Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τατιάνα Στεφανίδου: Τραγικές ώρες για την παρουσιάστρια! Την πετάνε έξω από το... σπίτι της!

Μόλις έσκασε! Αποκλειστικό

Τατιάνα Στεφανίδου: Τραγικές ώρες για την παρουσιάστρια! Την πετάνε έξω από το... σπίτι της!
VANDA’ S BLOG 14.06.2019 12:56

Πετάνε έξω από το... σπίτι της την Τατιάνα Στεφανίδου! Τραγικές ώρες για την παρουσιάστρια σύμφωνα με νέες πληροφορίες!

Τι συμβαίνει ακριβώς; Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρων την είδηση αλλά και όλη την αλήθεια!

Εδώ και λίγες ώρες συζητιέται πως οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ ανακοίνωσαν στην Τατιάνα Στεφανίδου πως βρίσκεται εκτός καναλιού! Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως παρά το γεγονός πως η εκπομπή της σημείωνε μεγάλη επιτυχία και πως από άποψη συνεργασίας ήταν άψογη η παρουσιάστρια, οι υπεύθυνοι λόγω κάποιων αλλαγών στο πρόγραμμα που θέλουν να κάνουν και να το ενισχύσουν αλλιώς την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αποφάσισαν στην ώρα προβολής της εκπομπής "Μαζί σου" να βάλουν ένα πρόγραμμα πιο ψυχαγωγικό κι έτσι δεν υπάρχει... κενό για εκείνη στο πρόγραμμα και την διώχνουν από το τηλεοπτικό της σπίτι!

Τατιάνα Στεφανίδου: Τραγικές ώρες για την παρουσιάστρια! Την πετάνε έξω από το... σπίτι της!

Ωστόσο, πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr αναφέρουν πως τίποτα τέτοιο δεν ισχύει! Η παρουσιάστρια, θα συνεχίσει κανονικά την συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου και η μόνη αλλαγή που ίσως υποστεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι πως μπορεί να μεταφερθεί λίγες ώρες αργότερα...

Τατιάνα Στεφανίδου: Εσπευσμένα εκτός πλατό! Πνίγηκε στον αέρα της εκπομπής! (Βίντεο)

Εσπευσμένα εκτός πλατό βρέθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου, αφού πνίγηκε στον αέρα της εκπομπής την ώρα που συζητούσαν θέμα της ροής.

Υπήρξε αναστάτωση!

Συγκεκριμένα η Τατιάνα Στεφανίδου ενώ συζητούσαν για την υπόθεση της Ζωής Λάσκαρης, όπου οι κόρες της βρίσκονται στα δικαστήρια για τη βίλα στο Πόρτο Ράφτη, μετά το θάνατό της, η παρουσιάστρια στραβοκατάπιε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το πλατό για να πιει νερό.

Μάλιστα, οι συνεργάτες της ξέσπασαν σε γέλια!

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκαλύφθηκε το μεγάλο της μυστικό! Ποια η κατάστασή της;

Ποια η κατάσταση της Τατιάνας Στεφανίδου; Αποκαλύφθηκε το μυστικό της και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Στο Vanda's blog, σήμερα θα σας μεταφέρω πιπεράτες λεπτομέρειες για την... δεύτερη στέγη της παρουσιάστριας, τον ΣΚΑΙ!

Τι συνέβη στο κανάλι; Ή μάλλον τι θα συμβεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

Αρχικά να τονίσω πως ότι σας αποκαλύψω η Τατιάνα το γνωρίζει εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν έχει πει τίποτα σε κανέναν! Γι αυτό είναι κι ένα μεγάλο της μυστικό...

Έγκυρες πληροφορίες μου αναφέρουν πως οι ιθύνοντες αποφάσισαν πως θέλουν να... μετακινήσουν την Τατιάνα Στεφανίδου στην ζώνη 15:00 - 17:00 και στην θέση που βρίσκεται τώρα να βάλουν κάποια άλλη εκπομπή που μάλλον θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιάγκας, που κάνει ήδη αρκετές συζητήσεις με τον σταθμό!

Ωστόσο, ποια είναι η κατάσταση της παρουσιάστριας και πως έχει πάρει αυτές τις αλλαγές που τις πρότειναν;

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες από άτομο που βρίσκεται πολύ κοντά στο εργασιακό περιβάλλον την Τατιάνας σας μεταφέρω στο Vanda's blog πως η παρουσιάστρια θέλει να μεταφερθεί στη ζώνη 15:00-17:00!

Τόσα χρόνια άλλωστε ήταν μια ζώνη που "υπηρετούσε" πιστά και δεν έχει κάποιο πρόβλημα! Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο, όλα βρίσκονται στον αέρα ακόμα!

Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσω πρώτη φυσικά, όπως πάντα, στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Τατιάνα Στεφανίδου: Εκτός αέρα η εκπομπή της ξαφνικά! Τι συνέβη;

Εκτός αέρα είναι ξαφνικά η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου! Τι συνέβη;

Εκτός αέρα βρίσκεται η εκπομπή "Μαζί σου" της Τατιάνας Στεφανίδου, αφού ακόμα στον αέρα του καναλιού βρίσκονται "Οι Αταίριαστοι".

