Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου - Μάρθα Κουτουμάνου: Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου! Ποια κέρδισε;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Μόλις έσκασε!

Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου - Μάρθα Κουτουμάνου: Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου! Ποια κέρδισε;
Vanda's Blog 18.06.2019 12:59

Είναι γεγονός! Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για την διαμάχη της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου! Ποια κέρδισε τελικά; Το Youweekly.gr έχει αποκλειστικά την απάντηση!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας ανακοινώσω πως δόθηκε ένα τέλος σε όλο αυτό τον πανικό που είχε προκληθεί εδώ και λίγες ημέρες για την βίλα της Ζωής Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Μαρία - Ελένη εις βάρος της αδερφής της στις 7 Απριλίου 2019, το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά της να διοριστεί προσωρινός διαχειριστής της κινητής και ακίνητης περιουσίας της Ζωής Λάσκαρη ο φίλος της και επί πολλά χρόνια σύντροφός της, Μάκης Σούλης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή μου μεταφέρθηκε και σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog και το Youweekly.gr πως η Μάρτα οφείλει να παραδώσει στη Μαρία - Ελένη αντίγραφο των κλειδιών του επίμαχου ακινήτου στο Πόρτο Ράφτη προκειμένου να το δείχνει σε υποψήφιους αγοραστές και να γίνει εκτίμηση της αξίας του από αρμόδιους πραγματογνώμονες.

"Η Μάρθα Κουτουμάνου έχει δίκιο!" - Ο άνθρωπος "κλειδί" που ξεκαθαρίζει τα πράγματα!

Επιτέλους ένας άνθρωπος "κλειδί" ξεκαθαρίζει τα πράγματα στην υπόθεση που έχει δημιουργηθεί με τα περιουσιακά στοιχεία της Ζωής Λάσκαρη! "Η Μάρθα Κουτουμάνου έχει δίκιο!"

Ποιος είναι;

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, μίλησε η Ματούλα. Η ίδια γνώριζε πολλά χρόνια την Ζωή Λάσκαρη και την οικογένεια της και αποφάσισε να πάρει θέση σε αυτή την διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και την Μάρθα Κουτουμάνου.

«Τη Ζωή την ξέρω πριν από τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, πριν από τον Κουτουμάνο, πριν από όλους. Αυτά τα πράγματα είναι τραγικά που γίνονται. Θα πρέπει να τα βρουν και οι τρεις πλευρές, όλοι κάτι κάνουν. Οι άνθρωποι που είναι κοντά σε αυτή την ιστορία ξέρουν πολλά πράγματα. Τα έχουν βάλει όλοι με τη Μάρθα. Η Μάρθα είναι ένα παιδί πολύ πληγωμένο από πολύ πιτσιρίκα. Δεν είναι ωραίο πράγμα αυτό που γίνεται. Βλέπετε, δεν βγαίνει στις τηλεοράσεις, μπορεί να μου φωνάξει που βγήκα και μίλησα, αλλά το δίκιο θα το πω. Η Ζένια και η Μάρθα έχουν σε πολλά πράγματα δίκιο. Η Ζωή ήταν αντράκι δεν θα επέτρεπε ποτέ να γίνουν όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά η Ματούλα.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Άδειασε δημόσια τον αδερφή της! «Δεν φτύνω εκεί που...»

Άδειασε δημόσια η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου! «Δεν φτύνω εκεί που με στηρίζουν» είπε μεταξύ άλλων για τηνδικαστική τους διαμάχη!

Μετά το δημόσιο ξέσπασμα του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για την Μάρθα Κουτουμάνου και τη διαμάχη για την περιουσία, ήρθε η στιγμή να μιλήσει και η Μαρία Ελένη... στους Κου Κου!

«Είναι λίγο νωρίς να μιλήσω, προτιμώ να πάθουν τρικλοποδιά άλλοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή. Οι κατηγορίες είναι πάρα πολύ άσχημες, τα ψέμματα είναι πάρα πολλά, υπάρχουν και αποδείξεις ότι είναι ψέμματα. Καλώς ή κακώς, η οικογένειά μου αυτή τη στιγμή, επειδή είμαστε δημόσια πρόσωπα το παραμικρό που συμβαίνει το μαθαίνει όλη η χώρα και το μαθαίνει λάθος γιατί ακούει λάθος ανθρώπους να βγαίνουν να μιλάνε.

Εγώ δεν αρνούμαι τα εξώδικα και τα ασφαλιστικά μέτρα που έχω κάνει, αλλά ο λόγος που έχουν γίνει όλα αυτά και γιατί ξεκίνησαν όλα αυτά θα τα πω την κατάλληλη στιγμή. Αυτή τη στιγμή δεν θα κάνω δικαστήριο τώρα εδώ για να κιτρινίσω ή να πω για κάθε πράγμα που με κατηγορεί η αδερφή μου και όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε γιατί τα πράγματα είναι χωρισμένα μισά μισά. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα θα φανούν σε λίγο καιρό.

