Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη: Κρατάει στο χέρι τον ALPHA! Ο λόγος που δεν την "ακουμπάει" κανείς! Αποκλειστικό...

Έτσι και της κάνουν κάτι τους την έχει στημένη στην γωνία! Γιατί δεν μπορούν να... της κλείσουν την πόρτα;

Ελένη Μενεγάκη: Κρατάει στο χέρι τον ALPHA! Ο λόγος που δεν την
Vanda's Blog 07.05.2019 08:26

Αποκλειστικό ρεπορτάζ με πιπεράτες πληροφορίες κρατάω στα χέρια μου για την Ελένη Μενεγάκη! Αυτός είναι ο λόγος που δεν την ακουμπάει κανείς στο κανάλι ALPHA! Τους κρατάει καλά στο χέρι!

Μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω σήμερα τον λόγο που οι ιθύνοντες του καναλιού της Κάτζας εδώ και χρόνια, ότι κι αν έχει γίνει με την παρουσιάστρια, δεν της έχουν κλείσει την πόρτα! Τίποτα δεν γίνεται τυχαία! Και να θέλουν... δεν μπορούν!

Ελένη Μενεγάκη: Κρατάει στο χέρι τον ALPHA! Ο λόγος που δεν την 'ακουμπάει' κανείς! Αποκλειστικό...

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου! Έγκυρη πηγή μου, μέσα από το κανάλι, μάλιστα, μου μετέφερε πως η Ελένη Μενεγάκη πριν υπογράψει το συμβόλαιο της με το κανάλι έκανε μια πάρα πολύ έξυπνη κίνηση!

Έβαλε ρήτρα, υψηλή μάλιστα, για να είναι κατοχυρωμένη πως σε περίπτωση που γίνει το οτιδήποτε δεν θα μείνει ξεκρέμαστη!

Είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα και το έχει αποδείξει πολλές φορές άλλωστε...

Μάλιστα, αυτός είναι ένας από τους λόγους, ίσως αυτός που έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο, που την προηγούμενη τηλεοπτική χρονιά ενώ τα νούμερα της ήταν χαμηλά ο ALPHA δεν της έδειξε την πόρτα της εξόδου! Αν οι ιθύνοντες έσπαγαν το συμβόλαιό της η παρουσιάστρια είχε κάθε δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση!

Οπότε, επειδή τα λεφτά που θα της έδιναν θα ήταν πολλά προτίμησαν να τρέχει η εκπομπή της! Τουλάχιστον μπορεί τα έσοδα από τους χορηγούς να είχαν πέσει αλλά δεν ήταν μηδενικά, οπότε σίγουρα κέρδιζε το κανάλι από το να την έδιωχνε...

Και μιας και αναφέρθηκα σε χαμηλά νούμερα, να τονίσω πως αυτό ίσχυε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν! Φέτος η Ελένη πάει από το καλό στο καλύτερο και μάλιστα την Δεύτερα 6/5 έκανε το απίστευτο στον ALPHA αφού έσπασε το κοντέρ της τηλεθέασης χτυπώντας 20%!

Μάλιστα τα τέταρτά της ήταν άψογα:

18,5

25,6

27,3

19,7

20,5

20,3

14,3

13,7

Συμπέρασμα; Το κανάλι μπορεί να έχει δεμένα τα χέρια σε περίπτωση που θέλει να λήξει την συνεργασία του με την Μενεγάκη αλλά η παρουσιάστρια του δίνει πολλούς λόγους για να μην το κάνει!

Ελένη Μενεγάκη: Πόσα χρήματα παίρνει η παρουσιάστρια για το κάθε post που κάνει στο instagram;

Κι όμως, έχω το νούμερα από τα λεφτά που παίρνει η Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια του ALPHA για κάθε post που κάνει στο instagram!

H παρουσιάστρια δεν έχει ονομαστεί τυχαία βασίλισσα της πρωινής ζώνης! O ALPHAφροντίζει να της δίνει καλά λεφτά για να κάνει αυτό που ξέρει ακόμα κι αν τα νούμερα τηλεθέασής της έχουν πέσει κατακόρυφα.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει στο παρελθόν βάζει στην τσέπη της το ποσό των 125.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, το κανάλι της Κάντζας της δίνει 75.000 ευρώ, ενώ περίπου 50.000 ευρώ εισπράττει από τους χορηγούς της εκπομπής.

Η αμύθητη περιουσία της Μενεγάκη! Η πολυκατοικία στην Κάρυστο, η βίλα στην Χαλκιδική και τα πολλά εκατομμύρια στους λογαριασμούς της! Πόσα είναι;

Η παρουσιάστρια εξακολουθεί να διεκδικεί υψηλές αποδοχές κάνοντας σκληρά παζάρια και διαπραγματεύσεις, την ώρα που οι σταθμοί αναγκάζονται να διώξουν εργαζόμενους λόγω περικοπών. Η εκπομπή της κοστίζει κάθε μήνα 163.000 ευρώ, δηλαδή 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο χωρίς να συμπεριλαμβάνεται αυτό ο μισθός της. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ όμως πόσα μπορεί να βγάζει εκτός καναλιού; Εγώ αναρωτήθηκα, έψαξα, έμαθα και τα βγάζω όλα στην φόρα μέσα από το Vanda's blog!

