Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μυστικό της παρουσιάστριας! Πότε θα ανακοινώσει τα ευχάριστα;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ - βόμβα! Το ξέρει εδώ και ένα μήνα!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μυστικό της παρουσιάστριας! Πότε θα ανακοινώσει τα ευχάριστα;
Vanda's Blog 21.05.2019 12:30

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας το μυστικό της Ντορέττας Παπαδημητρίου! Πότε θα ανακοινώσει τα ευχάριστα η παρουσιάστρια;

Χαρμόσυνα είναι τα νέα και θα σας ανακοινώσω όλο όσα έμαθα μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η Ντορέττα κρατάει τον τελευταίο μήνα ένα μυστικό που... θα αναταράξει την ελληνική showbiz!

Ποιο είναι αυτό;

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μυστικό της παρουσιάστριας! Πότε θα ανακοινώσει τα ευχάριστα;

Πρόσωπο αρκετά κοντινό της μου αποκάλυψε πως το OPEN "φλερτάρει" άσχημα μαζί της για να την εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του!

Όπως όλα τα κανάλια, έτσι κι αυτό, προσπαθεί να ανανεώσει - δυναμώσει την ομάδα του εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν και ένα από τα πρόσωπα που θεωρούν οι ιθύνοντες πως θα "φέρει" κόσμο αλλά και έσοδα είναι η Ντόρεττα Παπαδημητρίου!

Για τι project την θέλουν;

Όπως μου αποκάλυψε η πηγή μου, δεν της έχει γίνει πρόταση για κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, το μόνο που είναι γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι την θέλουν αρκετά από το κανάλι!

Βέβαια, εμένα ένα πουλάκι μου σφύριξε πως... αν το OPEN πάρει τελικά τα δικαιώματα για τον "Πιο αδύναμο κρίκο", ο Νίκος Μουτσινάς, - που λέγεται πως θα το παρουσιάσει - θα έχει... "ανταγωνίστρια"!

Γιώργος Αγγελόπουλος - Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μαζί στην εκκλησία! Βίωσαν το απόλυτο θαύμα!

Το απόλυτο θαύμα βίωσαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου! Οι δυο τους, βρέθηκαν στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό και έγιναν μάρτυρες ενός συγκλονιστικού περιστατικού!


Μάλιστα, το όλο συμβάν που θα σας περιγράψουμε στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog, επιβεβαίωσε με μαρτυρία της και πιστή που βρέθηκε εκεί!

Η ίδια ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook:

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μυστικό της παρουσιάστριας! Πότε θα ανακοινώσει τα ευχάριστα;

«Με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας διηγηθώ το περιστατικό, που ο χαρακτηρισμός «θαύμα» φαίνεται πολύ μικρός για να το περιγράψεις.


Ημέρα Σάββατο 23/2/2019 η κ. Βασιλική μας οργάνωσε προσκύνημα στους Αγίους Ισιδώρους στο Λυκαβηττό, όπου εκεί είναι ο πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης, ο οποίος με τη χάρη του Τίμιου Σταυρού και τον πνευματικό του αγώνα, σταυρώνει τους προσκυνητές και βοηθάει ανθρώπους με προβλήματα υγείας.
Ανάμεσα στον κόσμο και μια κοπέλα σε αναπηρικό καροτσάκι, που η σκλήρυνση κατα πλάκας την καθήλωσε εδώ και πολλά χρόνια.


«Περάστε την κοπέλα που είναι στο καροτσάκι» ακούσαμε τον ιερέα να λέει και οι γονείς που την συνόδευαν μαζί με την επτάχρονη κόρη της και τον σύζυγο της την έφεραν μπροστά του.
Την σταύρωσε, την ξανά σταύρωσε, την σταύρωσε σε όλο της το σώμα, την κοίταξε, της έδωσε το χέρι και της είπε «Σήκω»

Η απορία και ο δισταγμός χάραξαν το πρόσωπό της, η πίστη της όμως στο Θεό την ώθησε να σηκωθεί υποβοηθούμενη από τον πατέρα Δημήτριο και τον πατέρα της. «Άφησε την σε μένα» είπε ο ιερέας και την οδήγησε στην προσπάθεια να διανύσει μια απόσταση περίπου έξι με επτά μέτρων και να επιστρέψει πάλι μέχρι το καροτσάκι της.


Η εκκλησία σείστηκε από τη συγκίνηση του κόσμου, δάκρυα κύλισαν στα μάτια όλων των προσκυνητών και μη εξαιρετέου του ιερέως, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του.
Αφού την άφησε για λίγο να ξεκουραστεί και να περάσει το πρώτο σοκ, της υπέδειξε εκεί όπως καθότανε να κάνει ορισμένες ασκήσεις, όπως αυτές του ποδηλάτου, λύγισμα κλπ.


Στην ίδια φάνηκε κάτι το ακατόρθωτο, η δύναμη όμως της πίστης την έκανε να τις πραγματοποιήσει και να ακολουθήσει η πρόκληση του ιερέα για να σηκωθεί αυτή τη φορά μόνη της. Τον κοίταξε με απορία στα μάτια και ..... σηκώθηκε. Κάπου πηγε να χάσει την ισορροπία της, αλλά την κράτησε ο παπά Δημήτρης λέγοντάς την να διανύσει πάλι την ίδια απόσταση, φθάνοντας όμως περίπου στη μέση της διαδρομής οι αντοχές της έδειξαν να λιγόστεψαν, τότε ο ιερέας την σήκωσε αγκαλιά και έβαλε στο καρότσι της να καθίσει.


