Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: "Κόλαση" στο κανάλι με πασίγνωστο παρουσιαστή! Τρέχουν και δεν φτάνουν...

Τι συνέβη ακριβώς; Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

ΣΚΑΙ:
Vanda's Blog 01.07.2019 09:29

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες τρέχουν και δεν φτάνουν στο κανάλι του ΣΚΑΙ καθώς επικρατεί μια "κόλαση" με πασίγνωστο παρουσιαστή.

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω κάποιες πιπεράτες λεπτομέρειες που έμαθα μέσα από τον σταθμό!

Επικρατεί πανικός με τους ιθύνοντες! Για την ακρίβεια άνθρωπος πολύ έμπιστος μου μου αποκάλυψε πως το κανάλι "κυνηγάει" να πάρει στο δυναμικό του τη νέα τηλεοπτική σεζόν ένα όνομα που απασχόλησε πολύ φέτος!

Είναι πασίγνωστος παρουσιαστής, με χιούμορ και σημείωσε μεγάλη επιτυχία φέτος! Αναφέρομαι φυσικά στο Νίκο Μουτσινά! Ο ΣΚΑΙ, μάλιστα, τον θέλει τόσο πολύ που του έχει τάξει γη και ουρανό για να τον πείσει να υπογράψει!

ΣΚΑΙ: 'Κόλαση' στο κανάλι με πασίγνωστο παρουσιαστή! Τρέχουν και δεν φτάνουν...

Πληροφορίες μου αποκαλύπτουν πως το κανάλι έχει κάνει κάποιες συναντήσεις μαζί του αλλά ο Νίκος είναι διστακτικός ακόμα!

Μάλιστα, γνωρίζω πως μονοπωλεί το ενδιαφέρον κι ενός άλλου καναλιού και μέσα στην εβδομάδα έχει κλείσει την πρώτη του συνάντηση εκεί... και μετά θα δει τι θα κάνει!

Για ότι νεότερο, φυσικά και θα σας ενημερώσω πρώτη στο Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Νίκος Μουτσινάς: Ποιό είναι το "πραγματικό" επάγγελμα του παρουσιαστή;

Ο γνωστός και αγαπημένος παρουσιαστής,Νίκος Μουτσινάς δεν δηλώνει το επάγγελμα που τον ξέρουμε και αγαπάμε εδώ και τόσο καιρό! Ποιο είναι το "πραγματικό" επάγγελμα του παρουσιαστή;

Ο καλεσμένος του Γιώργο Θεοφάνους. αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάτι καινούργιο εφόσον η "πραγματική" του δουλειά και αυτό που δηλώνει είναι μουσικοσυνθέτης.Από αυτό λοιπόν πήρε την αφορμή ο παρουσιαστής και αποφάσισε να μας αποκαλύψει το πραγματικό του επάγγελμα!

Και όχι δεν είναι ούτε παρουσιαστής ούτε ηθοποιός! Τι είναι αυτό που δηλώνει:

Η δήλωση γράφει μοντέλο! Ο ίδιο αναφέρει πως ήταν ένα αστείο που έκανε στην δημόσια υπηρεσία και εκείνοι το πήραν στα σοβαρά!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Μουτσινάς: Η διαταραγμένη σχέση του παρουσιαστή! Στην φόρα η αλήθεια...

Η διαταραγμένη σχέση του έχει ο Νίκος Μουτσινάς στην δημοσιότητα! Στην φόρα η αλήθεια για τον παρουσιαστή και μάλιστα από τον ίδιο...

Στην εκπομπή «After Dark» Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψαν από κοινού στον Θέμη Γεωργαντά την αιτία του μοναδικού τσακωμού τους!

«Δεν έχουμε τσακωθεί… Ψέμα μία φορά είχε δημιουργηθεί μία ελάχιστη ένταση! Δεν ήταν κάτι τρομερό, είναι ωραίο να τσακώνεσαι με τον Νίκο» δήλωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Έγινε μία παρεξήγηση και θα μπορούσα να φερθώ σαν…» υπογράμμισε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Εγώ έστειλα ένα μήνυμα για να εκφράσω το συναίσθημά μου στον Νίκο, ήμουν πάνω από το κινητό και αναρωτιόμουν τι θα λάβω σαν απάντηση… Και σκεφτόμουν πως θα πάει όλο αυτό γιατί δεν είχαμε ξανά τσακωθεί ποτέ… Και ο Νίκος αντί να είναι μαλ@κ@ς μου είπε ότι είχα δίκιο σε αυτό το κομμάτι… Η σχέση μας διαταράχτηκε για πολύ λίγο» ανέφερε η Μαίρη!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τέλος η Τατιάνα Στεφανίδου! Αυτή η γυναίκα παίρνει την θέση της στον ΣΚΑΙ! Δείτε την!

ΣΚΑΙ: Αυτή είναι η νέα σειρά που έρχεται και θα ανατρέψει τα δεδομένα!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share