Αρχική αυτό που έχω να πω για την Ελένη είναι ότι είναι μία απίστευτη επιχειρηματίας που εργάζεται από το πρωί έως και το βράδυ για να έχει όλα αυτά που έχει! Γνωρίζω και σας το είχα γράψει κιόλας πως έχει αφήσει στην άκρη την προσωπική και οικογενειακή της ζωή τώρα που τα νούμερα της εκπομπής δεν είναι τόσο καλά ψάχνοντας να βρει τρόπο να φτάσει πάλι στην κορυφή! Δουλεύει ατελείωτες ώρες και κάνει συναντήσεις με επιχειρηματίες, η ίδια σε προσωπικό επίπεδο, προκειμένου να πάρει διαφημίσεις για το Instagram της!

Κι αφού σαν καλός άνθρωπος είπα και κάτι καλό για την Μενεγάκη, ξεκινάω...

Ελένη Μενεγάκη: Κρατάει στο χέρι τον ALPHA! Ο λόγος που δεν την 'ακουμπάει' κανείς! Αποκλειστικό...

Λοιπόν που λέτε η Ελένη Μενεγάκη εκτός από τον ALPHA συνεργάζεται και εξωτερικά με πολύ γνωστή εταιρεία καλλυντικών αλλά και με μια εταιρεία γαλακτοκομικών προιόντων! Πληροφορίες λοιπόν του Youweekly.gr και του Vanda's blog αναφέρουν πως η Ελένη Μενεγάκη ότι πιάνει το κάνει χρυσό στα χεράκια της!

Το πάτωμά της για τις εξωτερικές της συνεργασίες, όπως μια διαφήμιση σε προιόν, ξεκινάει από 7 χιλιάρικα ενώ για να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από έναν πελάτη της και να κάνει μια απλή αναφορά στο όνομα του ζητάει 5 χιλιάρικα...

Ελένη Μενεγάκη: Τα λεφτά που δίνει στην νταντά των παιδιών της και τα «βασιλικά» καθήκοντα!

Η "βασίλισσα της τηλεόρασης" όπως καταλαβαίνετε έχει κάθε μέρα πολύ φορτωμένο 24ωρο και είναι λογικό να έχει κάποια άτομα τα οποία και θα βρίσκονται σπίτι της για να προσέχουν και να συντηρούν τόσο το ίδιο όσο και τα παιδιά της...

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο κορυφαίες Ελληνίδες και... αν δεν έχει εκείνη υπηρετικό προσωπικό ποιος θα έχει; Συγκεκριμέν την εποχή που η Ελένη ήταν παντρεμένοι με τον Γιάννη Λάτσιο, οι δυο τους είχαν προσλάβει μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες, ως νταντά των παιδιών τους για να τα προσέχει τα παιδιά όταν εκείνη και ο σύζυγός της θα απουσίαζαν, καθώς αυτές οι ώρες, οι ώρες απουσίας, ήταν πολλές μέσα στην ημέρα λόγω του υπέρογκου φόρτου εργασίας και των δυο.

Ελένη Μενεγάκη: Κρατάει στο χέρι τον ALPHA! Ο λόγος που δεν την 'ακουμπάει' κανείς! Αποκλειστικό...

Ωστόσο, η γυναίκα αυτή ενώ βρισκόταν μόνο ένα χρόνο στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, το 2013 αποφάσισε να αποχωρήσει από δίπλα της, να αφήσει το μεγάλο σπίτι στην Εκάλη και τα παιδιά και να επιστρέψει πίσω στις Φιλιππίνες.

Έτσι απευθύνθηκε σε γνωστό γραφείο οικιακού προσωπικού και μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκε την γυναίκα που είχε όλα όσα έπρεπε να έχει η νταντά των παιδιών της, δηλαδή να είναι ευχάριστη προσωπικότητα, καλοσυνάτη, να έχει αγάπη με τα παιδιά και πάνω από όλα να έχει υπομονή!

Η Ελένη όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr δεν "απαιτεί" από την γυναίκα αυτή να προσέχει μόνο τα παιδιά της αλλά και να προσέχει τον σκύλο της οικογένειας, που τότε ήταν ένα λαμπραντόρ, αλλά τώρα έχει πάρει την θέση του ένα μικρό παγκ.

Αλλά το θέμα μας εδώ είναι άλλο! Κατά πόσο η Ελένη Μενεγάκη που είναι... η Ελένη Μενεγάκη βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και πληρώνει εκείνους που βρίσκονται υπό τις διαταγές της;

Ελένη Μενεγάκη: Κρατάει στο χέρι τον ALPHA! Ο λόγος που δεν την 'ακουμπάει' κανείς! Αποκλειστικό...

Πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν, πως η νταντά της Ελένης Μενεγάκη, η γυναίκα που βρίσκεται δίπλα σε εκείνη και στα παιδιά της για περισσότερο από 5 χρόνια παίρνει τον μήνα ως μισθό... 900 ευρώ! Ναι, ναι καλά ακούσατε! 900 ευρώ και ρεπό τα Σαββατοκύριακα τα οποία η Ελένη περνάει με τα παιδιά της είτε στην Αθήνα είτε σε κάποιο νησί, όπως η Άνδρος, που την αγαπάει πολύ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Μόλις μάθαμε τα ευχάριστα! Κάνει το νέο βήμα...

Αποκλειστικό: Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός βγάζει 25.000 ευρώ τον μήνα από τον ALPHA! Ο λόγος για...

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Youweekly.gr

Share