά και ενθουσιάστηκε με την αυθεντικότητα του χαρακτήρα της και τον αυθορμητισμό της!

Δεν έχει γίνει καμία επαφή, βέβαια να τονίσω, ούτε κάποια προσέγγιση ακόμα αλλά ο Ατζούν έχει ξεκαθαρίσει στον σταθμό πως η συγκεκριμένη γυναικεία παρουσία είναι πρώτη στην λίστα του για το συγκεκριμένο project! Μάλιστα, ξετρελάθηκε τόσο μαζί της που δήλωσε διατεθημένος να της προσφέρει δουλειά σε άλλο project σε περίπτωση που δεν την καλύπτει η θέση παρουσιάστριας στο My Style Rocks!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τζένη Μπαλατσινού: Ο Κωστόπουλος της πήρε το παιδί της! Σε πανικό η παρουσιάστρια...

Χριστίνα Μπόμπα: Ανοίγει νέα πόρτα στην ζωή της! Στο πλευρό της ο Σάκης Τανιμανίδης...

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Youweekly.gr

Share