Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκτακτο: Δύσκολες ώρες για τον Ατζούν Ιλιτζαλί! Μόλις έγινε γνωστό!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Έκτακτο: Δύσκολες ώρες για τον Ατζούν Ιλιτζαλί! Μόλις έγινε γνωστό!
Vanda's Blog 17.07.2019 12:13

Έκτακτο έσκασε με τον Τούρκο παραγωγό και θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr! Δύσκολες ώρες για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και μόλις έγινε γνωστό!

Το Vanda's blog έχει ένα ρεπορτάζ φωτιά που δεν το έχει γράψει κανείς άλλος πουθενά! Πρώτοι θα το διαβάσετε εδώ! Τι συνέβη στη ζωή του Τούρκου παραγωγού κι έχουν ανατραπεί τα πάντα;

Πριν από λίγο καιρό μέσα από ρεπορτάζ που είχα κάνει σας είχα αποκαλύψει πως ο Ατζούν έχει πολύ άσχημες σχέσεις με τον ΣΚΑΙ αλλά ήθελε να κρατηθεί μέσα στο κανάλι και γι αυτό τους είχε κάνει αντιπρόταση! Είχε πετάξει ο ίδιος το Survivor από το πρόγραμμά του και τους είχε προτείνει ακόμα ένα παιχνίδι, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό! πλέον είχε ξεκινήσει να μιλάει με το κανάλι του ΑΝΤ1 για να περάσει εκεί μαζί με τα projects του τη νέα τηλεοπτική χρονιά και μάλιστα θα τον ακολουθούσε και ο Σάκης Τανιμανίδης σε όλο αυτό.

Ωστόσο, οι συζητήσεις αυτές δεν είχαν καταλήξει κάπου μέχρι σήμερα! Πριν από λίγα λεπτά άτομο μέσα από το κανάλι με ενημέρωσε και είναι 100% έγκυρη η πληροφορία μου πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έφαγε πόρτα από το κανάλι του ΑΝΤ1 και βρίσκεται μετέωρος αφού δεν υπάρχει καμία άλλη επικοινωνία με κάποιο κανάλι!

Παρελθόν η παντοκρατορία του Ατζούν στον ΣΚΑΙ! Αυτός παίρνει την θέση του!

Συγκεκριμένα, ο σταθμός αποφάσισε πως δεν είχε χώρο, όπως μου μετέφεραν, για τα συγκεκριμένα προγράμματα αλλά εγώ ξέρω την αλήθεια κι αφού την διασταυρώσω από χίλιες πλευρές θα σας την μεταφέρω σε επόμενο ρεπορτάζ μου στο Vanda's blog και το Youweekly.gr!

Ωστόσο, όπως μου αποκάλυψε η ίδια πηγή ο Τούρκος παραγωγός βρίσκεται σε αρκετά άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί είναι πραγματικά στον αέρα με όλα αυτά...

Σάκης Τανιμανίδης - Ατζούν Ιλιτζαλί: Πήραν "διαζύγιο"! Ούτε που μιλάει ο ένας στον άλλον πια!

Πήραν "διαζύγιο" με βάση τις νέες αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Ατζούν Ιλιτζαλί! Ούτε που μιλάει ο ένας στον άλλον πια και θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο μέσα από το Vanda's blog!

Πηγές μου, μου αποκάλυψαν πως μια φιλία έφτασε στο τέλος της και εννοείται πως ξέρω όλο το παρασκήνιο γι αυτό...

Αλλά για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όλα ξεκίνησαν από την στιγμή που ο ΣΚΑΙ και ο Τούρκος παραγωγός ήρθαν σε ρήξη γιατί το κανάλι του Φαλήρου για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν δεν ήθελε να αγοράσει το Survivor αφού φέτος δεν του έφερε κέρδη με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης!

Σάκης Τανιμανίδης - Ατζούν Ιλιτζαλί: Πήραν

Ο Τούρκος, βέβαια, ήταν ξεκάθαρος από την αρχή πως ή θα πάρουν όλα του τα project ή κανένα κι έτσι άρχισε να συζητάει με άλλα κανάλια και ένα από αυτά μάλιστα όπως σας αποκάλυψα πρώτη στο Vanda's blog είναι ο ΑΝΤ1...

