Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κωνσταντίνος Αγγελίδης - αποκλειστικό: Εξελίξεις για την υγεία του! Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!

Ο δύσκολος αγώνας και η ελπίδα που δεν θέλουν να χαθεί!

Κωνσταντίνος Αγγελίδης - αποκλειστικό: Εξελίξεις για την υγεία του! Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!
Vanda's Blog 09.05.2019 11:51

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και εδώ στο Youweekly.gr και στο Vandas Blog σας έχουμε αποκλειστικές αποκαλύψεις μέσα από το νοσοκομείο.

Σχεδόν τρία χρόνια έχουν περάσει από το σοβαρό τροχαίο που είχε με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης αποκλειστικές εξελίξεις στην υγεία του

Το Youweekly.gr ήρθε σε επαφή με εργαζόμενους του κέντρου αποκατάστασης που βρίσκεται και μας αποκάλυψαν όλες τις εξελίξεις στην υγεία του.

Όπως αποκλειστικά μας πληροφόρησαν, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς δεν μπορεί να τραφεί, να μιλήσει και να περπατήσει. Ωστόσο, κάνει καθημερινές φυσικοθεραπείες για την αποκατάσταση του.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης αποκλειστικές εξελίξεις στην υγεία του

Ακόμη ένα δύσκολο κομμάτι όπως μας είπαν άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον είναι και το οικονομικό. Τα χρήματα για την νοσηλεία του είναι πολλά, όμως τον βοηθάνε καλοί του φίλοι.

Στο πλευρό του φυσικά είναι η γυναίκα του η οποία δεν φεύγει λεπτό από κοντά του! Είναι φύλακας άγγελος του και το μεγαλύτερο στήριγμα του.

Μετά το τροχαίο ο παρουσιαστής και η οικογένεια του ζήτησε αποζημίωση μαμούθ, περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ καθώς πλέον, δεν είναι δυνατόν να εργαστεί.

Το χρονικό του τροχαίου

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης στις 6.30 το πρωί της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου 2017 κατέβαινε τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με τη μηχανή του, όταν είδε μπροστά του ένα υπηρεσιακό λεωφορείο, το οποίο κινήθηκε στα δεξιά για να μπει στον παράδρομο.

Υπήρξε μια προσπάθεια από τον παρουσιαστή να προσπεράσει το λεωφορείο, χωρίς οι αξιωματικοί της τροχαία να μπορούν ακόμη να πουν με σιγουριά πως προσπάθησε να περάσει το λεωφορείο από τα αριστερά ή ήρθε σε επαφή για να αποφύγει την κίνηση του λεωφορείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξε επαφή με το λεωφορείο και εκσφενδονίστηκε από τη μοτοσυκλέτα -βρέθηκε 1,5 με 2 μέτρα μακριά από το όχημα του- και υπέστη το κρανιο – εγκεφαλικό κάταγμα. Το πλέον πιθανό είναι ότι δεν φορούσε κράνος, εξ’ ου και το κάταγμα στο κεφάλι που φέρει και είναι το πλέον επικίνδυνο.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Απίστευτη συγκίνηση... Γενέθλια για τον παρουσιαστή! Η συνάντηση με τον γιο του μετά από 365 ολόκληρες μέρες! (βίντεο)

Γενέθλια έχει σήμερα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η γυναίκα του ήταν στο πλευρό του με ένα τεράστιο χαμόγελο για να γιορτάσουν μαζί...

Ένας χρόνος πέρασε από εκείνη την τραγική μέρα, στις 24 Δεκεμβρίου του 2017, που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έπεσε θύμα τροχαίου με την μηχανή του στην Βουλιαγμένης.

365 μέρες στις οποίες ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει την μεγάλη του μάχη σε κέντρο αποκατάστασης.

Η σύζυγος του Εβελίνα από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό και του δίνει δύναμη!

Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει τα γενέθλια του και η αγαπημένη του σύζυγος Εβελίνα με μια τεράστια τούρτα βρέθηκε και πάλι στο κέντρο αποκατάστασης για να του ευχηθεί και να γιορτάσουν όλοι μαζί.

365 μέρες μετά, και ο Κωνσταντίνος θα είχε το πιο ωραίο δώρο... Μια αγκαλιά από τον γιο του Αλέξανδρο...

Ο μικρός είχε να δει τον πατέρα του έναν ολόκληρο χρόνο...

