Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Το επτασφράγιστο μυστικό του ζευγαριού! Η κίνηση ανθρωπιάς που δεν έμαθε κανείς...

Αποκάλυψη τώρα! Η μεγάλη απόφαση που πήραν...

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Το επτασφράγιστο μυστικό του ζευγαριού! Η κίνηση ανθρωπιάς που δεν έμαθε κανείς...
VANDA’ S BLOG 13.05.2019 12:55

Το Youweekly.gr αποκαλύπτει το επτασφράγιστο μυστικό της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου! Μια κίνηση ανθρωπιάς που το ζευγάρι φρόντισε να μην μάθει κανείς!

Πολλά είναι τα άσχημα που γράφονται για την παρουσιάστρια του ALPHA, ωστόσο, σήμερα μέσα από το Vanda's θα σας αποκαλύψω κάτι που συνέβη το Πάσχα, μια απόφαση που πήραν από κοινού με τον Μάκη και... δείχνει το μεγαλείο της ψυχής τους!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος λίγο πριν το Πάσχα αποφάσισαν να καταθέσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό σε έναν εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα!

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Το επτασφράγιστο μυστικό του ζευγαριού! Η κίνηση ανθρωπιάς που δεν έμαθε κανείς...

Το ζευγάρι, όπως μου ανέφερε έγκυρη πηγή μου, παρακάλεσε θερμά να μην υπάρξει καμία αναφορά στα ονόματά τους από τον συγκεκριμένο οργανισμό γιατί δεν ήθελαν να προκληθεί ντόρος! Την κίνηση αυτή την έκαναν καθαρά και μόνο επειδή ήθελαν πολύ να βοηθήσουν κι όχι για να κάνουν φιγούρα...

Ελένη Μενεγάκη: "Μαύρο" Πάσχα για την παρουσιάστρια! Το χειρουργείο και η εντολή των γιατρών...

"Μαύρο" Πάσχα θα περάσει, όπως φαίνεται, η παρουσιάστρια του ALPHA, Ελένη Μενεγάκη! Αποκλειστικές πληροφορίες ήρθαν στο Youweekly.gr για το χειρουργείο και την εντολή των γιατρών!

Θα σας αποκαλύψω τι ακριβώς έμαθα στο Vanda's blog! Δεν θα περάσει όμορφη Μεγάλη Εβδομάδα ούτε εκείνη αλλά ούτε και η οικογένειά της.

Όπως μου μεταφέρθηκε από έγκυρη πηγή, η παρουσιάστρια κάθε χρόνο υποβάλλεται σε κάποιους συγκεκριμένους τακτικούς ελέγχους, οι οποίοι όμως τώρα έγιναν οι αιτία για να χαλάσουν οι πασχαλινές της διακοπές!

Αναφέρομαι σε έναν έλεγχο που επιβάλλεται έτσι και αλλιώς, πόσω μάλλον, όταν μια γυναίκα έχει υποβληθεί στο παρελθόν σε χειρουργική επέμβαση αυξομείωσης του μεγέθους του στήθους της, κάτι που όπως γνωρίζω έχει κάνει και η Μενεγάκη.

Κατά τη διάρκεια ωστόσο, αυτής της εξέτασης, όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ μου, οι γιατροί διαπίστωσαν κάποια ανησυχητικά πράγματα, τα οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσουν την Μενεγάκη στο χειρουργικό κρεβάτι!

Όπως μου αποκάλυψαν πηγές που βρίσκονται κοντά στη Μενεγάκη, η ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί, της εξήγησε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση των ενθεμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί στο στήθος της, κάτι που αποτελεί έτσι και αλλιώς στάνταρ τακτική όταν παρέλθει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την αρχική χειρουργική επέμβαση, ειδικά στα παλαιότερα ενθέματα...

Μάλιστα, οι γιατροί της συνέστησαν να προβεί άμεσα στην αντικατάσταση...

Η Ελένη Μενεγάκη, ζήτησε από τους γιατρούς να αναβάλλει τη διαδικασία για το επόμενο διάστημα, ωστόσο αυτό, μάλλον, δε μπορεί να γίνει. Έτσι η Ελένη Μενεγάκη μέσα στις επόμενες μέρες θα επισκεφθεί ξανά το νοσοκομείο για να μάθει αν το χειρουργείο θα γίνει τελικά!

Σε περίπτωση που γίνει, οι διακοπές της με τον Ματέο και τα παιδιά θα αναβληθούν και όλοι θα περάσουν εδώ το Πάσχα αλλιώς όλοι - εκτός του μικρού Άγγελου που όπως γνωρίζω θα φύγει για μια εξόρμηση με την παρέα του - θα βρεθούν στην Άνδρο!

Ελένη Μενεγάκη: Ευχάριστα νέα για την οικογένειά της! Η επίσημη ανακοίνωση....

Ευχάριστα νέα έσκασαν για την Ελένη Μενεγάκη και την οικογένεια της και μάλιστα η ανακοίνωση είναι επίσημη!

Ο γοητευτικός Θοδωρής Μισόκαλος, ο αδερφός της, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κάρυστο και την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Όλα λάθος»!

Η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα, έχει καταγωγή από την μαγευτική Κάρυστο μάλιστα το τριήμερο που μας πέρασε είχε πάει στην Κάρυστο και η Ελένη Μενεγάκη, αλλά και ολόκληρη η οικογένεια της βρέθηκε εκεί για να υποστηρίξει τον Θοδωρή», είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη: Η ερωτική «εμπλοκή» της με ισοβίτη! Ο διαβόητος κακοποιός την έβαλε στο μάτι...

Ελένη Μενεγάκη: Πλαστική ή..... παλιό καλό κρασί; Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την αλήθεια!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Youweekly.gr

Share