Αλλά για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου! Η ρήξη μεταξύ του Σάκη Τανιμανίδη και του Ατζούν ήρθε όταν ο παραγωγός έμαθε από τρίτο πρόσωπο πως ο Τανιμανίδης συζητάει να αναλάβει προγράμματα του ΣΚΑΙ από τη νέα σεζόν! Έτσι προφανώς αν πάει σε άλλο κανάλι με το Survivor και ο παρουσιαστής έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ δεν θα μπορεί να τον ακολουθήσει...

Έτσι, η φιλία τους σιγά σιγά, σύμφωνα με πηγές μου αποκλειστικές, άρχισε να παίρνει τον κατήφορο και σήμερα μάλιστα οι δυο τους έχουν καταλήξει να επικοινωνούν μέσω τρίτων κιόλα δείχνουν πως δεν θα φτιάξουν με τίποτα τα πράγματα!

Γιατί ο Τανιμανίδης «πλακώθηκε» με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και δεν θα κάνει το Survivor 3! «Είσαι αχάριστος...»

Εκτός συγκλονιστικής ανατροπής σας ενημερώνω ότι ο νιόπαντρος Σάκης Τανιμανίδης δεν θα κάνει το Survivor 3,ότι κι αν άλλο ακούγεται αυτή τη στιγμή σε internet, περιοδικά και τηλεόραση.

Σήμερα από την στήλη μου το Vanda's blog στο Youweekly.gr σας έχω ένα καυτό ρεπορτάζ με
πηγές πληροφόρησης μου από την μεριά του Τούρκου παραγωγού Ατζουν Ιλιτζαλί.

Τώρα θα μου πείτε,πως γίνεται εκεί που ο Σάκης Τανιμανίδης είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον Τούρκο παράγωγο, ξαφνικά να μην λένε ούτε καλημέρα. Τι έχει συμβεί ποιο είναι το παρασκήνιο αυτής της φιλίας που μετατράπηκε σε κόντρα. Μία κόντρα που θα αφήσει κενό στην παρουσιαστή του Survivor 3 όποτε και αν αυτό γίνει.

Το παρασκήνιο λοιπόν της κόντρας έχει να κάνει με το ευαίσθητο κομμάτι των χρημάτων. Ο Σάκης Τανιμανίδης όπως λένε οι Τούρκοι θεωρεί ότι η αμοιβή του για την παρουσίαση του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά χαμηλή σε σχέση με τη δουλειά που κάνει.

«Ο Σάκης πιστεύει, -λένε οι Τούρκοι που μίλησα- ,ότι δέχτηκε να κάνει το πρώτο πειραματικό Survivor με πολύ χαμηλή αμοιβή. Θεωρεί δηλαδή ότι εμείς ουσιαστικά του προτείναμε την παρουσίαση με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που πιστεύει ο Σάκης ότι παίρνουν άλλοι παρουσιαστές στην Ελλάδα. Δε γνωρίζουμε τις αμοιβές άλλων Ελλήνων παρουσιαστών ούτε γνωρίζουμε τα πρόσωπα που έχει στο μυαλό του ο Σάκης Τανιμανίδης. Εμείς είμαστε μία εταιρεία που λειτουργούμε με αυστηρά προγράμματα οικονομικής φύσεως που επιτρέπουν στις εκπομπές μας να είναι κερδοφόρες. Δεν υποκύπτουμε και δεν υποχωρούμε σε παράλογες απαιτήσεις ανθρώπων που όταν συνεργάστηκαν μαζί μας θεωρούσαν τους εαυτούς τους αληθινά τυχερούς»

Οι Τούρκοι λένε χωρίς να το δηλώνω επισήμως ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ξεκινήσει να έχει παράλογες απαιτήσεις σε όλα τα επίπεδα της παραγωγής του Survivor.

Από το περσινό παιχνίδι του survivor 2 ότι είχε ζητήσει αύξηση κατά 25 τοις 100 για να παρουσιάσει το Survivor 3 ζήτησε αύξηση 50 τοις 100 και απίστευτες απαιτήσεις σε επίπεδο παραγωγής παροχών εισιτηρίων και αλλά πολλά.