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο κέντρο αποκατάστασης προκαλούν ανατριχίλα και φέρνουν δάκρυα... Ο μικρός έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα του και τον έσφιγγε... Έναν ολόκληρο χρόνο είχε να τον δει και να τον νιώσει...

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δεν μπορεί να επικοινωνήσει ακόμα με τον περίγυρο του όμως η ανάρρωση του ένα χρόνο μετά το τροχαίο είναι εντυπωσιακή αποδεικνύοντας πόση δύναμη έχει ο παρουσιαστής...

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου":

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Η συνάντηση με το παιδί του και τα λόγια που συγκλόνισαν! (Βίντεο)

Μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, μάθαμε τα τελευταία νέα για τη κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος πριν πολύ καιρό είχε ένα σοβαρό τροχαίο, ενώ μέχρι σήμερα βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης.

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, μίλησε με την γυναίκα του και αποκάλυψε ότι ο γιος τους, θα συναντήσει τον πατέρα του στις 2 Ιανουαρίου, όπου είναι και τα γενέθλια του Κωνσταντίνου.


Όσον αφορά την υγεία του, ανέφερε πως ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος, ωστόσο υπάρχει μεγάλη βελτίωση. Φυσικά στο πλευρό του βρίσκεται η γυναίκα του,Εβελίνα.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του!

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη!

Ποιος επιχειρηματίας του χαρίζει την ζωή;

Ο Τάκης Τσακίρης, γνωστός επιχειρηματίας των Νοτίων προαστίων και αυτός στον οποίο δούλευε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης την αποφράδα εκείνη ημέρα του τροχαίου, είναι ο άνθρωπος που στηρίζει όσο κανείς άλλος, την οικογένεια του παρουσιαστή.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο συναισθηματικό και ψυχολογικό κομμάτι. Εδώ και έναν σχεδόν χρόνο ο Τάκης Τσακίρης καταβάλλει ένα σημαντικό ποσό στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη κάθε μήνα και τον λογίζει ώς μισθό απέναντι στον φίλο και συνεργάτη του.

Λες και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδη είναι στα μαγαζιά του και δουλεύει κάθε μέρα.

Τα χρήματα αυτά βοηθούν πολύ στην συντήρηση της οικογένειας, ενώ καλύπτουν και ένα μέρος των μεγάλων εξόδων που κοστίζει η αποθεραπεία του παρουσιαστή.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δεν θα πιστεύετε ποιες είναι οι δύο πρώτες λέξεις που είπε μόλις ξύπνησε...

Χθες το μεσημέρι, ο Κωνσταντίνος είχε επικοινωνία με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου της Βούλας και μάλιστα όταν τον ρώτησαν οι γιατροί "Κωνσταντίνε πως είσαι", ο Κωνσταντίνος τους απάντησε με το γνωστό του χιούμορ, ου δεν το χάνει ούτε αυτές τις τραγικές στιγμές... με δύο λέξεις: "Τέλεια... γαμάτα!".

Αυτό φανερώνει το πόσο δύναμη ψυχής έχει αυτό το παιδί μέσα του και είναι ακριβώς αυτά τα στοιχεία που κάνουν τους γιατρούς να σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Όπως σας περιγράψαμε και χθες οι επόμενες 15 μέρες είναι πολύ κρίσιμες για να διαπιστωθεί τι βλάβες έχουν προκληθεί στον εγκέφαλο του Κωνσταντίνου από το φοβερό ατύχημα. Οι γιατροί είναι λίγο περισσότερο αισιόδοξοι γιατί πλέον ρωτάνε τον Κωνσταντίνο, ποιος είναι ο "τάδε" φίλος του ή ο "τάδε" συγγενής του, τον δείχνουν, κι εκείνος τους αναγνωρίζει.

Αυτό σημαίνει κατά τους θεράποντες γιατρούς ότι πιθανόν ο Κωνσταντίνος να μπορέσει να συνέλθει γρηγορότερα από ότι πίστευαν! "Ο δρόμος είναι μακρύς, δύσκολος και ανηφορικός! Αλλά η κράση του Κωνσταντίνου μας βοηθάει να είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι! Οι επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες", αυτό μας είπε ένας από τους γιατρούς της νευροχειρουργικής ομάδας που είναι δίπλα στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ανατριχιαστική απόφαση από τους γιατρούς!

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τι έχουν ετοιμάσει οι φίλοι του για να τον υποδεχτούν από την εντατική!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr

Share