Όλοι κάναμε το σταυρό μας και υποκλιθήκαμε μπροστά στο Σταυρό και στον πατέρα Δημήτρη, ο οποίος ζήτησε από τη διοργανώτρια του προσκυνήματος να πει δυο λόγια για όσα ζήσαμε και για την κοπέλα, την οποία η ίδια της δημιούργησε αυτή τη γέφυρα επικοινωνίας.


Μεταξύ των όσων είπε η κ. Βασιλική μας αποκάλυψε το μυστικό που της εμπιστεύθηκε η θεραπευθείσα σχετικά με την επιθυμία της επτάχρονης κόρης της, να έρθει η στιγμή που η μητέρα της θα την πάρει από το χέρι να περπατήσουν μαζί!


Η συγκίνηση της ίδιας ήτανε τόσο μεγάλη που με δυσκολία κατόρθωσε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και τη χαρά της, διότι ο «κόμπος» της συγκίνησης στο λαιμό της δεν της το επέτρεπε.
Ύστερα από όλα αυτά ο ιερέας ζήτησε από την κόρη της να πλησιάσει στη μητέρα της να την κρατήσει από το χέρι και να περπατήσουν μαζί!


Από τη μια πλευρά ο πατέρας Δημήτρης, από την άλλη πλευρά η κόρη της να της κρατάει σφιχτά το χέρι και με τη συνοδεία του συζύγου της και τους γονείς της, την οδήγησε προς την έξοδο του ναού, προτρέποντάς την να κατέβει όλα τα σκαλοπάτια του προαύλιου χώρου της εκκλησίας, τα οποία δεν ήτανε λίγα, περπατώντας και όχι με το καροτσάκι όπως όταν ήρθανε, για να την αποχαιρετήσει.


Έτσι και έγινε.....!!!!! Δεν πίστευε ούτε η ίδια ότι το κατόρθωσε.
Ο πατέρας Δημήτρης με την ΑΓΑΠΗ, τα πνευματικά του χαρίσματα, το διδακτικό του έργο και την ΥΠΟΜΟΝΗ που τον διακρίνει, συνέχισε να σταυρώνει ακούραστα έναν έναν όλους τους προσκυνητές μέχρι αργά το απόγευμα συνεχίζοντας να βοηθάει τον κόσμο .
Η δύναμη της ψυχής, η εμπιστοσύνη στη βοήθεια του Θεού κάνει ....... «Θ Α Υ Μ Α Τ Α!» έγραψε.


Μάλιστα, φωτογραφίες από το συμβάν δημοσιεύει και η εφημερίδα Star Press:

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το μυστικό της παρουσιάστριας! Πότε θα ανακοινώσει τα ευχάριστα;

Τι αναφέρει πιστή που βρέθηκε εκεί στο Vanda's blog:


«Ήμουν παρούσα καθ'όλη την διάρκεια της λειτουργίας και αμέσως πρόσεξα τον Ντάνο και τη Ντορέττα! Αυτή η εκκλησία, είναι από τις αγαπημένες του Γιώργου και εκείνος είναι σχεδόν κάθε Κυριακή στο κήρυγμα του πατέρα Δημήτρη! Την Κυριακή που έγινε το γεγονός, είχε έρθει μαζί του και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.Η Ντορέττα κάθισε δίπλα του και οι δυο τους παρακολουθούσαν συγκινημένοι το θαύμα! Μάλιστα, όταν η νεαρή κοπέλα σηκώθηκε, ο Γιώργος αλλά και σχεδόν όλοι οι πιστοί, δάκρυσαν από συγκίνηση.... Ήταν πραγματικά μια στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου.....»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι άθλιες συνθήκες επιβίωσης! «Δεν είχαμε ρεύμα, ούτε φαΐ να φάμε»! (Βίντεο)

Ένα άγνωστο μέχρι σήμερα περιστατικό αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στις άθλιες συνθήκες επιβίωσης που βίωσε στην Αράχοβα, όταν ξέσπασε χιονοθύελλα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, χθες το βράδυ βρέθηκε σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» στον Alpha για το περιστατικό.

«Σε μια εκδρομή που κάναμε στην Αράχοβα πολύ πρόσφατα και λόγω χιονοθύελλας και πολύ κακού καιρού, κόπηκε το ρεύμα και δεν είχαμε ούτε ρεύμα, ούτε θέρμανση, ούτε φαϊ να φάμε γιατί δεν μπορούσαμε να μαγειρέψουμε. Και γενικότερα την περάσαμε στα σκοτάδια, όλοι κοντά στα τζάκια να μην παγώσουμε», αποκάλυψε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Nτορέττα Παπαδημητρίου: Αγκαλιές στην πισίνα! Ποιος ήταν μαζί της;

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έδωσε τέλος στην σχέση της! Οι πρώτες δηλώσεις φωτιά!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share