Άρα οι σχέσεις του Σάκη Τανιμανίδη με τον Tούρκο παράγωγο είναι παγωμένες. Ο Tούρκος δεν έστειλε καν δώρο γάμου στο Σάκη και ούτε καν προσωπικές ευχές. Οι πηγές μου λένε ότι είναι εξαιρετικά εκνευρισμένος με την στάση που κρατάει ο Έλληνας παρουσιαστής απέναντι στον ίδιο αλλά και την παραγωγή. Ο Τούρκος καναλάρχης θεωρεί ότι έδωσε μια φοβερή ευκαιρία στον Σάκη να αναπτύξει το ταλέντο του και αυτός επιστρέφει αυτή την ευκαιρία και την αγάπη με πόλεμο στο παρασκήνιο αλλά και αληθινή αχαριστία.

Ίσως η Μαρία Μπακοδήμου που έχει άριστες σχέσεις με τον Ατζούν ίσως γίνει η γέφυρα μεταξύ των 2 ανδρών για να τα βρούνε...

Γιατί ο Ατζούν δεν πήγε στον γάμο Μπόμπα - Τανιμανίδη! Παρασκήνιο...

Ο γάμος έγινε, Σάκης και Χριστίνα το χάρηκαν με την ψυχή τους (και εμείς μαζί τους!), και το παρασκήνιο καλά κρατεί!

Η Vanda είναι εδώ για να σας πει δυνατά όλα όσα οι άλλοι σιγοψυθιρίζουν...

Έχουμε και λέμε... Πρώτο θέμα συζήτησης στις παρέες κατά τη διάρκεια του γάμου υπερπαραγωγή ήταν η απουσία του πρώην κολλητού του Σάκη, Γιώργου Μαυρίδη! Η διαδικτυακή απάντηση του Γιώργου σε follower του που έσταζε... φαρμάκι ήρθε και επιβεβαίωσε πως οι δυο παρουσιαστές πλέον δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους.

Εκτός όμως από τον Γιώργο Μαυρίδη, άλλη μια απουσία σχολιάστηκε ιδιαίτερα και δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη! Ποια είναι αυτή;

Η μεγάλη απουσία στον γάμο στη Σίφνο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, δεν ήταν άλλη από αυτήν του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί!

Τι συνέβη όμως μεταξύ Ατζούν και Σάκη; Ποιος έριξε... άκυρο σε ποιον; Θα τα μάθετε όλα εδώ!

Ο Ατζούν και ο Σάκης Τανιμανίδης μετά τη συνεργασία τους στο Survivor 1 και στο Survivor 2 είχαν αποκτήσει και φιλικές σχέσεις μεταξύ τους.

Μάλιστα Σάκης και Χριστίνα Μπόμπα είχαν παραβρεθεί στο Σάν Τροπέ στον γάμο του Ατζούν και της Σεϊμά ενώ τα δυο ζευγάρια είχαν κάνει και κοινές διακοπές.

Από τότε όμως φαίνεται πως πολλά έχουν αλλάξει ανάμεσα τους και οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί!

Το γιατί; Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι εδώ στο Youweekly.gro Σάκης Τανιμανίδης είχε... τσινίσει με την τοποθέτηση του Γιώργου Λιανού στο πλευρό του ως συμπαρουσιαστή και τότε είχε έρθει η πρώτη ρήξη με τον Τούρκο παραγωγό! Μάλιστα, εκείνη την περίοδο είχε μαθευτεί πως ο Σάκης είχε ζητήσει εξτρά χρήματα από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε βέβαια ποτέ.

Η κόντρα αυτή, φάνηκε πως δεν άρεσε καθόλου στον Ατζούν ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει το ταξίδι στον Σίφνο βάζοντας μπροστά ως δικαιολογία τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις...

Μήπως αυτό είναι το τέλος μιας Ελληνοτουρκικής φιλίας; Μήπως η ρήξη αυτή θα επηρεάσει και το επαγγελματικό μέλλον του Σάκη; Ο χρόνος θα το δείξει...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάκης Τανιμανίδης - Ατζούν Ιλιτζαλί: Με την Χριστίνα Μπόμπα στη σκαφάρα του Τούρκου! Η βόλτα στα Ματογιάννια! (Βίντεο)

"Μαύρες" ώρες για τον Ατζούν Ιλιτζαλί! Η πρώην του βρήκε νέο σύντροφο και είναι κούκλος!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Youweekly.gr

Share