Επαναλαμβάνω κάτι που έχω ξαναπεί, δεν φτύνω εκεί που με στηρίζουν. Δεν κιτρινίζω, δεν βρίζω εκεί που με έχουν στηρίξει. Όταν φεύγει κάποιος άνθρωπος από μία οικογένεια, αλλάζουν οι ισορροπίες, πόσο μάλλον όταν φεύγει μία μάνα, διαλύονται τα πάντα. Εμένα μου αρέσει όταν διαλύονται τα πάντα γιατί τα ξαναφτιάχνει ο καθένας μόνος του από την αρχή. Δεν μπορείς πια να είσαι σε μια ηλικία και να στηρίζεσαι στα φτερά της μάνας σου ή να στηρίζεσαι στις πατερίτσες κάποιου άλλου που σου προσφέρει οικονομική βοήθεια. Πρέπει μόνος σου να αναλάβεις τη ζωή σου, χωρίς να κατηγορείς ένα παρελθόν το οποίο σου πρόσφερε τα πάντα».

Απίστευτο ξέσπασμα κατά της Λυκουρέζου! «Η Μάρθα Κουτουμάνου είναι πρόβατο!Η Μαρία Ελένη μονοφαγάς!»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου έκανε ξάδερφος της Ζωής Λάσκαρη με αφορμή την κόντρα με την Μαρθα Κουτουμάνου.

Χαμός έχει δημιουργηθεί για την κόντρα τους, λόγω της βίλας της αείμνηστης ηθοποιού στο Πόρτο Ράφτη.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα ο Ανδρέας Κουρούκλης, χρισημοποιόντας βαριές κουβέντες.

«Η Ζωή Λάσκαρη ήταν ένας αρκετά ευχάριστος άνθρωπος με χιούμορ και με το χαμόγελο στο στόμα. Ήταν άνθρωπος που θα έβγαζε το βρακί για να στο δώσει, τόσο καλός άνθρωπος, γινόταν θυσία για τους πάντες και τα πάντα. Δεν είχε εγωισμούς. Η Μάρθα Κουτουμάνου είναι σαν τη Ζωή γιατί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δεν είναι δοτική αλλά αρπακτική. Η Μάρθα έκλαιγε για τη μάνα της κι η άλλη πήγαινε και έπαιρνε τα πράγματα, μα είναι ντροπή. Εγώ δεν είχα ποτέ διαμάχη με τη Μαρία Ελένη, αλλά είναι μονοφαγάς, τα θέλει όλα δικά της.


Τρίχες κατσαρές. Οι 360.000 που υπήρχαν στο σπίτι πού πήγαν; Τα έφαγε με την υπάρχουσα! Τα έφαγε με την κυρία τάδε που βγαίνει μαζί της, φιλενάδα του τι είναι; Τα λεφτά αυτά ποιος τα πήρε; Η Μαρία Ελένη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος γιατί η οικονομική του κατάσταση δεν είναι πολύ ανθηρή.

Υπήρχε πιθανότητα να πει η Ζωή Λάσκαρη ότι η Μάρθα Κουτουμάνου και η Ζένια Μπονάτσου θα μείνουν στο σπίτι της και θα έφερνε κάποιος αντίρρηση; Θα του έκοβε τη γλώσσα και τα πόδια. Εκεί σε αυτό το σπίτι υπήρχε μόνο η Ζωή. Ότι έλεγε εκείνη έπρεπε να γίνει. Η Μάρθα είναι εκείνη που θέλει όσο το δυνατόν συντομότερα να πουληθεί το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη για να ξεκαθαριστεί η διαμάχη και τα εξώδικα. Η Μάρθα ζει με τη σύνταξη του Βλάσση, δεν έχει άλλους πόρους. Η Μάρθα είναι πρόβατο, ένα κορίτσι χωρίς πονηριά και χωρίς το συναίσθημα της συμφεροντολογίας. Θέλει να τελειώνει, θέλει να ησυχάσει, δεν μπορεί άλλο γιατί είναι μονή της και έχει μπλέξει μέσα στον δικηγορικό κυκεώνα και δεν ξέρει τι να κάνει, ενώ η άλλη έχει πίσω της ένα δικηγορικό κομμάτι που την υπερασπίζεται λόγω του πατέρα της. Η Μάρθα είναι πικραμένη, προσπαθεί να μιλήσει με την Μαρία Ελένη κι εκείνη στέλνει εξώδικα!»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Άδειασε δημόσια τη Μάρθα Κουτουμάνου! «Κακοποίησε την....»

Μάρθα Κουτουμάνου: Η επιστολή φωτιά κατά Λυκουρέζου και Μαρίας - Ελένης!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share