Παρόλο που στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ υπάρχει κανονικά η εκπομπή της παρουσιάστριας, στον αέρα δεν βγήκε. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος ενώ δεν αναφέρθηκε και τίποτα από τους παρουσιαστές.Θυμάστε τότε που είχαμε γράψει για την άγρια κατάστασή της;

Χαμός στο ΣΚΑΙ: Αφήνει πίσω το κανάλι του Φαλήρου η Τατιάνα Στεφανίδου!

Η Τατιάνα Στεφανίδου αφήνει πίσω τον ΣΚΑΙ! Χαμός επικρατεί στο κανάλι του Φαλήρου και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα για τις απαιτήσεις τις παρουσιάστριας που την οδήγησαν ΄"εκτός"...

Αρχικά, να ξεκαθαρίσω πως η παρουσιάστρια συνεχίζει κανονικά την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά! Οι ιθύνοντες είναι αρκετά ευχαριστημένοι από την απόδοσή της και δεν υπάρχει λόγος να μην συνεχίσουν την... κοινή τους πορεία!

Όμως, σύμφωνα με έγκυρη πηγή μου, η Τατιάνα έχει κάποιες απαιτήσεις για την επόμενη σεζόν! Για την ακρίβεια θέλει να βελτιώσεις την ποιότητα της εκπομπής της! Κάτι που το κανάλι δεν έχει μέχρι στιγμής την δυνατότητα να κάνει γιατί χρειάζονται πιο εξελιγμένα στούντιο και συστήματα!

Βέβαια, λόγω του ότι θα ξεκινήσουν και νέα τηλεπαιχνίδια κλπ οι ιθύνοντες αναγκάστηκαν και έχουν μπει στην διαδικασία να ψάξουν εξωτερικούς κατάλληλους χώρους για να γίνεται τόσο η εκπομπή της Στεφανίδου, "Μαζί σου" όσο και άλλα projects...

Συμπέρασμα; Η Τατιάνα από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται εκτός του κτηρίου του καναλιού του Φαλήρου, σε ένα χώρο λίγο πιο μακριά από τα κεντρικά γραφεία για τις ανάγκες της εκπομπής της!

Για ότι νεότερα εννοείται πως θα σας ενημερώσω, όπως πάντα πρώτη, μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Τατιάνα Στεφανίδου: Σε κρίσιμη κατάσταση η παρουσιάστρια!

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται πραγματικά σε κρίσιμη κατάσταση με όλα αυτά που συμβαίνουν!

Η παρουσιάστρια του Σκάι, βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης να είναι χαμηλά και τρελαίνεται! Απόλυτα λογικό θα μου πείτε και συμφωνώ! Χτες ειδικά, ήταν καταστροφικά και μάλιστα έφτασε το 5,6%!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μια από τις καλύτερες παρουσιάτριες απορεί και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει, ωστόσο το κανάλι δείχνει να την στηρίζει και να βρίσκεται στο πλευρό της!

Χτες η ξανθιά παρουσιάστρια, έκανε 9,1%...

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 13,7
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου 9,1

STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα, 16,7
ΑΝΤ1: Μακρυπούλια, Ρουκ ζουκ 19,5
STAR: Καγιά, Shopping Star 16,3
ΣΚΑΙ: Power of love, 13,3
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 16,4

OPEN: Μεσημεριάτικα, 5,1

Δείτε αναλυτικά τα τέταρτα της Τατιάνας Στεφανίδου:

10,8
12,6
11,6
8,9
8,7
9,1
5,6
6,2
9,1
8,4

ΣΚΑΙ: «Εγκεφαλικό» η Στεφανίδου!

Εγκεφαλικό και κόλπος έπιασε την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ!

Η παρουσιάστρια, πήρε τα νούμερα τηλεθέασης στα χέρια της και δεν πίστευε αυτό που έβλεπε!

Μπορεί η Τατιάνα να έχει ανέβει αρκετά στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά η Ζήνα Κουτσελίνη όχι μόνο την πέρασε, αλλά η διαφορά τους ήταν 4 μονάδες, ενώ έπαιζε σε επανάληψη! Υπενθυμίζεται ότι, η εκπομπή της, Αλήθειες με τη Ζήνα, έχει φάει πρόστιμο από το ΕΣΡ και είναι εκτός αέρα, όπως σας έχουμε γράψει με σχετικό θέμα.

Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά:

Μεσημεριανή ζώνη

ALPHA: Μενεγάκη, ΕΛΕΝΗ 21
STAR: Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα 18,4
ΣΚΑΙ: Στεφανίδου, Μαζί σου 14,1
ΑΝΤ1: Μακρυπούλια, Ρουκ ζουκ 17,3

STAR: Καγιά, Shopping Star 20,5
ΣΚΑΙ: Power of love, 14,3
OPEN: Μουτσινάς, Για την παρέα 14,9

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τατιάνα Στεφανίδου: Ταΐζει στο στόμα, αγγούρι.... την μεγάλη της αγάπη!

Τατιάνα Στεφανίδου: Με καυτό μπικίνι και χωρίς ρετούς! Αντέχετε να την δείτε;

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share